Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Widzew - Sandecja
Autor Wiadomość
svx

Wysłany: Sob Mar 07, 2015 22:23   

radziufan napisał/a:
Pozwolono mi zapewnić Was że nie ma innej opcji branej pod uwagę niż skorzystanie z opcji walkowera, tak więc możemy księgowac 3pkt na 99% bo 1% szans to odwołanie Widzewa do komisji arbitrazowej PZPN

Nie dziwię się. Co zrobią rządzący Widzewem? Mi to lotto. Oni, to nie Widzew.

Pozdrawiam
[Profil] [PM] [E-mail]

svx

Wysłany: Sob Mar 07, 2015 22:58   

Maerqin napisał/a:
svx napisał/a:
Jak pisałem. Poczytałem ten wątek, dlatego się zarejestrowałem. Chciałem li tylko te "skróty myślowe" sprostować, bo wiadomo, "Widzew" pisze się szybciej, niż "osoby zarządzające Widzewem".

Pozdrawiam

Dobra już tak nie przeżywaj, przecież każdy z nas pisząc "Widzew" nie ma na myśli piłkarzy czy kibiców tylko właśnie Waszych działaczy bo to oni są odpowiedzialni za (nie)prawidłowe funkcjonowanie Waszego klubu. A osobiście uważam, ze w/o dla nas jest jak najbardziej fair w zaistniałej sytuacji. Zasady są takie same dla wszystkich i trzeba ich przestrzegać.

Poczytaj, co pisałem wcześniej.

Pozdrawiam
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 10:09   

jest już jakieś oficjalne stanowisko ? jak nie to o której można sie spodziewać ?
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 11:07   

Konsylium pewnie zbierze się po południu...jak nie wezmą walkowera to śmiech na sali będzie - zresztą wystarczy popatrzeć na tabelę...
[Profil] [PM]

kacper108

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 13:51   

http://eurosport.onet.pl/...zewa-lodz/6rwrn
[Profil] [PM]

Snoopi86

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 13:52   

http://weszlo.com/2015/03...u-nie-ma-zgody/
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 16:27   

Do kolegi z Widzewa, cytat z powyzszego linka:

* Sylwester Cacek, właściciel Widzewa: - Trzeba brać przykład z najlepszych - w najbardziej profesjonalnej lidze na świecie, jaką jest angielska, nikt nie miał skrupułów, aby zdegradować o kilka klas rozgrywkowych Ipswich Town, które nie spełniało wymogów licencyjnych. Nawet mimo tego, że ten klub awansował do europejskich pucharów. Jeśli chcemy, aby nasza liga była coraz silniejsza, to wszyscy muszą spełniać kryteria: organizacyjne, finansowe i sportowe. I nawet, jeśli klub nie jest w stanie zrealizować choćby jednego z tych punktów, to po prostu nie może występować w zawodowych rozgrywkach. Przepisy powinny być przestrzegane, bo to generalnie zapewnia wzrost poziomu sportowego. Działacze ŁKS-u powołują się na tradycję i wielkie zasługi dla polskiej piłki, ale dla mnie nie ma to żadnego znaczenia".

Moim zdaniem jak najbardziej sluszna decyzja z naszej strony. A dla dzialaczy Widzewa lekki pstryczek w nos - za ruda Grazyne, za niewpuszczanie kibicow gosci, a teraz za nieogarniecie sie przez rok (!). Wszelkie placze nieuzasadnione.

Pozdro
[Profil] [PM]

collo

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 17:06   

Podobno NKO jest zdania, ze Komisja Ligii nie miała prawa zawiesić licencji Widzewa, a co za tym idzie nie będzie walkowera.
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 17:19   

Podobno na ul. Paderwskiego rosną kaktusy... ale niema co gdybać i cieszyć się na zapas jeszcze długa droga przed naszym klubem by się utrzymać ;)
[Profil] [PM]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 17:19   

Nie jestem prawnikiem ale wydaje mi się, że prośba Widzewa o przełożenie meczu jest delikatnie mówiąc śmieszna. Skoro zawieszono im licencję, to dopóki jej nie odzyskają dotąd pisma od nich do innych instancji niż PZPN można traktować jako bezwartościowe i w tym wypadku nie jesteśmy stroną w tej sprawie.
A propos, czy my mamy jakiegoś prawnika w klubie?
[Profil] [PM]

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 17:20   

Haha jeszcze wyjdzie na to, że Widzew dostanie 3 pkt walkowerem, bo Sandecja nie chce grać w innym terminie!!!

collo

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 17:41   

polak_ns napisał/a:
Podobno na ul. Paderwskiego rosną kaktusy... ale niema co gdybać i cieszyć się na zapas jeszcze długa droga przed naszym klubem by się utrzymać ;)

Przekazałem tylko informację, że NKO nie uważa sprawy za rozstrzygniętą i skłania się bardziej ku racji Widzewa. Oficjalnej informacji póki co nie ma, ale nie dopisywałbym nam jeszcze tych 3 pkt za walkowera.
[Profil] [PM]

lukas33

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 17:53   

collo napisał/a:

Przekazałem tylko informację, że NKO nie uważa sprawy za rozstrzygniętą i skłania się bardziej ku racji Widzewa. Oficjalnej informacji póki co nie ma, ale nie dopisywałbym nam jeszcze tych 3 pkt za walkowera.

A z jakiego źródła ta informacja?
[Profil] [PM] [E-mail]

collo

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 18:03   

Piotr Tomasik (weszło, pochodzi z Łodzi) na twitterze:

"Z tego, co słyszę, to NKO jest za tym, aby meczu Widzewa z Sandecją nie rozstrzygać walkowerem. Czekamy na odpowiedź na odwołanie."

i jeszcze:

"Jasne. Chodzi mi o nastawienie, a ono - z tego, co słyszałem - przychylne jest Widzewowi "

Sprawa jest jasna. Komisja podjęła słuszną decyzję, teraz wszystko zależy od NKO.
[Profil] [PM]

karol46

Wysłany: Pon Mar 09, 2015 18:33   

dokładnie, lodu!

[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Widzew - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]