Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 13:24 |
ANDRZEJ DUDA MÓJ PREZYDENT - WYBORY 2015 |
Autor |
Wiadomość |
ERNESTO
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2015 16:15
|
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Ja też zagłosuję na tego socjalistę- special for you Kumie. Ale na jesień wierzę, że do sejmu wejdą antysystemowcy! |
O to to ... niech teraz zostanie Duda, a na jesieni antysystemowcy :) z sondazy zaraz po pierwszej turze wynikalo, ze Pis 25%, Po 25% i Ruch zwiazany z Kukizem ok. 20%. Nie byloby wiec opcji stworzenia rzadu, choc przy tych oslach przyrosnietych do stolkow mozna sie nawet koalicji PoPiS spodziewac, byle tylko dalej moc krasc.
Pozdro |
|
|
|
 |
nunek87
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2015 16:16
|
|
|
Osobiście polecam kupić wersie papierową ( 3 dyszki kosztuje na necie np. na bonito.pl - problem może być z dostępnością bo ja polowałem ok 3 tygodni i ledwo się udało, bo w stacjonarnych księgarniach na terenie Krakowa się nie spotkałem z tą książka) a jak komuś szkoda to tutaj podsyłam wersję w pdf do poczytania w okresie ciszy wyborczej Niebezpieczne związki |B. Komorowskiego https://drive.google.com/file/d/0B0LFXetq-lWBSG8zQ0lDMGVHbHM/view?pli=1 |
_________________ Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań ! |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2015 21:49
|
|
|
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KUMOM I KUMOSZKOM ZA GŁOSOWANIE NA ANDRZEJA DUDĘ :-))
I PROSZĘ O WIĘCEJ :-D GŁOSÓW.MOBILIZOWANIE RODZINY,PRZYJACIÓŁ, ZNAJOMYCH GRA IDZIE O KRAJ NASZ ZBUDOWANY NA OBRAZ I PODOBIEŃSTWO NASZE !
SPRAWA JEST PROSTA CI KTÓRYM SIĘ WYGODNIE ŻYJE I MAJĄ KORZYŚCI PŁYNĄCE Z TEGO CAŁEGO SYFU, CO SIĘ W KRAJU DZIEJE I PRAGNĄ DALSZEJ KONTYNUACJI GŁOSUJĄ NA KOMOROWSKIEGO.
NATOMIAST MY WSZYSCY POZOSTALI KTÓRZY PRAGNĄ ZMIAN, KTÓRZY WIDZĄ ŻE W NASZEJ OJCZYŹNIE SPRAWY, GOSPODARCZE, SPOŁECZNE, HISTORYCZNE, KULTUROWE, OBYCZAJOWE I POLITYCZNE KROCZĄ W PRZEPAŚĆ UNICESTWIENIA POLSKIEGO BYTU NARODOWEGO.
GŁOSUJEMY ZA POCZĄTKIEM :-) ZMIAN !!!
ZA ANDRZEJEM DUDĄ NOWYM PREZYDENTEM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ :-)))
MUSIMY WIERZYĆ ŻE ZMIANY NA LEPSZE SĄ MOŻLIWE,ŻE JEST SZANSA NA NORMALNOŚĆ,PAŃSTWO PRAWA,POWROTU WIARY W DEMOKRACJĘ,WOLNOŚCI
ORAZ RZECZY NAJWAŻNIEJSZE JEDNOŚCI ROZUMIANEJ JAKO NARODOWA WSPÓLNOTA WSZYSTKICH POLAKÓW !!
JA NIE WIERZĘ W CUDA, LECZ W TO ŻE SIĘ NAM POLAKOM WRESZCIE UDA :-)))) |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
kks13
Saczersik
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2015 08:56
|
|
|
Słowa Cejrowskiego :
" Gdyby przeciwnikiem Komorowskiego było żelazko , to bym zagłosował na żelazo* |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2015 09:45
|
|
|
Idź na wybory zmień kraj! ;) |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
Mileniak
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2015 11:57
|
|
|
 |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2015 19:45
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=JM0gWeekjLA#t=29 |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Nie Maj 24, 2015 20:54
|
|
|
Kumie bo Cie POwiozą na Pijarską:D |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2015 21:38
|
|
|
a więc wszystko wskazuje na to, że Duda ! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2015 05:04
|
|
|
DZIEŃ DOBRY :-)) WSZYSTKIM
DZIĘKUJĘ ZA GŁOSY POPARCIA ODDANE NA PANA PREZYDENTA ANDRZEJA DUDĘ :-))
WIERZĘ W TO GŁĘBOKO ŻE TO POCZĄTEK ZMIAN NA LEPSZE. MAM NADZIEJĘ ŻE NA JESIENI DOJDZIE DO FUNDAMENTALNYCH ZMIAN W SEJMIE I POWSTANIE RZĄD KTÓRY ZACZNIE NAPRAWĘ PAŃSTWA NASZEGO PRZY ZNACZĄCYM UDZIALE PREZYDENTA ANDRZEJA DUDY.
NASTĄPI CZAS ROZLICZEŃ ALE TEŻ JEDNOŚCI I POCZUCIA WSPÓLNOT NARODOWEJ !!
ps. JA CZEKAŁEM NA NASZE ZWYCIĘSTWO 10 LAT I SIĘ DOCZEKAŁEM :-)))
WIELU MÓWIŁO ŻE PIS NIE WYGRA NIGDY A TU SIĘ NIC NIE ZMIENI.
POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ:
NIE WIERZCIE W CUDA LECZ W TO ŻE NAM SIĘ UDA :))czy w życiu prywatnym czy publicznym WIARA TO JEST TO :-))
POZDRO BO CZA SIĘ DO ZAWODOWEJ PRACY ZBIERAĆ :-) GDZIE LUD ROBOCZY WYTRZESZCZA OCZY :-DD |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2015 07:16
|
|
|
No to teraz do roboty i czekamy na spełnienie obietnic ;) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2015 09:12
|
|
|
Cieszy mnie to zwycięstwo z jednego powodu, mianowicie władza poczuła presję społeczną. PO zostało kilka miesięcy i wierzę, że to właśnie teraz popchnięte zostaną reformy, na które czekają Polacy no a jeśli nie to zejdą z wodą w kiblu jak ta marionetka WSI. |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2015 18:56
|
|
|
wborzecki@gmail.com napisał/a: | DZIĘKUJĘ ZA GŁOSY POPARCIA ODDANE NA PANA PREZYDENTA ANDRZEJA DUDĘ :-)) |
Obym nie żałował krzyżyka, który postawiłem... |
|
|
|
 |
|