Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Sandecja - MKS Kluczbork
Autor Wiadomość
ERNESTO

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 18:55   

To co ? Dzisiaj cieszymy sie z ekstraklasy, a za tydzien bedziemy marudzic jacy jestesmy slabi i ze rozdajemy punkty ? Dyskusja nad Ekstraklasa czas START
[Profil] [PM]

ERNESTO

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 18:59   

eSKa napisał/a:
Może być zmiana i zamiast mojego wytypowanego 1:0 będzie 2:0, ale druga bramka wpadnie ok. 85 minuty i na pewno bedzie jedna z bramek z karnego.

Jasnowidz z tym karnym, czy co ? :D
[Profil] [PM]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 18:59   

Spoko spoko Ernesto. Do końca rundy jeszcze kilka kolejek więc komu trzeba, to pomogą ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 19:05   

Chodzi o sam fakt - po wygranym meczu euforia i dyskusja o awansie, po porazce dysputa o tym, ze Nowak to ch**, piekorz i masorz powinni chodowac golebie na Slowacji, a kto sie nie zgadza ten beton, pizda i w dupie ma Sandecje, a w ogole to trzeba wszystko rozp*** i zaczac od B-klasy, bo tak bedzie lepiej (na pewno tam miasto wybuduje nam stadion na 100 000 i wreszcie bedziemy mogli ogladac Lige Mistrzow na zywo)
[Profil] [PM]

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 19:17   

:) Byłoby 2:0, jak przewidziałem, le ta bramka na początku meczu zepsuła wszystko :P
Karny ? Hm Konstelacja magiczna Wenus - zadziałała....:)

Dobrze zagrli bez Adusia Danusia :) i tyle.

Erni dobrze prawi.
DANEK NA PREZYDENTA, LESNIAK NA ZASTEPCE

ERNESTO

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 19:40   

eSKa napisał/a:
Erni dobrze prawi.
DANEK NA PREZYDENTA, LESNIAK NA ZASTEPCE

OK, ale jak juz wejdziemy do Ekstraklasy ;)
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 19:53   

Ernesto nie wiem co bierzesz, ale zmień dilera hehe;) co ma być to będzie....byłem w Zabrzu...zagrali słabiej to fakt...moim zdaniem też taki stadion naszych mógł przytłoczyć...dziś też nie było różowo...MKS grał swoje, solidnie, techniczni, ale My byliśmy lepsi o 4 bramki po nie wiadomo jakim super widowisku...
[Profil] [PM]

ERNESTO

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 19:58   

Odnosze sie do dyskusji z usunietego juz watku o meczu wyjazdowym z Gornikiem, jesli czytales, to wiesz o co chodzi ... jak nie zdazyles, to zniknal ... ale generalnie tak to wyglada - wygramy - EKSTRAKLASA, przegramy - SPRZEDAWCZYKI bez ambicji

Pozdro
[Profil] [PM]

K@KS

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 20:10   

Dodałbym jeszcze jedną grupę użytkowników, czyli taką, która niby śmieje się z tych cotygodniowych dyskusji, jednocześnie robiąc to samo i owe dyskusje rozpoczynając, tj :

ERNESTO napisał/a:
To co ? Dzisiaj cieszymy sie z ekstraklasy, a za tydzien bedziemy marudzic jacy jestesmy slabi i ze rozdajemy punkty ? Dyskusja nad Ekstraklasa czas START

:-)))
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 20:31   

K@KS napisał/a:
Dodałbym jeszcze jedną grupę użytkowników, czyli taką, która niby śmieje się z tych cotygodniowych dyskusji, jednocześnie robiąc to samo i owe dyskusje rozpoczynając, tj :

ERNESTO napisał/a:

:-)))

A nie uwazasz, ze to dziala dokladnie w druga strone ? :) Bo ja mam wrazenie, ze sarkazm jednak trafia do tych, co mieliby ochote po raz enty zaczac ta sama dyskusje - pod warunkiem, ze sarkazm padnie przed pierwszym, cotygodniowym postem.
[Profil] [PM]

qqq

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 21:11   

Kolejka pod nas. Chojniczanka remisuje 2:2 z Wisłą (to ich czwarty remis z rzędu na wiosnę), a Stal wygrywa z Wigrami 2:1. Na dokładkę Tychy pokonują Bytovie 1:0. Jest dobrze, panowie!
[Profil] [PM] [E-mail]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 21:27   

x_cite napisał/a:
Ernesto nie wiem co bierzesz, ale zmień dilera hehe;) co ma być to będzie....byłem w Zabrzu...zagrali słabiej to fakt...moim zdaniem też taki stadion naszych mógł przytłoczyć...dziś też nie było różowo...MKS grał swoje, solidnie, techniczni, ale My byliśmy lepsi o 4 bramki po nie wiadomo jakim super widowisku...

Jaki stadion?W Zabrzu zagrali na trawie a nie trybunach Przytloczeni to mogą być stadionem na Kilińskiego, bądź prezentacja w trzech koronach ...No ale póki co 13 brameczek w 3 meczach oby nie spuszczanie z tonu.
Tak czy siak emocje sięgają zenitu a na koniec chlodno kalkulujac awansują Katowice i Górnik. ...No chyba że u nas ktoś postawił na awans u buków wówczas cień nadziei zostaje w naszych zgredzialych sercach ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

młodyC

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 21:27   

qqq Ameryki nie odkryłeś, cała 1 liga od poczatku rundy wiosennej gra od paru kolejek "pod nas". Chojniczanka zremisowała 6 mecz z rzędu, Katowice z Sosnowcem słabną, a my jesteśmy na 4 miejscu.
To widzimy wszyscy, ale nie ma co rozbudzać nadziei na próżno. Mamy takie szanse na awans jak połowa ligi.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 21:29   

Dziekan napisał/a:
x_cite napisał/a:

Jaki stadion?W Zabrzu zagrali na trawie a nie trybunach Przytloczeni to mogą być stadionem na Kilińskiego, bądź prezentacja w trzech koronach ...No ale póki co 13 brameczek w 3 meczach oby nie spuszczanie z tonu.
Tak czy siak emocje sięgają zenitu a na koniec chlodno kalkulujac awansują Katowice i Górnik. ...No chyba że u nas ktoś postawił na awans u buków wówczas cień nadziei zostaje w naszych zgredzialych sercach ;)

Byłem, widziałem, słyszałem i czułem tą atmosferę więc to mogła być jedna z przyczyn porażki czy też gorszej dyspozycji...na takich stadionach też trzeba umieć grać..
[Profil] [PM]

Ad@ś=)

Wysłany: Sob Mar 25, 2017 21:40   

Dzisiejszy mecz słaby.
Widać było brak Wdowiaka a także brakło mi Kasprzaka.
Druga linia nie grała agresywnie a w środku nie przejmowalismy piłek.
Nasi piłkarze wyglądali też trochę na ociezalych, poza Dudzicem i Małym.
Na domiar złego Baran i Małkowski wykluczył się z następnego spotkania za kartki.
Trafford okazuje się póki co zupełnym niewypałem i jest bardzo zagubiony na boisku. Kuban dziś bardzo ofensywie. Podobał mi się Zająć po wejściu na boisko.
Szkoda że pozostała drużyna nie dała wykazać się zmiennikom tylko pod koniec świadomie spowalnia grę.
Wynik bardzo dobry, jednak trzeba popracować nad dyspozycja i skorzystac z KRIO... :)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - MKS Kluczbork
[ ZAMKNIĘTY ]