Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Ostatni u siebie mecz tego pojebanego sezonu
Autor Wiadomość
flowbone

Wysłany: Sob Maj 31, 2014 21:33   

Niezły mecz, ale nudzi mnie już ta gra o nic. Byle się utrzymać i lipa.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Sob Maj 31, 2014 21:51   

Nie martw się nic lepszego nas w przyszłym sezonie nie spotka...środek tabeli lub walka o utrzymanie. Teraz ten sezon był idealnym do awansu. Obecnie spada Widzew, KGHM - murowani kandydaci to walki o powrót do ekstraklasy, potem Arka jest w kolejce, Gieksa.... nie ma lipy środek tabeli to szczyt możliwości.
[Profil] [PM]

Snoopi86

Wysłany: Sob Maj 31, 2014 22:09   

x_cite napisał/a:
Nie martw się nic lepszego nas w przyszłym sezonie nie spotka...środek tabeli lub walka o utrzymanie. Teraz ten sezon był idealnym do awansu. Obecnie spada Widzew, KGHM - murowani kandydaci to walki o powrót do ekstraklasy, potem Arka jest w kolejce, Gieksa.... nie ma lipy środek tabeli to szczyt możliwości.

z Widzewem to bym sie kłócił, to juz inna drużyna z jeszcze większymi problemami, ale ocywiście o awansie nie marze ;) zresztą długoooo sie chyba u nas nic nie zmieni w związku z celami w lidze, zawieszeni w czasoprzestrzeni ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Nie Cze 01, 2014 16:02   

x_cite napisał/a:

Może nie do awansu, ale myślałem, że zakręcą się w okolicach 5,6 miejsca...
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Nie Cze 01, 2014 17:28   

matys5392 napisał/a:
Nie mniej jednak chciałbym jutro zobaczyć walczącą Sandecję i oby zwycięska Sandecję

Zwycięstwa nie było. Walka chociaż była? Ja niestety nie mogłem być obecny na meczu.

Jak widać problem kilku ostatnich spotkań nie leży po stronie tych złych dwóch młodzieżowców grających w obronie. Problemem jest cała gra drużyny, która nie może trzeci mecz z rzędu zdobyć gola.

Wielka szkoda że trener Kuźma mając na ławce 3 wychowanków, dał pograć tylko jednemu przez dwie minuty (Fałowskiego na ławce nie wliczam, bo swoje w tym sezonie już pograł).

flowbone

Wysłany: Nie Cze 01, 2014 18:12   

Masahiko napisał/a:
matys5392 napisał/a:
Nie mniej jednak chciałbym jutro zobaczyć walczącą Sandecję i oby zwycięska Sandecję

Zwycięstwa nie było. Walka chociaż była? Ja niestety nie mogłem być obecny na meczu.

Jak widać problem kilku ostatnich spotkań nie leży po stronie tych złych dwóch młodzieżowców grających w obronie. Problemem jest cała gra drużyny, która nie może trzeci mecz z rzędu zdobyć gola.

Wielka szkoda że trener Kuźma mając na ławce 3 wychowanków, dał pograć tylko jednemu przez dwie minuty (Fałowskiego na ławce nie wliczam, bo swoje w tym sezonie już pograł).

No ale słowa dotrzymał:). Przed rundą mówił, że u kogo Szymek Kuźma miałby nie zadebiutować, jak u Kuźmy? I zadebiutował. A, że zagrał minutę i chyba nawet piłki nie dotknął to już inna kwestia.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pon Cze 02, 2014 14:10   

Masahiko napisał/a:
matys5392 napisał/a:

Obrona zagrała na zero z tyłu,więc jak najbardziej pochwalić trzeba cała linię defensywną wraz z Marcinem Cabajem. W porównaniu z poprzednimi meczami nie stracilismy bramki,wiec jakaś pozytywna zmiana na pewno była.

Poruszasz kwestię zdobywania bramek. Tutaj jak najbardziej należy się krytyka dla takich piłkarzy jak Traore czy Bębenek. Najbliżej zdobycia gola był Grzeszczyk,ale czy tylko od niego wymaga się strzelania bramek?
[Profil] [PM]

kacper108

Wysłany: Pon Cze 02, 2014 20:44   

Kamil Słaby w 11 kolejki..:)
http://ekstraklasa.net/je...1e17d6a5233cd43
[Profil] [PM]

bzyku

Wysłany: Czw Cze 05, 2014 11:59   

Nie spodziewał bym się "fajerwerków" w kolejnym sezonie. Dopóki klub nie przekształci się w spółkę akcyjną będziemy skazani na walkę o utrzymanie a jak po wyborach nie będzie "Rycha" i kasy z miasta to spadek może stać się faktem :-(.

[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Ostatni u siebie mecz tego pojebanego sezonu
[ ZAMKNIĘTY ]