Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
Sandecja - Cieczka |
Autor |
Wiadomość |
hipis_np
Nowe Pokolenie '07

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 17:33
|
|
|
Kmicic, pisałem do tego gagatka collo, tylko nie zacytowałem ;) |
|
|
|
 |
collo
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 17:54
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | U nas jest sprawa prosta.
Obojętnie skąd piłkarz przyszedł ale gra dla nas, szanuje Sandecję i jej kibiców to zawsze będzie w Sączu mile widziany (np Darek Gawęcki, Wojtek Trochim, Niane i wielu innych).
|
Dokładnie o to mi chodziło.
Co do śpiewania to po pijaku ludzie wiele głupich rzeczy robią, ale nie było mnie tam więc się nie wypowiadam.
Zdjęcia szczerze nie widziałem, więc nie wziąłem tej elki w ogóle pod uwagę w mojej wypowiedzi.
Po obejrzeniu zdjęcia stwierdzam, że z tym symbolem na stadionie całkiem przesadził i tutaj macie rację, zwracam honor. |
|
|
|
 |
Mateusz1234
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 18:17
|
|
|
Zacznijmy od tego ze zawodowy pilkarz I ligowy dzien przed meczem upija sie w jakims lokalu...za to powinien juz wyleciec z klubu na zbity pysk. |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 18:34
|
|
|
hipis_np napisał/a: | Kmicic, pisałem do tego gagatka collo, tylko nie zacytowałem ;) |
łoki:D A tak w ogóle to co piłkarz w sezonie robi NAJEBANY w knajpie! Ja rozumiem przyjść, zjeść tak jak to robił Ruben przychodząc (często) do Safira, ale nie żeby się skuć. Jakby nie było to lekiem na kondycję to to nie jest. |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 19:12
|
|
|
Mateusz1234 napisał/a: | Zacznijmy od tego ze zawodowy pilkarz I ligowy dzien przed meczem upija sie w jakims lokalu...za to powinien juz wyleciec z klubu na zbity pysk. |
Widać ma ciekawe podejście do swojej pracy i naszego klubu... |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 19:27
|
|
|
A czy nasz szanowny zarząd wie o tej sytuacji? Może warto byłoby porozmawiać z którymś z prezesów? Wiem,ze amatorka,ze "piekorz i masaż",ale może chociażby pan rzecznik wystosowałby do kibiców jakikolwiek komunikat odnosnie tej sprawy? |
|
|
|
 |
vanacastin [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 20:54
|
|
|
matys5392 napisał/a: | A czy nasz szanowny zarząd wie o tej sytuacji? Może warto byłoby porozmawiać z którymś z prezesów? Wiem,ze amatorka,ze "piekorz i masaż",ale może chociażby pan rzecznik wystosowałby do kibiców jakikolwiek komunikat odnosnie tej sprawy? |
A skąd wiadomo czy zarząd o tym wie? Przecież zapewne nie śledzą zawodników w czasie prywatnym, ani raczej z nimi na balangi nie chodzą. Nie wierzę również, aby na drugi dzień główni aktorzy całego zajścia się zwyczajnie przyznali / poskarżyli. Może warto byłoby więc wysmarować ze Stowarzyszenia jakieś oficjalne pisemko lub maila ze stosowną informacją i opisem całej sytuacji, łącznie z "elką". |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 21:02
|
|
|
To tak jeszcze odchodząc od "afery Grzeszczykgate", warto zwrócić uwagę na jedną odnośnie meczu z Cieczką:
http://www.sandecja.org/1..._w_Sandecji.htm |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 21:32
|
|
|
Ooo bardzo fajnie,ze poruszyłeś ten temat :)
Nasi młodzi "zdolni" niestety słabo. Wynik końcowy mamy dobry,ale gdybym miał oceniać naszych młodych gwiazdorów indywidualnie,to nic szczególnego nie pokazali(z resztą, niczego wielkiego się po nich nie spodziewałem).
U Szeligi bardzo rzucało się w oczy jego trzymanie rękami przeciwnika.Gdy robił to poza polem karnym - ok. Ale co najmniej w 2 przypadkach sędzia miał podstawę,żeby odgwizdać rzut karny dla Niecieczy. Fajnie,ze młody chłopak miał okazję sobie pograć,ale jego spóźnienia do przeciwnika i gra pod faul mogły się dla nas źle skończyć.
