Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
SANDECJA - GKS Katowice 09.04.2016 r. godz.16.00
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Nie Kwi 03, 2016 20:45   SANDECJA - GKS Katowice 09.04.2016 r. godz.16.00

Mecz w Płocku to już historia. Czas na Gieksę. Oglądając dzisiejsze starcie tej drużyny z Bełchatowem można śmiało stwierdzić, że mecz w najbliższą sobotę jest do wygrania przez Naszych piłkarzy. Gieksa nic dziś szczególnego nie pokazała, mnóstwo indywidualnych błędów, brak pomysłu na rozegranie piłki na połowie przeciwnika itd. Na chwilę obecną mamy bardzo dobry, mocny i stabilny skład. Trener Mroczkowski robi kapitalną pracę, oby tak dalej a będziemy jeszcze nie raz przeżywać fajne chwile przy K47!:) Typuje 3:1 dla Sandecji! :) po golach Małkowskiego, Dudzica i Janczyka!
[Profil] [PM]

Gustlik95

Wysłany: Nie Kwi 03, 2016 21:48   

Bardzo cieszy to że w 5 meczach ( w tym walkower za Dolcan) straciliśmy 1 bramkę, obstawiam 2 do 0 dla nas :)
A co do dzisiejszego meczu Gieksy to fakt nic nie grali, szkoda Bębenka bo to już nie ten sam zawodnik co w Sandecji .
[Profil] [PM] [E-mail]

PPP111

Wysłany: Sro Kwi 06, 2016 15:24   

w jakich godzinach sprzedaja bilety w budynku klubu?
[Profil] [PM]

mlodykks

Wysłany: Sro Kwi 06, 2016 15:49   

Coś od 8 do 15 lub 8:30 - 15:30
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Czw Kwi 07, 2016 20:54   

Sandecja Nowy Sącz - GKS Katowice, godz. 16:00, sędzia: Mariusz Złotek (Stalowa Wola).

Majkellll

Wysłany: Czw Kwi 07, 2016 23:46   

woow Złotek w 1 lidze ;o ciekawie
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pią Kwi 08, 2016 08:27   

http://www.gol24.pl/news/...djecia,9538498/ ciekawy wywiad z arbitrem Naszego meczu :)

Cyt.: "W Katowicach dostałem w głowę baterią, która była owinięta w serpentynę. Padłem jak ścięty na boisko. Dużo krwi, chwilowa utrata przytomności i rzecz jasna przerwany mecz. Nie mam jednak problemów z sędziowaniem spotkań w Katowicach. Od tamtego zdarzenia minęło blisko dziesięć lat. Pamiętam, że bardzo po ludzku zachowali się Jan Furtok, pełniący wówczas rolę dyrektora sportowego klubu, i Adam Nawałka, który był trenerem katowickiego zespołu. Otrzymałem od nich na piśmie gwarancję pomocy finansowej w ewentualnym leczeniu. Na szczęście badanie tomografem nic nie wykazało."
[Profil] [PM]

młodyC

Wysłany: Pią Kwi 08, 2016 16:54   

Wygrana 1-0 po ciężkim meczu po golu Piszczka po asyście Małkowskiego ,który wraca
Sądeczanin napisał/a:
Na meczu z GKS Katowice można sie spodziewać tłumów, nawet 4 tys. widzów, choć dużo zależy od pogody.

Ja jestem optymistą ,ale nawet ja nie spodziewam się 4 tyś widzów.
Sądeczanin napisał/a:
Kicice apelują do zarządu klubu o otwarcie wszytkich kas biletowych

śmieszny portal napisał/a:
Kicice
xD
https://sadeczanin.info/sport-i-zdrowie/w-sobot%C4%99-sandecja-gra-u-siebie-z-gks-katowice
[Profil] [PM] [E-mail]

PPP111

Wysłany: Pią Kwi 08, 2016 17:16   

"Na meczu z Zawiszą niektórym fanom Sandecji udało się kupić bilet dopiero w przerwie spotkania i pierwsza połowa meczu im "uciekła". To straszne dla kibica sterczeć w ogonku, podczas gdy na murawie padają bramki i słychać ryk stadionu. " xDxD

No jak sie przychodzi pod stadion 15 minut przed meczem zamiast godzine czy półtory to nie ma o czym gadac :D
[Profil] [PM]

lukas33

Wysłany: Sob Kwi 09, 2016 09:34   

Czy Małkowski wraca już do grania w dzisiejszym meczu? I jak wygląda nasza kadra na pojedynek z Katowicami? Kartki, kontuzje itp?
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Sob Kwi 09, 2016 09:47   

Wszyscy są do dyspozycji trenera łącznie z Małkowskim i Aleksandrem. Większe problemy ma Gieksa ale to nie nasz problem
[Profil] [PM]

seseba
123

Wysłany: Sob Kwi 09, 2016 09:58   

Ostatnie 14 spotkań między tymi drużynami to 6 zwycięstw Sandecji, 4 remisy i 4 porażki. Sandecja jest w gazie, mimo, że GKS to czołówka, liczę na powtórkę z Zawiszy. Niech wrócą czasy, kiedy to rywale przyjeżdżali do Nowego Sącza na ścięcie :)
[Profil] [PM]

Kazek G f H

Wysłany: Sob Kwi 09, 2016 13:47   

Chciałem ogłosić, że dzięki wam udało się nam zebrać 1600 zł na kolejne patriotyczne graffiti.

Dzięki serdeczne dla wszystkich którzy zdecydowali się zakupić koszulki "Sądeccy Kurierzy" - z których dochód został przeznaczony na sfinalizowanie kolejnych grafów!

I zachęcam do wspierania kolejnych akcji patriotycznych kiboli Sandecji. Niebawem zobaczycie efekty naszej pracy.

Przypominam że na dzisiejszym meczu z Katowicami są dostępne koszulki "Sądeccy Kurierzy" w wolnej sprzedaży. Cena - 70 zł.

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sob Kwi 09, 2016 18:43   

Jak pisałem, że Arek jest number ONE to kilka osób wmawiało mi, że on na emeryture idzie, a tu prosze.

AREK AREK, SANDECJA.

Chessjan

Wysłany: Sob Kwi 09, 2016 21:33   

Jeszcze mała ciekawostka - na 9 kolejek przed końcem mamy tyle punktów, ile uzbieraliśmy w całym ubiegłym sezonie.

--
Pozdrawiam,
Chessjan
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - GKS Katowice 09.04.2016 r. godz.16.00
[ ZAMKNIĘTY ]