Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
GKS Katowice - SANDECJA
Autor Wiadomość
K@KS

Wysłany: Nie Maj 07, 2017 19:41   GKS Katowice - SANDECJA

Wszystko w tym temacie.
Jakkolwiek by się to wszystko nie skończyło - bądźmy wdzięczni naszym piłkarzom. Poniżej fragment zapowiedzi tego meczu ze strony GieKSy.
Już jest DUMA panowie, a może być tylko lepiej!!

Gieksa.pl :

..Nasza sytuacja wyjściowa przed piątkowym starciem jest bardzo dobra. Jest wysokie morale i chęć awansu. Piłkarze i sztab po meczu w Siedlcach paradują w kibicowskich koszulkach, identyfikują się z hasłem „Cała GieKSa razem”. Nie można przejść obok tego obojętnie. Teraz włącza się już naprawdę w sposób niesamowity nasza rola – rola kibiców. Mecz z Sandecją będzie najważniejszy od 10 lat. Bądźmy tam, niech piłkarzom Sandecji ugną się nogi już w tunelu prowadzącym na boisko!
[Profil] [PM] [E-mail]

radek

Wysłany: Nie Maj 07, 2017 20:49   

1-1 Dudzic
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Maj 07, 2017 23:07   

Radliński - Kubań, Jurkowski, Bućko, Słaby - Wdowiak, Baran, Trochim, Gałecki, Dudzic - Korzym.

Będzie ciezko, bo gramy bez Szufryna i Piszczka. Mam nadzieje, że Jurkowski dobrze agra przeciwko bylym kolegom.

Typuję wynik 1-1
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 10:02   

Przewiduję taki o to wynik...1:3

Jakie typy u buków??
[Profil] [PM]

arek88

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 10:19   

STS 2.1/3.25/3.06
Typuje 1-1

x_cite

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 10:57   

2.3 3.3 2.9
Taki kurs był na mecz w Chojnicach i wygraliśmy...
Oby też teraz tak było!
[Profil] [PM]

Karuzel

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 11:11   

Ja obstawiam 1-2
[Profil] [PM] [E-mail]

xXkosiarzXx

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 12:10   

Jak dla mnie remis 1-1 po ciężkim meczu i przewadze gieksy, która trafi w okolicach 30minuty,ale odpowiemy między 50-70 minutą wykorzystując to, że gieksa się nie cofnie. Po bramce zaczniemy dominować zdezorientowaną giekse ale zabraknie pomysłu na kropkę nad i.
Ot takie moje wróżenie z fusów ;)

witek_1

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 12:28   

Pytanie jak Mroczkowski zestawi drużyne - nie będzie Piszczka, Szufryna i Małkowskiego...
Trochim - Jurkowski?
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 13:25   

xXkosiarzXx napisał/a:
Jak dla mnie remis 1-1 po ciężkim meczu i przewadze gieksy, która trafi w okolicach 30minuty,ale odpowiemy między 50-70 minutą wykorzystując to, że gieksa się nie cofnie. Po bramce zaczniemy dominować zdezorientowaną giekse ale zabraknie pomysłu na kropkę nad i.

Ty z czego masz te fusy??! :D
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 14:09   

witek_1 napisał/a:
Pytanie jak Mroczkowski zestawi drużyne - nie będzie Piszczka, Szufryna i Małkowskiego...
Trochim - Jurkowski?

Raczej Baran na środku za Ciufe tak mi się wydaje ;)
[Profil] [PM]

xXkosiarzXx

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 14:29   

x_cite napisał/a:
xXkosiarzXx napisał/a:

Ty z czego masz te fusy??! :D

Nie mogę publicznie mówić :D

kuba kks

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 14:56   

Baran już chyba grywał na środku obrony to może jakoś to będzie wyglądało z Piterem-Bucko, przynajmniej Grzegorz jest ograny i doświadczony w przeciwieństwie do Jurkowskiego który jest niewiadomą. Natomiast w środku pewnie Trochim z Kasprzakiem, lub Gałą. Trzeba wierzyć!
[Profil] [PM] [E-mail]

kinol

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 18:58   

Garść statystyk przed meczem z GKSem dla tych co lubią cyferki.

