Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Sandecja - Miedź Legnica
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Pon Paź 19, 2015 08:56   

Sandecja - Miedź Legnica 3-2, skrót meczu:

http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

collo

Wysłany: Pon Paź 19, 2015 09:42   

Czy po obejrzeniu skrótu ktoś jeszcze ma wątpliwości, że jedna i druga bramka to wina Kozioła?
[Profil] [PM]

kibicKKS

Wysłany: Pon Paź 19, 2015 10:53   

Panowie,

Kiedyś był pomysł żeby w transmisjach w NHL za krążkiem szła kolorowa smuga żeby widzowie lepiej widzieli gdzie krążek, może Koziołowi ktoś sprawi takie okulary, bo piłka mu lata przed nosem jak chce. Aż strach pomyśleć co musi prezentować Radliński skoro Kozioł broni w pierwszym składzie. Ten pseudo bramkarz to jakaś katastrofa sądeckiej piłki.

Kilka miesięcy po tym jak w klubie był chyba najlepszy w historii bramkarz mamy najgorszego.
[Profil] [PM] [E-mail]

bzyku

Wysłany: Pon Paź 19, 2015 19:53   

Powiedzcie mi ile celnych strzałów na bramkę Kozioła oddała Miedź i ile z nich ta nasza gwiazda obroniła.. 2 strzały dwie bramki ? :)

[Profil] [PM]

jaro. s

Wysłany: Pon Paź 19, 2015 23:14   

Dokładnie. Gdyby był Marcin, mamy + 10 pkt
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Pon Paź 19, 2015 23:47   

Ja napiszę jeszcze inaczej - gdy bronił u nas Cabaj,to praktycznie co mecz można było powiedzieć,ze był on "zawodnikiem meczu". A jeśli bramkarzowi przyznaje się taki tytuł, to chyba mówi to samo za siebie.
Ile razy o Koziole można powiedzieć, ze został "zawodnikiem meczu"...?

O Cabaju mówiliśmy, że wybronił nam mecz/rundę/sezon/. A czy Kozioł choć raz wybronił nam mecz? Fakty są takie,że nasz bramkarz to dodatkowy zawodnik dla rywala, a co strzał w naszą bramkę, to pada gol. W meczu z Miedzią zapomniał chyba, że może wychodzić z bramki(przypomniał sobie wtedy, gdy trzeba było przebiec przez całe boisko i zrobić kołyskę).

Żeby nie robić z Kozioła kozła ofiarnego, warto pogratulować Baranowi. Zagrał kolejny przyzwoity mecz na stoperze a jego uczeń - Szarek, po solidnych treningach na kadrze, swoje skoki po samochodach przełożył na skoki na boisku - wyskok do główki przy bramce w iście angielskim stylu.
[Profil] [PM]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Wto Paź 20, 2015 13:42   

Ja bym zatrudnił Artura Sejuda, ponoć wyszedł na prostą i przyjeżdżają do niego na konsultacje młodzi bramkarze z całego województwa. Marek miał u nas dobre mecze przed pójściem do Zagłębia, potem się mu wszystko pomieszało- nie wiem czy mentalnie, czy fizycznie- jedno jest pewne Staszek jakoś mu formy nie zrobił.

kibicKKS

Wysłany: Wto Paź 20, 2015 14:14   

www.megachem.pl napisał/a:
Ja bym zatrudnił Artura Sejuda, ponoć wyszedł na prostą i przyjeżdżają do niego na konsultacje młodzi bramkarze z całego województwa. Marek miał u nas dobre mecze przed pójściem do Zagłębia, potem się mu wszystko pomieszało- nie wiem czy mentalnie, czy fizycznie- jedno jest pewne Staszek jakoś mu formy nie zrobił.

Wg mnie na tym etapie to już nie kwestia trenera Kozioł już młody zdolny nie jest albo się ma to coś albo nie. Jakoś Cabajowi treningi ze Staszkiem nie zaszkodziły (nie mówię tu o meczu z Cracovią u nas ;-)).

Jak mówi popularne powiedzenie "Wyżej ch... nie podskoczysz" Kozioł już lepszy nie będzie ktokolwiek z nim będzie pracował
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Wto Paź 20, 2015 15:46   

Jakby nie bronił i tak będzie bronił :)
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Sro Paź 21, 2015 10:26   

Tylko, że Marcin sam sobie treningi organizował i wydłużał, bo to co zastał tutaj w porównaniu z treningami z ekstraklasy było farsą. To już większe doświadczenie, tylko papierów chyba brak ma Sławek Olszewski. Staszka rzucono na głęboką wodę, wydaje mi się, że chyba za szybko.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Miedź Legnica
[ ZAMKNIĘTY ]