Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Wisła Płock - Sandecja Nowy Sącz
Autor Wiadomość
flowbone

Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 16:29   Wisła Płock - Sandecja Nowy Sącz

Mecz w sobotę o 18:00. Gramy bez Grzeszczyka i Makucha.

http://www.sportowefakty....adzam-sie-z-tym

Cudów się nie spodziewam. Niech chociaż punkt przywiozą.
[Profil] [PM] [E-mail]

bzyku

Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 16:53   

Po co się martwić brakami w składzie skoro nasz trenero zapewnia że mamy szeroką lawę :)

[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 18:22   

Traore na ławce, Fałek w ataku. Jeśli powodem nie jest kontuzja to ja się pytam - o co chodzi?
[Profil] [PM] [E-mail]

Rummek

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 18:44   

miałem napisać...spokojnie gołebiarz wie co robi a tu...już 0-1 więc chyba nie wie co robi (ironia)
Ups - przeprasza, że na forum osmielilem się lekko skrytytkowć słowacki zaciąg bo zapomniałem że na forum nie wolno źle mówić
[Profil] [PM]

KubaNS

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 19:27   

Rummek, z calym szacunkiem- przynudzasz. Co tydzien piszesz w zasadzie o tym samym.
Nikt Ci tego nie kasuje, nikt Ci nie daje ostrzezen, nikt nawet na dobra sprawe nie neguje wszystkiego co piszesz. Skad wiec to kreowanie sie na jedynego oswieconego, ciemiezonego, ktory idzie pod prad przeciwko proslowackim silom? :)
Cytat:
zapomniałem że na forum nie wolno źle mówić

Badz powazny i poprzegladaj to miejsce raz jeszcze.
Troche poza tematem ale poczulem sie urazony jako jeden z "czerwonych" ;)

kristoff

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 20:01   

I 2:0
Czyli reasumując w ostatnich 4 meczach 1 pkt. Ciekaw jestem czy będzie jakaś reakcja dyrektora i zarządu czy znów będzie pierdolenie ze nie grali źle i ze porażka to znowu pechowa
Ostatnio zmieniony przez kristoff Sob Wrz 13, 2014 20:03, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

młodyC

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 20:02   

Zmiana trenera i to jak najszybciej!!! Edit
2-1 a jednak tylko teraz znowu będzie pechowa porażka ale oby nie. Czekam na reakcje zarządu.
Ostatnio zmieniony przez młodyC Sob Wrz 13, 2014 20:15, w całości zmieniany 3 razy  
[Profil] [PM] [E-mail]

bzyku

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 20:05   

Teraz musi być źle żeby przed wyborami można było poprawić notowania :-) To przemyślana strategia

[Profil] [PM]

kristoff

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 20:14   

2-1 nie zmienia faktu że porażka - czyli po jutrzejszych meczach możemy już ładnie świecić na czerwono...
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 20:41   

Mam jednego znajomego czynnego gołębiarza, który na moje pytanie ile jeszcze w tym roku lotów konkursowych mają gołębie - odpowiedział, że DWA (jeden jutro czyli tak jakby w tej kolejce po piłkarsku). Mam nadzieję, że w następnym meczu za tydzień, czyli w ostatnim locie gołębi nasz słynny gołębiarski trenejro odleci z Sącza raz na zawsze po kolejnej porażce u siebie - bez powrotu!!! Prezes na pewno na mecz za tydzień nie będzie musiał dowozić "fanuszków" na mecz, bo frekwencja będzie jeszcze gorsza niż ostatnio.
[Profil] [PM]

jacek55

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 20:48   

Dozef słowak przegrywa , zamiast postawić na atak to Traore wchodzi na 7 min zal pa pa dzozef
[Profil] [PM] [E-mail]

SilverCommander

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 20:51   

Kolejna "planowa" porażka z takim "młodzieżowym" i "utalentowanym" składem to możemy szukać miejsca ... ale w II lidze co najwyżej ... ile jeszcze trzeba będzie ponieść porażek, żeby się ktoś ogarnął ... przecież to już jest równia pochyła co się dzieje, a jak tak dalej będzie to będziemy mieć tak dużą stratę, że nawet "wiosenne" wzmocnienia i zmiana trenera :) mogą nie pomóc ... czytając relację tekstową ze spotkania to My nie mieliśmy praktycznie żadnej akcji (zresztą nie pierwszy raz jeśli chodzi o spotkania wyjazdowe) a Wisła mogła już do przerwy spokojnie rozstrzygnąć spotkanie na swoją korzyść. Szkoda nerwów ... w sumie nie trzeba być znawcą futbolu, żeby przewidzieć jaki będzie kolejny wynik meczu z Naszym udziałem ... smutne to ale prawdziwe.
[Profil] [PM]

bzyku

Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 23:00   

ch.j d..a i kamieni kupa...i za ten stan powinien odpowiedzieć dyrektor sportowy Jano F który to wszystko spierdol.ł!!!!!

[Profil] [PM]

radek

Wysłany: Nie Wrz 14, 2014 00:11   

Grali my se dobrze ale Wisła zaczeła strzelać bramki i my zgupieli potem my sie na chwilke podniesli po bramce na 2-1 ale brakło czasu tak też wracamy bez punkcików. Ja se myśle że lepiej szło mi puszczanie gołębi i chcem do tego wrócić. Taka przed wczesna konferencja Josefa. Jednym słowem Wypier.... razem z Frohlichem czas najwyższy kokoty
[Profil] [PM] [E-mail]

Chessjan

Wysłany: Nie Wrz 14, 2014 10:14   

Zeszły sezon rozpoczęliśmy masakrycznie. Pięć spotkań, jeden punkt, zero bramek. Taki start na dłuuuugo można zapamiętać.

Tymczasem po ośmiu kolejkach mieliśmy już więcej punktów niż teraz (wtedy 8, teraz 7). A teraz jest dodatkowo gorzej o tyle, że rok temu na ławce mieliśmy prawdziwego trenera i zaczynaliśmy wygrywać mecze. Dziś mamy na ławce gołębiarza i wtapiamy wszystko jak leci.

Panie M. Gwiżdż. Pamiętam, jak na konferencji przed sezonem był pan z siebie taki dumny. Bo przysłużył się pan klubowi, załatwiając nowego trenera. Czy nadal jest pan taki zadowolony?

--
Pozdrawiam,
Chessjan
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Wisła Płock - Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]