Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Sandecja - Cieczka
Autor Wiadomość
matys5392

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 12:01   

Masahiko napisał/a:
A bo to nie można być kibicem innego klubu jak zgody Sandecji? Facet przyszedł do naszego klubu nie z powodu sympatii, ale po to, żeby grać i zarabiać pieniądze. Oczywiście pokazywanie "elki" na meczu jest zwykłą prowokacją, co zapewne miało związek z innymi wydarzeniami. Niech odpowiednie osoby sobie to załatwiają.

Ale oczywiście,ze można kibicować innej drużynie,tylko po co się z tym tak obnosić? W dodatku gdy ten klub nie jest z nami w pozytywnych relacjach.
Przyszedł do nas,żeby grać - ok,racja,ale gra się również dla kibiców i trzeba mieć do nich odrobinę szacunku a Grzeszczyk o tym kompletnie zapomniał.
Wydaje mi się,ze gdyby po meczu choć na chwilę podszedł do młyna i chociaż spróbował wyjaśnić te nieporozumienia,to już byłby przez kibiców inaczej odbierany.
[Profil] [PM]

bzyku

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 14:11   

Nie mam pretensji o to co ma na FB bo to jest jego prywatna sprawa, ale pokazywanie po zdobyciu bramki symbolu, który w gronie kibiców jest jednoznacznie kojarzony z pewnym klubem nie jest na miejscu!!! Łukasz ogarnij się jak Ci się u nas nie podoba to droga wolna...

[Profil] [PM]

collo

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 14:14   

Pogadać, wyjaśnić, a nie robić szopki w obrażanie się.

Jeśli nie obraża Sandecji, ani naszej zgody a śpiewa sobie piosenki o pewnym klubie ze stolicy to niech to sobie robi. Nam nic do tego kto komu kibicuje.

Przypomnę tylko, że jest taki były piłkarz Aco Vuković, który mimo grania w Legii, kibicowania jej i mówieniu o kibicowaniu Legii w ogólnopolskich mediach, jest bardzo lubiany w Koronie i szanowany przez chyba każdego w tym klubie.
[Profil] [PM]

rudeboyz

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:22   

collo, Śpiewanie o Legii w Sądeckich lokalach,pokazywanie L na Sądeckim stadionie,jest niczym innym,jak właśnie obrażaniem Sądeckich kibiców.
Pajac z Was kpi,a wy go bronicie?

Vuković tego nie zrobił,więc nawet nie porównuj go do tego idioty.
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

Kmicic

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:26   

collo napisał/a:

Jeśli nie obraża Sandecji, ani naszej zgody a śpiewa sobie piosenki o pewnym klubie ze stolicy to niech to sobie robi. Nam nic do tego kto komu kibicuje.

Wszystko ok. ale z tym śpiewaniem to bym się na Jego miejscu zastanowił. Trafi w lokalu na kilku wyrywnych lekko podlanych i może mieć kilka kiepskich chwil. A tego mu nie życzę.
[Profil] [PM]

hipis_np
Nowe Pokolenie '07

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:28   

http://www.sadeczanin.inf...ma/JEC_8395.JPG

nie obraża Cie to? to jakbym Ci napluł w twarz, a Ty chcialbyś ze mną o tym podyskutować.
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:47   

a do kiedy on ma kontrakt ? ktoś się orientuje
[Profil] [PM] [E-mail]

rudeboyz

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:47   

Kmicic napisał/a:
collo napisał/a:

....Trafi w lokalu na kilku wyrywnych lekko podlanych i może mieć kilka kiepskich chwil. A tego mu nie życzę.

A ja mu właśnie dokładnie tego życzę:) i to szczerze,tak z całego serca...
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

kosiarz

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 16:09   

mirek678 napisał/a:
a do kiedy on ma kontrakt ? ktoś się orientuje

Do niedzieli 11 maja 2014. Miał dłużej ale mu wygasł. Niech spierd...

Masahiko

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 16:24   

matys5392 napisał/a:

Przyszedł do nas,żeby grać - ok,racja,ale gra się również dla kibiców i trzeba mieć do nich odrobinę szacunku a Grzeszczyk o tym kompletnie zapomniał.