Co do młodego Danka,to chciałem go zobaczyć w akcji,żeby przekonać się,czy faktycznie potrafi grać czy jednak nazwisko i więzy rodzinne robią swoje. Gość miał 10 minut i nie dostał piłki. Niestety,ale reszta kolegów z drużyny notorycznie pomijała go w rozgrywaniu piłki. Akcje cały czas prowadzone były prawą stroną boiska,gdzie Makuch,Bębenek i Traore wiedzieli jak umiejętnie potrzymać piłkę przy nodze. Cięzko go oceniać,ale gdyby był dobry,to pewnie zagrałby więcej. |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2014 09:27
|
|
|
Czy pojawi się jakieś oficialne stanowisko klubu na temat zachowania Grzeszczyka??? Mam wrażenie, że cała sprawa rozejdzie sie po kościach i ucichnie... |
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2014 09:54
|
|
|
a co klub ma napisać?? jak oni pewnie anwet nie wiedza co pokazał Grzeszczyk i co to miało znaczyć...
wyjście jest jedno, podejśc porozmawiac z piłkarzem i tyle |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2014 14:02
|
|
|
Hanys jak oficiele klubu nie widzieli to podsyłam link niech zobaczą
http://www.sadeczanin.inf...ma/JEC_8395.JPG
A co oznacza ten symbol niech zapytaja kibiców :-). Zawodnik jest pracownikiem klubu i swoim zachowaniem odpowiada za wizerunek wobec klienta jakim są kibice. To tak jakbys pracował w sklepie i na kazdego klienta wystawiał d..ę.
Jeżeli klubowi zalezy na dobrych relacjach to powinien zdyscyplinowac zawodnika a ten powinien przeprosić kibiców. Tak ta sprawa powinna być załatwiona żeby nie doszło do rękoczynów. |
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2014 15:00
|
|
|
bzyku w jakim ty swiecie zyjesz?? myslisz ze oni sie tym przejmują?? juz widze jak Danek lub Leśniak przychodzą do młyna pytać co to mogło oznaczać i w czym jest problem.
Do tego wydaja oświadczenie i takie tam inne pierdoły
trzeba samemu podejśc do Pana Grzeszczyka mu wytłumaczyć, że robi źle i tyle. |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2014 15:32
|
|
|
bzyku napisał/a: | Hanys jak oficiele klubu nie widzieli to podsyłam link niech zobaczą
http://www.sadeczanin.inf...ma/JEC_8395.JPG
A co oznacza ten symbol niech zapytaja kibiców :-). Zawodnik jest pracownikiem klubu i swoim zachowaniem odpowiada za wizerunek wobec klienta jakim są kibice. To tak jakbys pracował w sklepie i na kazdego klienta wystawiał d..ę.
Jeżeli klubowi zalezy na dobrych relacjach to powinien zdyscyplinowac zawodnika a ten powinien przeprosić kibiców. Tak ta sprawa powinna być załatwiona żeby nie doszło do rękoczynów. |
Ja osobiście myślę że nie muszą pytać kibiców bo jeśli tego nie wie sam prezes (nie wiem jak teraz ale jeszcze do niedawna zadeklarowany kibic Legii) to na pewno wie rzecznik prasowy.
A propo Pana Leśniaka to być może ta L-ka właśnie miała oznaczać Leśniak? w związku z czym niekoniecznie obraził kibiców a już na pewno nie wszystkich ;) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2014 16:48
|
|
|
hanys napisał/a: | bzyku w jakim ty swiecie zyjesz?? myslisz ze oni sie tym przejmują?? juz widze jak Danek lub Leśniak przychodzą do młyna pytać co to mogło oznaczać i w czym jest problem.
Do tego wydaja oświadczenie i takie tam inne pierdoły
trzeba samemu podejśc do Pana Grzeszczyka mu wytłumaczyć, że robi źle i tyle. |
A i dupa, za długo w agreście siedziałeś i niekumaty jesteś :p
Zarówno "masorz" jak i "piekorz" dobrze wiedzą o co chodzi, tematem przejęli się może i nawet za bardzo, w to wszystko włączył się również trener.
A co i jak z tego wyjdzie (i czy wyjdzie) to się okaże. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
|