Siłownia |
Autor |
Wiadomość |
gogo1910
Od małego na całego!
|
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
|
|
|
 |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Pon Lip 11, 2016 10:53
|
[Cytuj]
|
|
Siemanko! Jakaś fachowa porada co zrobić jeśli jeden biceps jest mniejszy, słabszy i sporo mniej twardy od drugiego?
Co dziwne słabsza jest ręką prawa a zaznaczam że jestem praworeczny
Ćwiczę 2/ tydzień po 2mies przerwy, od miesiąca jestem na diecie wyspko białkowej beztluszczowej
Gdzieś przeczytałem żeby zmniejszyć ciężar na tej lepszej ręce do takiego jaki dźwiga słabsza do czasu aż się wyrówna |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2016 09:34
|
[Cytuj]
|
|
Zmieniaj ręke pod prysznicem :D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Wto Lip 12, 2016 11:26
|
[Cytuj]
|
|
he porada wyzej trafna ;) Ale poważnie to dołóż węglowodanów, i powinno być okej ;) 4 serie zrób na biceps i powinno być okej ;) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2016 12:57
|
[Cytuj]
|
|
hanys napisał/a: | Zmieniaj ręke pod prysznicem :D |
Dzięki wielkie, na pewno zapamiętam! Ale biorąc pod uwagę moją praworecznosc dziwi słabsza prawa ręka, hmmm haha ;)
gogo1910 napisał/a: | he porada wyzej trafna ;) Ale poważnie to dołóż węglowodanów, i powinno być okej ;) 4 serie zrób na biceps i powinno być okej ;) |
Dzięki ;) |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
|