Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
Lech Poznan ~ SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
kacper108

|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 11:45
|
|
|
Gliwa w "11" pierwszej kolejki wg C+!
 |
|
|
|
 |
matys5392
|
|
|
|
 |
sandeczanin
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 13:10
|
|
|
Cytat: | Ps: Co tam robił donosiciel urn z Dąbrówki? |
Jak dla mnie siarę... |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 13:31
|
|
|
Pamietam jak kiedys mowil : 'aaa bedziesz chodzil na ta Sandecje, szkoda pieniedzy'. Byly to czasy 1 ligi.. teraz jest w UM wiec 'musi' byc tam gdzie mozna cos ugrac w kontekscie wizerunku i rozwoju 'kariery'
Porazka.... |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 20:20
|
|
|
Jest takie powiedzenie "chłop wyjdzie ze wsi ale wieś z chłopa nie ;-) |
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 20:59
|
|
|
Niestety... wladza robi z ludzmi rozne rzeczy, ale zeby nagle zaczac sie 'interesowac' Sandecja ktora wczesniej mialo sie gleboko i szeroko i czerpac na tym swoje trzy grosze to jest to naprawde zachowanie smieszne i zenujace... zal mi takich ludzi, ktorzy pluli na klub a poprzez mozliwosc zajecia jakiegos stanowiska badz ugrania czegos dla siebie kreuja z siebie wielkich i oddanych kibicow dodajac tylko fotki na fb badz reklamujac sie w gazecie.. |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2017 00:49
|
|
|
Milosz_1910 napisał/a: | Niestety... wladza robi z ludzmi rozne rzeczy, ale zeby nagle zaczac sie 'interesowac' Sandecja ktora wczesniej mialo sie gleboko i szeroko i czerpac na tym swoje trzy grosze to jest to naprawde zachowanie smieszne i zenujace... zal mi takich ludzi, ktorzy pluli na klub a poprzez mozliwosc zajecia jakiegos stanowiska badz ugrania czegos dla siebie kreuja z siebie wielkich i oddanych kibicow dodajac tylko fotki na fb badz reklamujac sie w gazecie.. |
To jest niestety przydupas Łysego, któremu "dowiozł" głosy. PSL-owiec, który jak tylko poczuł, że może dorwać się do koryta, to zaczął deklarował miłość do PiS. Nie powinno być takich pacholkow blisko klubu. To burzy wizerunek Sandecji. Z resztą na prezentacji ten kolo też trochę popracować razem z babcią Bożena i dziadkami Gwiżdżami. Sandecja z dala od polityki! |
|
|
|
 |
|