Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
SANDECJA ~ Stal Mielec |
Autor |
Wiadomość |
jedrzej
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 00:02 Trener
|
|
|
Lidera mamy za chuja go nie oddamy😀. Nas ne dogonyat |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 00:47
|
|
|
Gratulacje :) Bedzie Cieżko o awans ale
nikt nie mówił że bedzie łatwo .. Teraz albo nigdy... |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 08:05
|
|
|
ch** do dupy psom ;)
Kozioł Marek w swoim stylu farfocel ;)
mimo, że nadal nie wierze w awans fajnie jest przynajmniej do soboty być na 1 miejscu:)
Choc i takie rzeczy już przeżywałem a potem ch wielki i dwa bąbelki.
Ale jak już marzyć to chciałbym żeby ostatni wyjazd do Legnicy był meczem o awans i pełny sektor kibiców z Sącza ;) |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 09:00
|
|
|
A na Sądeczaninie ostatni post o nas jest przed meczem ... z Bytovia :) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 09:05
|
|
|
W Sądeczaninie nie ma dziennikarza sportowego...ostatnim dziennikarzem, który pisał o Sandecji był śp. Henryk Szewczyk, który zmarł wczoraj rano...nie doczekał historycznej chwili liderowania w I lidze... |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 09:10
|
|
|
Czy ktoś wie dlaczego nie było wczoraj w kadrze Kasprzaka? Kontuzja czy planowe posunięcie tak jak z Małkowskim w Suwałkach? |
|
|
|
 |
PPP111
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 10:44
|
|
|
Poczytałem komentarze na 90 minut i ale co poniektórzy maja ból dupy że mamy lidera, ale mają ból. Polsat następny "sensacyjny lider" ależ się porobiło że taki klub jak Sandecja jest liderem to koniec świata normalnie. I bardzo dobrze niech ich boli.
Lidera mamy za **** go nie oddamy ! |
|
|
|
 |
bacin
|
|
|
|
 |
Lucas_93
Lucas
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 11:25
|
|
|
PPP111 napisał/a: | Poczytałem komentarze na 90 minut i ale co poniektórzy maja ból dupy że mamy lidera, ale mają ból. Polsat następny "sensacyjny lider" ależ się porobiło że taki klub jak Sandecja jest liderem to koniec świata normalnie. I bardzo dobrze niech ich boli.
Lidera mamy za **** go nie oddamy ! |
Tylko czekać na ten ból dupy, kiedy uda się nam awansować z jakąś Chojniczanką czy Olimpią zamiast tych faworyzowanych zespołów, jak np. Sosnowiec i Katowice. :D |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 11:27
|
|
|
Tu też piszą, że górna część tabeli przedstawia się szokująco...to tylko I liga a popatrzcie ile już o Sandecji przez te kilkanaście godzin napisano...każdy portal, każda gazeta, radio, tv....a tu link do tego artykułu szokującego ;)
http://www.2x45.info/aktu...-walce-o-awans/ |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 11:37
|
|
|
A mnie się to wszystko średnio podoba. Tzn to "poruszenie". Wchodzę rano na fcb i większość znajomych, która nigdy nie byla na meczu trąbi o tym,ze mamy lidera. Baaa...ci znajomi pewnie nieraz myśleli sobie "po co on chodzi na ta głupia Sandecje. Jeszcze dostanie jakąś cegłówka. Lepiej obejrzeć Barcelonę w tv. To jest prawdziwy futbol a nie jakas tam polska liga". Posty z tabela wklejają nawet radni, których ani na stadionie mię widzę,ani nie uważam, żeby byli szczegółnie przychylni Sandecji. Po prostu mnie to wkurwia. Wygraliśmy, liderujemy i nagle pełno januszy zaczęło podniecać sie Sandecja, która w codziennym zyciu nie odgrywa dla nich żadnego znaczenia. |
Ostatnio zmieniony przez matys5392 Czw Kwi 20, 2017 12:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
seseba
123
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 11:49
|
|
|
Jako ciekawostka, od sezonu 2009/2010, a więc odkąd Sandecja gra w obecnej I lidze - lider po 26 kolejkach nie awansował tylko raz :) o ile dobrze patrzyłem to tylko Termalica chyba w ostatniej kolejce spadła na 3 miejsce i zaprzepaściła szansę :) fakt, może i tabela nie była zawsze tak "spłaszczona", jak teraz, ale wlejmy nutkę optymizmu w patrzenie na szanse awansu. |
|
|
|
 |
arek88
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 11:53
|
|
|
Akurat to ze radni zaczęli się interesować może wyjść Sandecji na plus lub jak przeważnie robią to tylko na pokaz. A cała reszta, zgadzam się całkowicie, nikt na meczu nigdy nie był a robi z siebie nagle wielkiego kibica. Natomiast rozgłos w prasie, bardzo dobrze, buduje to wizerunek klubu, miasta co również mogą zaobserwować potencjalni sponsorzy. Także warto było :) |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2017 12:22
|
|
|
Jeszcze na tym zamieszaniu nasze forum zyskało! Takiego ruchu, takiego zainteresowania, tylu rejestracji nie było bardzo dawno temu a jestem na tym forum od samego początku :D |
|
|
|
 |
|