Jasna sprawa. Pamiętajmy że to przecież też pieniądze od kibiców sponsorują Grzeszczyka.

Kmicic

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 16:28   

hipis_np napisał/a:
http://www.sadeczanin.info/media/gallery/2013/2015-05/11/pilka%20Sandejca-Terma/JEC_8395.JPG

nie obraża Cie to? to jakbym Ci napluł w twarz, a Ty chcialbyś ze mną o tym podyskutować.

Toż i o to mi chodzi. W dupie mam komu on kibicuje ale niech się z tym po Sączu nie obnosi. Tak w knajpie jak i tym bardziej na naszym stadionie po strzelonej bramce. Jak zauważyłeś wyżej napisałem o Jego prawym kciuku bo też mnie to wkurwia ale myślę że można z nim najpierw pogadać zanim zbierze oklep.
[Profil] [PM]

By3ekns
NP'07

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 16:44   

Masahiko nikt tu nie dyskutuje o jego zdolnościach piłkarskich, pobieranej pensji itd tylko o jego zachowaniu więc skończ już z tego typu wypowiedziami, ponieważ pieniądze to nie wszystko, i grało już u nas kilku piłkarzy ,którzy mieli "różne" sympatie klubowe ale nas szanowali i co najwyżej w sercu mieli swoje "ulubione kluby", a ten gość jawnie prowokuje, mając nas gdzieś, co on ku*** na jakąś wieś przyjechał do "A" klasy? Cała Polska nas szanuje, nie raz pokazaliśmy charakter pomimo ,że jest nas nie wielu, u siebie też mieliśmy swoje 5 minut kiedy inni zachwycali się naszym dopingiem itp. a teraz przyjeżdża do nas jakiś pastuch spod stolicy i może sobie z nas drwić? Ogarnijcie się, bo nie można udawać ,że pada deszcz kiedy ktoś na was "sika".
[Profil] [PM] [E-mail]

xXkosiarzXx

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 17:02   

Jak dla mnie gość jest skończony, pokazał swoją klasę gdy uciekł do szatni zamiast przyjść do kibiców, o ile tam pod młynem pewnie dałoby sie jakoś sprawę załagodzić tak teraz podobnie pewnie jak duża część kibiców nie chce go w Sączu widzieć. Ode mnie wielki + dla Mateusza Bartków za postawę po meczu i rozmowę z nami, a także dla Marcina Cabaja bo pewnie nie każdy słyszał bo było głośno ale podczas przybijania piątek i po wysłuchaniu opinii na temat grzeszczyka powiedział "macie rację chłopaki"

Masahiko

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 17:16   

By3ekns napisał/a:
Masahiko nikt tu nie dyskutuje o jego zdolnościach piłkarskich, pobieranej pensji itd tylko o jego zachowaniu więc skończ już z tego typu wypowiedziami, ponieważ pieniądze to nie wszystko, i grało już u nas kilku piłkarzy ,którzy mieli "różne" sympatie klubowe ale nas szanowali i co najwyżej w sercu mieli swoje "ulubione kluby", a ten gość jawnie prowokuje, mając nas gdzieś, co on ku*** na jakąś wieś przyjechał do "A" klasy?

Ja nie bronie Grzeszczyka i uważam podobnie jak większość. Chodziło mi to, że sympatie klubowe piłkarzy, o ile się z nimi nie afiszują, nie są istotne. Nie ma się co denerwować. Najwyżej na Grzeszczyka. Pozdrawiam.

Bianconeri

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 17:22   

U nas jest sprawa prosta.

Obojętnie skąd piłkarz przyszedł ale gra dla nas, szanuje Sandecję i jej kibiców to zawsze będzie w Sączu mile widziany (np Darek Gawęcki, Wojtek Trochim, Niane i wielu innych).

A są też tacy jak Gryźlak, jak dla mnie Burkhardt czy Grzeszczyk, którzy się nie umieli zachować i nie mają tu czego szukać.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Cieczka
[ ZAMKNIĘTY ]