Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
SANDECJA NOWY SĄCZ - Stomil Olsztyn
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Pią Maj 05, 2017 17:15   

PPP111 napisał/a:
https://pbs.twimg.com/media/C_DAOgEXoAA4Ypf.jpg:large Tu info o zagrozonych.
Jeszcze zerknąłem na terminarz i my gramy o 18 i będziemy wiedziec niemal wszystko oprócz Grudziąca który gra o 19 jakie padły wyniki więc terminarz w tej kolejce jest na naszą korzyść jeżeli chodzi o takie nooo obliczanie pkt kto ile to kogo będzie tracił czy zyskiwał. Dziś fajnie jak by Legnica i CHojnice remis a jutro Mielec urwał coś PBB.

O Matko....Grudziądza Panie Grudziądza piszemy
[Profil] [PM]

PPP111

Wysłany: Pią Maj 05, 2017 19:55   

Panie ja szybko pisze czasem sie zdarzy byk.
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Pią Maj 05, 2017 23:12   

Właśnie wróciłem z długiego weekendu i...musze przyznać,ze o Sandecji mówi cala Polska :)
W pociągu z Krakowa do Kołobrzegu usiadło za mną dwóch ważniaków w garniturkach. Rozmawiali o piłce... Zastanawiali się czy w Sandecji sa pieniadze... Jako drugiego kandydata do awansu typowali Olimpie Grudziądz.
Zatrzymałem sie na jedna noc w stolicy i właściciel lokalu - Polonista, aczkolwiek taki troche piknikowy kibic, oczywiście pytal o Sandecje 😁
Duma rozpierała mnie, gdy w słyszałem,ze w wielkich miastach mówi sie o Sandecji :)
Gorsze jest to,ze okazyjnie pozwiedzałem troche stadionów z ekstraklasy i...dużo nam brakuje do tego poziomu. Powiedziałbym,ze bardzo dużo...

Co do jutrzejszego meczu, to nie pozostaje nam nic innego jak wygrać i umocnić sie na pozycji lidera :) Liczę na ladna pogodę i dobra frekwencje na stadionie :)
[Profil] [PM]

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Pią Maj 05, 2017 23:14   

^^
A w Sączu cisza

kibicKKS

Wysłany: Sob Maj 06, 2017 09:34   

klipol napisał/a:
^^
A w Sączu cisza

Każdy woli dmuchać na zimne... NIech wygrają najpierw ze Stomilem to będize można dalej fantazjować :)
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Sob Maj 06, 2017 13:10   

Miedz zgubiła punkty, Chojniczanka poległa w Zabrzu. Idealne wyniki dla nas.
Katowice jada do Siedlec, a Sosnowiec do Bytowa. Ciężkie mecze czekają naszych rywali.
Wygrajmy, bo Stomil to nie jest potęga tej ligi. Wygrajmy, bo liderowi nie wypada gubić punktów z takimi przeciwnikami!

PS: Kolejny raz powtarza się skandaliczna sytuacja z kupnem biletu. Na plakacie widniał napis, iż o 14 każdy kupi bilet bez stania w kolejce, a tym czasem, będąc o 13:55 przy stadionie trzeba było stać godzinę by dojść do kasy. Skandalem jest to, że otwarte były tylko 3 kasy. Nie dziwi mnie frustracji ludzi, bo nie dośc, że musieli wystać swoje w kolejce, to jeszcze złapała ich burza. Sytuacje z kupnem biletu pokazuje jak daleko nam do Ekstraklasy.
[Profil] [PM]

K@KS

Wysłany: Sob Maj 06, 2017 20:04   

Przy okazji :-)
Jaka jest najdłuższa seria zwycięstw w historii na zapleczu Ekstraklasy ?
[Profil] [PM] [E-mail]

PPP111

Wysłany: Sob Maj 06, 2017 20:54   

SANDEJCAAAA!!! Piękny mecz, gumiory spinka ale kogo oni obchodzą. Piękna walka choć Dudzio powienien zamknąć mecz na poczatku 2 połowy na 3-0. Koncowka nerwowa. Pogoda dała się we znaki, zadaszenie nie zdało egzaminu. :D
[Profil] [PM]

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sob Maj 06, 2017 21:11   

:) hahahaha CO ZA EMOCJE. Jak za dawnych lat.

radek

Wysłany: Sob Maj 06, 2017 21:20   

Brawo!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Sob Maj 06, 2017 22:09   

Całkiem dobry mecz w naszym wykonaniu. Niepotrzebna nerwówka pod koniec, bo mecz można było zamknąć już kilkadziesiąt minut wcześniej. Niewykorzystany karny + 1-2 setki Korzyma. Do tego kilka ciekawych okazji. Ogólnie mecz na plus.
[Profil] [PM] [E-mail]

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Sob Maj 06, 2017 22:50   

Ciufa i Piszczek nie zagrają w Katowicach za kartki

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Maj 07, 2017 09:24   

A Baran wczoraj, zagrał jak sabotażysta, pewny gość, jeden z najlepszych naszych kopaczy, obym się mylił i pod nieobecność Ciufy w Katowicach nie sprokurował karnego. Każdemu z naszych piłkarzy z tyłu głowy kołata myśl- a po ch** awans? Żebym w moim wieku musiał nowego klubu szukać? Kiedy mi tu dobrze. Nie jeden zespół odpuszczał pod koniec, bo grajki się bały o posady w przypadku awansu. A tu zapowiedzi o wzmocnieniach itp. Może to moje czarnowidztwo, ale obym się mylił. Ciufa ma pasiaste serce i nie pozwoli na odpuszczanie z tyłu, ale jak go zabraknie, to kto wie. Szwagry też chcą awansu, bo i tak są nie do ruszenia, kilku młodych chłopaków, w tym sądeczan chce, bo to wielka szansa dla nich. Ale czy wszyscy ciągną wózek w tą samą stronę? Prezydent chce, zarząd- nie wiadomo, trener chyba chce, większość piłkarzy chyba też.

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Nie Maj 07, 2017 09:40   

O skurczybyk, pisane pod wpływem % :)

x_cite

Wysłany: Nie Maj 07, 2017 09:43   

Głupoty piszesz...jaki sabotaż...widziałeś jak grał cały mecz?! Karny mu nie wyszedł i już...zresztą wczoraj nie było chętnego do strzelania...poza tym kolego jest bańka do podziału...dzieląc to na 18 wychodzi po 55 tysięcy na głowę!
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA NOWY SĄCZ - Stomil Olsztyn
[ ZAMKNIĘTY ]