Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
SANDECJA ~ Arka Gdynia |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 11:47 SANDECJA ~ Arka Gdynia
|
|
|
Mecz w piątek o godzinie 18
Temat piłkarski, zapraszamy do dyskusji |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 12:06
|
|
|
Mecz z Lechem za nami, inauguracja przyniosła nam 1 punkt, który możemy traktować jak duży sukces. Taki zwycięski remis na bardzo trudnym terenie.
Teraz Arka, która chyba powinna grać w pierwszej lidze, a teraz potrafiła wygrać na Legii Superpuchar i ograć napakowany nowymi zawodnikami Śląsk.
Myślę, że Ojrzynski ogarnął skład i Arka może być niewygodnym rywalem. W tym meczu powinniśmy grać o 3 punkty, bo nie ma co ukrywać, że Arka, Cracovia, Korona, Wisła Płock, Górnik i może Nieciecza z Piastem będą teoretycznie naszymi głównymi rywalami w walce o spadek.
Gliwa - Kubań, Szufryn, Bućko, Straus, - Baran, Trochim, Cetnarski, - Dudzic, Brzyski - Kolev
Mam nadzieję, że Kolev zagra lepiej niż w Poznaniu.
Wynik:1:0 po samobóju Zbozienia |
Ostatnio zmieniony przez matys5392 Wto Lip 18, 2017 15:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PPP111
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 13:06
|
|
|
Mam nadzieje że Danek nie zagra od poczatku, nie czepiam się goscia ale to nie jest zawdonik na Esa. Tak stara się ale wiecej chaosu i zamieszania niebzpiecznego dla druzyny robi niz pozytku. Co się tak uczepiłeś Koleva? Pierwszy mecz, szarapł robił co mógł ale tez nie miał podan i sytuacji by sie wykazac ale to był Lech ktory bedzie bił sie majstra. Teraz Arka kolejny mega wymagajacy rywal. To nie przypadek że zdobyli PP i SP a teraz ograli Slaśk nie bedzie łatwo. Nie zapominajmy ze my w żadnym meczu w ESA nie bedziemy faworytem :) |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 13:43
|
|
|
Wg bukmacherów jesteśmy faworytem!!!
MKS Sandecja Nowy Sącz - Arka Gdynia
1 2,30
X 3,15
2 3,00 |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 15:06
|
|
|
Będzie ciężko, zresztą na łatwiejsze mecze musimy poczekać chyba w dalszej części sezonu.
Jakoś dziwnie się obawiam tego meczu, typuję remis, oby bramkowy :) |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 15:23
|
|
|
PPP111 napisał/a: | Mam nadzieje że Danek nie zagra od poczatku, nie czepiam się goscia ale to nie jest zawdonik na Esa. Tak stara się ale wiecej chaosu i zamieszania niebzpiecznego dla druzyny robi niz pozytku. |
Moim zdaniem w Poznaniu słabszy był Dudzic. Zarzuty wobec Danka po meczu słuszne, ale i rywal trudny. Poczekalbym z ocena jego przydatności na kolejne mecze.
Co do meczu z Arka to będzie to bardzo trudne spotkanie, ale trzeba myśleć optymistycznie. Na papierze to chyba my zrobiliśmy lepszy wynik, bo i na wyjeździe i z silniejszą drużyną. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 17:27
|
|
|
Nie wiecie jak wyglada sprawa z biletami? Da się kupić gdzieś w ns, albo necie? Czy tylko kasy pod stadionem w Niecieczy? |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 17:32
|
|
|
nitroactive napisał/a: | Nie wiecie jak wyglada sprawa z biletami? Da się kupić gdzieś w ns, albo necie? Czy tylko kasy pod stadionem w Niecieczy? |
http://www.sandecja.org/f...35fc53b3#129043
3 i 4 strona |
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 18:47
|
|
|
Grzechotnik napisał/a: | nitroactive napisał/a: | Nie wiecie jak wyglada sprawa z biletami? Da się kupić gdzieś w ns, albo necie? Czy tylko kasy pod stadionem w Niecieczy? |
http://www.sandecja.org/f...35fc53b3#129043
3 i 4 strona |
Online chyba nadal nie ma. Na www.kupbilet.pl |
|
|
|
 |
arek88
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 19:12
|
|
|
Tez szukałem online i nie ma |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 20:43
|
|
|
matys5392 napisał/a: |
Mam nadzieję, że Kolev zagra lepiej niż w Poznaniu.
Wynik:1:0 po samobóju Zbozienia |
Jasne, mecz zycia to to nie byl, ale on nie istnial, bo nie dostawal podan. Najlepsza sytuacje w meczu mielismy wlasnie po jego podaniu, niestety Danek zle trafil w pilke...
Pozdro |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 21:02
|
|
|
Uważam, że mimo wszystko Kolev wypadł dobrze. Kilka strat zaciera jego przyzwoity występ. Nieźle utrzymywał się przy piłce tyłem do bramki, był aktywny. Na szczęście Korzym i Piszczek po zejściu Koleva również wyglądali poprawnie. Jest nadzieja, że w przodzie będzie dobrze w tej rundzie. |
|
|
|
 |
kamilyes
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 12:55
|
|
|
Pytanie klucz.
U nas na stronie jest informacja o biletach ulgowych
"Do zakupu biletów ulgowych uprawnieni są emeryci, renciści, osoby niepełnosprawne, kombatanci wojenni oraz młodzież do lat 16.",
a na stronie kupbilet.pl
"... studentom do 26 roku życia"
czyli w końcu jak jest? studenci wchodzą na ulgowych? jeśli tak pasowałoby na oficjalnej stronie dodać taką informację. |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 18:27
|
|
|
Plakaty na mecz zArką drukuje i rozwiesza klub Niecieczy tylko w Niecieczy to jakiś żart. |
|
|
|
 |
Baks85
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 18:42
|
|
|
mam namiary na goscia ktory ma 4miejsca w samochodzie jadacym do Niecieczy |
|