Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
SANDECJA ~ Arka Gdynia |
Autor |
Wiadomość |
lestrak
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 19:10
|
|
|
U mnie w aucie również miejsca wolne. Całe 3 |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 20:12
|
|
|
Baks85 podaj na priv szukam transportu dla 3 osób |
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2017 16:45
|
|
|
Przyjedźcie tymi autami na zbiórkę i tam na pewno kogoś znajdziecie.. |
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2017 21:00
|
|
|
Lukas Kubań w rozmowie tuż po ostatnim czwartkowym treningu przed meczem z Arką Gdynia... https://youtu.be/JQ0VdjgfJQU |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 11:24
|
|
|
Dzisiaj po ciężkim boju wywalczymy skromne 1-0!
 |
|
|
|
 |
Max1990
|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 12:36
|
|
|
Jak wygląda sytuacja kadrowa przed meczem może ktoś podać 18 meczowa ?? |
_________________ CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ !!! |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 19:55
|
|
|
Bramkarz poziom ligi mistrzów,obrona poziom ex,pomoc pierwsza liga napadu brak tak to na razie wygodna ale 2 punkty są. |
|
|
|
 |
Majkellll
|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 19:58
|
|
|
Dla mnie Trochim się nie nadaje, za wolno biega i myśli. Skrzydeł brak |
|
|
|
 |
Bioły_NS
|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 19:58
|
|
|
szczerze ? dawno tak slabego spotkania w ekstraklasie czy wykonaniu Sandecji nie widzialem by nie powiedziec totalna zenada z obu stron. |
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 20:15
|
|
|
Mamy bramkarza i obronę na poziomie Ekstraklasy. Kropka. Ofensywa jest póki co nie słaba, co tragiczna. Wiadomo, w Poznaniu antyfutbol i jakikolwiek punkt można brać w ciemno, niezależnie od stylu, ale jak tak będziemy grali z innymi drużynami walczącymi o utrzymanie, to czeka nas krótka przygoda na tym poziomie. Wynik wynikiem, zły przecież nie jest, ale nie widać jakichkolwiek małych symptomów tego, że ta drużyna jest w stanie kreować akcje ofensywne na tym poziomie i to bardzo niepokoi.
Niestety ale każdy z ofensywnych zawodników, którzy robili różnicę w I lidze tutaj póki co znacznie odstają od rywali, a nowy Kolew jest przeraźliwie wolny, a nie jest na tyle fizycznie silny żeby grając w powietrzu mógł robić różnicę w Ekstraklasie. Inna sprawa, że w sumie od strony klubu zrobiono w zasadzie wszystko, żeby drużynę utrzymać oraz wzmocnić, tutaj nie można nic nikomu zarzucić, po prostu fakt jest taki, że może to okazać się za mało do wygrywania meczów na tym poziomie. Niemniej jednak widać, że trzeba polować na jakiegokolwiek zawodnika skrajnie ofensywnego na rynku transferowym i jest to konieczność. Trzeba też trzymać kciuki, że Cetnarski z biegiem czasu dojdzie do wyższej formy niż obecnie prezentuje.
Odwrotnie wygląda sprawa z defensywą, widać doświadczenie w poczynaniach zawodników defensywnych, a w sytuacjach kryzysowych klasę pokazuje Gliwa. Może się okazać, że paradoksalnie łatwiej będzie o 3 punkty Sandecji w meczach z nieco silniejszymi rywalami, kiedy rywal się otworzy, będzie więcej miejsca i szansa na kontry. Sezon oczywiście jest długi, pozostaje czekać na kolejne ruchy transferowe, a może akurat ofensywni zawodnicy jeszcze zaskoczą nas formą w kolejnych spotkaniach :) |
|
|
|
 |
Bill3

|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 20:16
|
|
|
Dobry występ Gliwy, Bućko, Mraza i Kasprzaka...poprawny Cetnarskiego i Kubana.
Mamy conajmniej solidnie skonstuowaną defensywe ale jeśli mamy opierać 1szą jedynastkę na graczach takich jak Trochim i Brzyski to krzyż na drogę...
- 1szy może i silny i potrafi się zastawić, przepchnąć ale niestety to za mało jak na ekstraklase...liczba głupich strat drepcząc jak mucha w smole zatrważąjąca. Wojciech jest zbyt wolny a z motoryką u nieg na bakier...stawianie na niego w środku pola to strata jakości.
- Brzyski natomiast w liczbie niedokładnych długich i "glupich" piłek pokonał chyba samego Daniego Alvesa z "najlepszych" lat w Barcy... W dodatku oddycha nogawkami po 1 przebierzce i krótkiej akcji...
Wg. mnie obaj Panowie nie wnoszą do drużyny jakości...a krytykowanie na ich tle takiego Danka, który ma ambicje i może być tylko lepszy to troche nieporozumienie... |
_________________ Zaśpiewam ja Ci piosenkę o ukochanej! |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 20:22
|
|
|
Ja akurat odbierałem Brzyskiego jako zawodnika, który jako jedyny próbuje w ofensywie zrobić COKOLWIEK innego, niż podanie do najbliższego rywala. Wiadomo, nic konkretnego z tego nie wynikało, ale Brzyski byłby ostatnim w kontekście gry ofensywnej, którego bym wymienił jako przykład słabości w tym zakresie - inna sprawa, że to też jednoznacznie o występie tej ofensywy świadczy. |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 20:25
|
|
|
Gliwa: Duży plus spotkanie na -5.. minus po tym jednym parowaniu przed siebie na szczęście nikt nie dobił i był dobrze asekurowany przez kolegów.
Obrona: Kuban mało widoczny, Szufryn też na plus, jednak do rozgrywania on się nie nadaję, kilka dalekich podań do przodu do nikogo, Piter i Brzyski nic wybitnego i nic za co można skarcić. Taki typowy poziom Ex.
Pomoc:. Jak patrzyłem na Danka i Trochima to żal mi si robiło. Mam nadzieję że na Legię zagra Cetnarski. Dalej Baran no to taki jego podstawowy poziom. Uważam że zagrał poprawnie. Dudzic dużo walki i trochę postraszył obrońców Arki, ale na strachu się skończyło.
Atak: Korzym dużo lepiej niż ostatnio, szkoda że boi się iść jeden na jeden, Kolev narazie musi wejść na ten poziomi mimo że Piszczek to też nie ten poziom to bym na niego postawił . |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 20:37
|
|
|
Ja to nie wiem co dzis odpierdalal Trochim. 4 razy (tyle naliczylem a nie ogladalem calego meczu) probowal cos tam kiwac w srodku pola 30-40 m od bramki i za kazdym razem tracil pilke po czym szla szybka akcja na nasza bramke...Powinien dostac za to srogi ochrzan od trenejro. Ogolnie mecz slaby, w ofensywie katastrofa, tylko dzieki Gliwie mamy dzis 2 pkt. Arka, podobnie jak Lech wygladala lepiej fizycznie, nasza gra za wolna i bez pomyslu. Na plus walecznosc i pewna obrona ale wnioski po dzisiejszym slabym meczu trzeba wyciagnac. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
|