Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Reprezentacja Polski
Autor Wiadomość
hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Lis 16, 2006 14:18    [Cytuj]

Dobra wiec od dzis wszystko mi sie bedzie podobac, bo tak powiedzial Kuba ktory zawsze wie lepiej

Pozdro bez odbioru na ten temat

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

małolat_19

Wysłany: Czw Lis 16, 2006 17:35    [Cytuj]

a mnie to w zupełności h u j obchodzi..fajnie,że wygrali i tyle..nie ma się co sprzeczać:)..elo..a jak grali-nie wiem-bo nie oglądałem,chociaż bramke widziałem..pozdro..:)..

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Lis 16, 2006 17:50    [Cytuj]

Dokładnie...liczy się tylko to ze 3pkt "pojechały" do Polski...a według mnie zagrali bardzo dobry mecz "taktycznie" ...w 1 połowie grali tak, jak by mecz byl rozgrywany u siebie, w 2 połowie trochę osłabli bo wiadomo ze Belgia musiała pójśc do przodu i wywalczyć chociaz remis...a Polscy grali KONSEKWENTNIE i do końca...pozdro

PS... A Koroniaki niech juz tam rezerwuja Nam bilety na mecz z Armenią czy kimś tam :P

KubaNS

Wysłany: Czw Lis 16, 2006 23:35    [Cytuj]

:)

Nie wierze ze az tak ciezki jestes...

Odpowiedzialem poprostu na Twoj post. Napisalem z czym sie nie zgadzam i dlaczego.. Bez przekonywania nikogo do niczego. A Ty naskrobales zdanie, ktore slyszalem od Ciebie conamniej tyle razy ile razy Beglowie ogladneli nasz mecz z Portugalczykami.. ;) TAK.. ZAWSZE WIEM LEPIEJ .. :)

Zluzuj.. bo to ja chodze spiety ostatnio i to wystarczy... :)

Pzdr...

YG-US
YG'04

Wysłany: Pią Lis 17, 2006 07:54    [Cytuj]

Na poaczątku meczu utrzymywaliśmy sie przy piłce znacznie dłużej to piłkarze nabrali pewności siebie i zdobłali wygrać:)
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pią Lis 17, 2006 08:52    [Cytuj]

Wiec niech dotrze do Ciebie, ze ja tez mam WLASNE ZDANIE na pewne tematy i MAM PRAWO do wyrazania swoich opinii, wiec nie mow ze moj pis na temat meczu z belgami to pierdolenie. nie podobalo mi sie cos wiec o tym napisalem, po to chyba jest forum , tymbardziej ze nie bylem jedyna osoba ktora tak myslala, bo polowa osob z ktorymi ogladalem mecz byla nie do konca zadowolona z postawy polakow w drugiej polowie . i czytaj do konca bo na koncu mojej wypowiedzi napisalem ze wazne sa 3 punkty.

Pozdro bez odbioru

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

KubaNS

Wysłany: Pią Lis 17, 2006 10:17    [Cytuj]

Pozwol sobie troche odpoczac...

Odbieram Ci PRAWO do Twojego WLASNEGO ZDANIA?

Napisalem swoje. Nie zgadzam sie i juz. Ty myslisz inaczej. I tez Ok. Zamiast ewentualnie odpowiedziec, obrazasz sie o jedno slowo. Ile Ty masz lat i ile my sie znamy?

Ile z tej polowy marudzacych osob, ktore znasz wzielo by po spotkaniu z Finlandia 9 pkt w nastepnych trzech meczach? 9 pkt po na prawde dobrych wystepach.. Nawet takich jak druga polowka z Belgia.. Hm?

Dlatego zamiast zrzedzic trzeba zobaczyc pozytywy.. A wiec konskewentna gre, na ciezkim boisku z nudnie grajacym przeciwnikiem.

A Ty.. Dla mnie mozesz byc wiecznie ze wszystkiego niezadowolony. Malo mnie to interesuje i nie odbieram Ci tego :)

The End.

Izka_Korona
DSSFSK ;)

Wysłany: Pią Lis 17, 2006 11:18    [Cytuj]

hanys napisał/a:
tymbardziej ze nie bylem jedyna osoba ktora tak myslala, bo polowa osob z ktorymi ogladalem mecz byla nie do konca zadowolona z postawy polakow w drugiej polowie

a powiedz co nas to interesuje, ze Ty i polowa Mojrzeszowa nie byla zadowolona z gry pilkarzy, wyrazasz tu wlasna opinie czy opinie innych na ten temat??
Ja juz napisalam co o tym wszystkim sadze, Kuba to ladniej rozwinal. Nie widze tylko powodu dlaczego sie tak stresujesz, dlatego ze ktos przedstawil inne zdanie na dany temat niz Ty?? Daj pan spokoj...

PS. Gruby no mysle, ze ktos od Was sie wreszcie pojawi, bo mam do rewanzu pare osob ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sob Lut 03, 2007 20:35    [Cytuj]

Na meczu z Estonia widac flage Korona Korps;)

david
Sandecja Nowy Sącz

Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 11:54    [Cytuj]

Wiadomość dnia :D EURO 2012 w POLSCE i na UKRAINIE !!!

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Cze 02, 2007 19:59    [Cytuj]

ufff sie pofarcilo...grali jak bałwany ale z fartem;) najwazniejsze 3 pkt;)

Grzechotnik

Wysłany: Sob Cze 02, 2007 20:45    [Cytuj]

No troche nerwów było , ale najwazniejsze 3 punkty, we środe bedzie jeszcze cięższy mecz...
[Profil] [PM] [E-mail]

RydzSmigly

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 10:48    [Cytuj]

dobrze ze krzynio zagrał dobry mecz,szczegolnie w drugiej połowie no i Sagan dał dobrą zmianę...

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 15:47    [Cytuj]

no Panowie jutro wielki mecz.....wybiera się ktos??
my ruszamy w 4 osoby sektor 3d:)

kozac
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lis 17, 2007 19:01    [Cytuj]

jaki wynik przewidujecie??:D
ja sadze 3-2 dla nas po ciezkiej walce;P

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » Reprezentacja Polski
[ ODPOWIEDZ ]