O Sandecji wiemy wszystko.

Natomiast Gieksa na wiosnę gra w kratkę. Zdobyła w 10 kolejkach 15 punktów (dla porównania Sandecja i Podbeskidzie 21 i Olimpia 20) przy stosunku bramek 19 - 13.
Na 14 meczy u siebie uciułali 25 pkt.(7 z., 4 r., 3 p.) br. 17 -11 (na wyjazdach też 25 pkt co sprawia, że nie wiadomo czego się spodziewać po Katowicach)
Ciekawostką jest to, że GKS nie trzyma ciśnienia przed własną publicznością. Z drużynami - nazwijmy to - peletonu walczącego o awans (miejsca 1-9) u siebie wygrali tylko z Olimpią (1:0) 3 razy remisując (Górnik, Zagłębie i Chojniczanka) i 3 razy przegrywając ( Wigry, Podbeskidzie i Miedź).
Na wiosnę Gieksa była 4 gospodarzem. 2 razy przegrała (Miedź 0:2 i Podbeskidzie 1:2), 1 remis (Stomil 2:2) 1 wygrana (Tyskim GKSem 3:0)

Sandecja (dom) 36 pkt. 11z., 3r., 1p - właśnie z GKSem 0:1 - br. 30-8, to dla porównania jaką twierdzą jest Sącz a jaką Katowice. Nowy Sącz jest najmniej gościnnym miastem w Nice 1 lidze. Niestety nie gramy w Sączu, a statystyki wyjazdowe rysują się tak:

Na 14 meczy wyjazdowych w sezonie wygraliśmy 5, 3 remisy i 6 porażek tracąc przy tym 15 a strzelając 13 bramek.
Na wiosnę natomiast 5 razy występowaliśmy w roli przyjezdnych 3 porażki (Górnik, Olimpia i GKS Tychy) a co cieszy w 2 ostatnich meczach wyjazdowych zgarneliśmy pełną pulę. (Wigry i Chojna).

GKS na 11 straconych bramek u siebie 7 stracił w ostatnich 25 minutach meczu (5 między 71-81 minutą), a 3 w pierwszych 11 minutach. Najczęściej strzelają między 55 a 63 minutą(6 na 17 strzelonych) oraz ostatnie 15 minut pierwszej połowy (5 wliczając jednego gola 29 minucie).

Sandecja na wyjazdach zdobyła 4 z 13 goli właśnie do 11 minuty i 3 w ostatnich 11 minutach. Najczęściej tracimy bramki przy końcach połów, w sumie 7 ( 4 między 37 a 45 i 3 w doliczonym czasie gry drugiej) oraz 3 miedzy 52 a 59 min.

Scenariusz na ten mecz jest prosty. Strzelamy bramkę zaraz na początku meczu pod koniec pierwszej połowy autobus w bramce. Drugą połowę rozpoczynamy spokojnie a od 55 minuty 10 minut bronimy całą drużyną. 15 min przed końcem uwalimy drugą bramę i od razu obrona Częstochowy. A w doliczonym czasie gry karny z kapelusza dla Gieksy i wygrywamy 2:1.

To nie wróżenie z fusów to statystyka
[Profil] [PM] [E-mail]

Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Maj 08, 2017 19:13   

A historia spotkan prezentuje sie tak:

RAZEM 15 spotkan
My wygralismy 7, Katowice wygraly 5, remisowalismy 3 razy.

7 spotkan gralismy w Katowicach, 3 udalo sie wygrac, 3 razy przegrana i 1 remis.

To tylko jako ciekawostka, bo historia spotkan tym bardziej z 2010 wiele nie mowi.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » GKS Katowice - SANDECJA
[ ZAMKNIĘTY ]