Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
Pogoń Siedlce - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Grzechotnik

|
Wysłany: Nie Maj 03, 2015 20:51
|
|
|
To co człowiek zjadł nerwów w czasie oglądania tego meczu to szok. Nie wiem jak inni ale np ja nie lubie oglądać meczów naszych piłkarzy w tv . Wole już śledzić jakąś relacje tekstową ewentualnie na livesports sam wynik :) . Za dużo nerwów .
Wygrana w pełni zasłużona , do 60 - 65 minuty powinien być wynik juz rozstrzygnięty oczywiscie na naszą korzyść. Przy stanie 0-0 Dudzic zamiast podawac do Bebenka strzelił w kosmos , potem bramka na 1-0 dla nas i tradycyjnie babol dla rywala, po co wychodził Radliński do gościa wie chyba tylko on sam. Druga połowa dwuseta Dudzica sam na sam i sytuacja Sobotki który zamiast walić z pierwszej piły wolał sie kiwac i strzelił w poprzeczke.
Po faulu na Bębenku w 82 minucie w polu karnym nie wiedziałem czy sie cieszyc czy kląć , w kazdym razie przełączyłem i karnego nie widziałem , za minute powrót i 2-1 dla nas :) .
I na sam koniec smiech z kopacza miejscowych który w wywiadzie powiedział ze byli lepsi...
Pogoń to dla mnie najsłabsza druzyna w tej lidze , ciesza 3 pkt ale do utrzymania jeszcze daleka droga............. |
|
|
|
 |
Mateusz1234
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2015 21:00
|
|
|
Ja byłem "twardszy" :D ii obejrzałem strzał z karnego ale jakoś z przyzwyczajenia powiedziałem brzydkie słowo łapiąc się za głowe :D |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Maj 03, 2015 22:03
|
|
|
Mateusz1234 napisał/a: | Ja byłem "twardszy" :D ii obejrzałem strzał z karnego ale jakoś z przyzwyczajenia powiedziałem brzydkie słowo łapiąc się za głowe :D |
A ja jeszcze musiałem skrót meczu przygotować :)
http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2015 09:15
|
|
|
Jest walka jest zaangażowanie jeszcze brak skuteczności ale najważniejsze 3 PUNKTY!!!! |
|
 |
|