Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
SANDECJA - Pogoń Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
lithium1989
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2017 20:03
|
|
|
Sandecja - Pogoń 1-1 |
_________________ Nacjonalizm! Nie Liberalizm!
 |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2017 09:27
|
|
|
Sandecja Nowy Sącz - Pogoń Szczecin, godz. 15:30, sędzia: Jarosław Przybył (Kluczbork). |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 13:40
|
|
|
Dzis pierwsza wygrana w Niecieczy. |
|
|
|
 |
erhemingway
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 13:48
|
|
|
Liczę na gole Koleva. I na łatwe zwycięstwo. |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 15:13
|
|
|
Panowie bo chcialem na dailymotion obejrzec a tu mi Lecha jakiegos puszczaja bo tez o tej co my gra i ich chyba pokazuja zamiast nas. Co robic, nie obejrze nigdzie? |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 17:24
|
|
|
Świetny mecz w wykonaniu naszych! Troche przypadkowy gol dla Pogoni.
Piękne bramki Koleva!
I mam nadzieję, że zarząd odwoła się od żółtej kartki dla Szufryna!!!! |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 17:28
|
|
|
Kolev fantastycznie zagral najpierw na skrzydlo przy drugiej bramce, po czym pieknie wykonczyl dosrodkowanie. Obie bramki bardzo ladne |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 17:30
|
|
|
Przez lata brakowało nam takiego napastnika jak Kolev . Pierwsza bramka perfekcyjne wykończenie z woleja , druga bramka bardzo ładna akcja i perfekcyjne wykonczenie z główki.
Szkoda jedynie aż tylu kartek, jak w takim tempie będziemy je łapać to w którymś meczu zabraknie 3-4 piłkarzy. |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 17:44
|
|
|
erhemingway napisał/a: | Liczę na gole Koleva. |
Sączersi napisał/a: | Dzis pierwsza wygrana w Niecieczy. |
Życzenia spełnione.
Sączersi napisał/a: | Panowie bo chcialem na dailymotion obejrzec a tu mi Lecha jakiegos puszczaja bo tez o tej co my gra i ich chyba pokazuja zamiast nas. Co robic, nie obejrze nigdzie? |
Trochę późno, ale w takich sytuacjach pozostaje jeszcze
goalkick.eu
wizja.tv
I ostatecznie meczyki.pl |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 18:48
|
|
|
weeb.tv za 20 zeta cały miech |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 18:59
|
|
|
Grzechotnik napisał/a: | Przez lata brakowało nam takiego napastnika jak Kolev . Pierwsza bramka perfekcyjne wykończenie z woleja , druga bramka bardzo ładna akcja i perfekcyjne wykonczenie z główki.
Szkoda jedynie aż tylu kartek, jak w takim tempie będziemy je łapać to w którymś meczu zabraknie 3-4 piłkarzy. |
ok.30 minuty Bućko sfaulował na środku boiska za co dostał tylko żółtą kartkę. Sytuacja podobna jak ta z Baranem na Legii. Myślę, że Bućko może się cieszyć, ze nie wyleciał z boiska.
Nie wiem za co Dudzic dostał kartkę? Za dyskusje czy z kolejny drobny faul?
Kartka dla Szufryna absolutnie skandaliczna i klub koniecznie powinien się od niej odwołać.
Co do meczu,to chciałbym pogratulować...Arkadiuszowi Aleksandrowi. Brzyski jest chyba naszym najlepszym zawodnikiem, Krachunov co mecz gra super, a Mraz i Kolev zaczynają grać bardzo dobrze. Szkoda mi jedynie Strausa, bo chłopak poszedł na wypozyczenie, a dzisiaj nawet się na ławkę nie zmieścił. |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 19:41
|
|
|
Jeeeest! Zwycięstwo! |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 19:55
|
|
|
matys5392 napisał/a: | ok.30 minuty Bućko sfaulował na środku boiska za co dostał tylko żółtą kartkę. Sytuacja podobna jak ta z Baranem na Legii. Myślę, że Bućko może się cieszyć, ze nie wyleciał z boiska.
Kartka dla Szufryna absolutnie skandaliczna i klub koniecznie powinien się od niej odwołać.
Co do meczu,to chciałbym pogratulować...Arkadiuszowi Aleksandrowi. Brzyski jest chyba naszym najlepszym zawodnikiem, Krachunov co mecz gra super, a Mraz i Kolev zaczynają grać bardzo dobrze. Szkoda mi jedynie Strausa, bo chłopak poszedł na wypozyczenie, a dzisiaj nawet się na ławkę nie zmieścił. |
Kartka dla Ciufy niesłuszna, klub powinien sie od niej odwołać. Przypomina mi sie jednak I liga i kilka sytuacji w których należało się odwołać od kartek. Klub tego nie robił bo odwołanie ...kosztowało 500 zł :) (pamietam były takie sytuacje) . Teraz pieniądze chyba są więc mając tak wąską kadre koniecznie trzeba zaprotestować :) .
Również jestem pod wrażeniem Brzyskiego. Gość 35 lat na karku , wydaje sie że po karierze już, że przyszedł do nas na emeryture a on zapierdziela aż miło. Profesjonalista w 100 % . Po przeciwnym biegunie Cetnarski. Gra jak by tu był za kare, spodziewałem sie po nim dużo więcej. Jak tak dalej będzie grał to na miejscu zarzadu zastanowił bym sie czy mu nie podziekowac juz w przerwie zimowej... |
|
|
|
 |
misns
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 19:58
|
|
|
[quote="Grzechotnik"] matys5392 napisał/a: |
Również jestem pod wrażeniem Brzyskiego. Gość 35 lat na karku , wydaje sie że po karierze już, że przyszedł do nas na emeryture a on zapierdziela aż miło. Profesjonalista w 100 % . Po przeciwnym biegunie Cetnarski. Gra jak by tu był za kare, spodziewałem sie po nim dużo więcej. Jak tak dalej będzie grał to na miejscu zarzadu zastanowił bym sie czy mu nie podziekowac juz w przerwie zimowej... |
Cetnarski to najwieksze rozczarowanie poki co... |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2017 20:23
|
|
|
Grzechotnik napisał/a: | matys5392 napisał/a: | ok.30 minuty Bućko sfaulował na środku boiska za co dostał tylko żółtą kartkę. Sytuacja podobna jak ta z Baranem na Legii. Myślę, że Bućko może się cieszyć, ze nie wyleciał z boiska.
Kartka dla Ciufy niesłuszna, klub powinien sie od niej odwołać. Przypomina mi sie jednak I liga i kilka sytuacji w których należało się odwołać od kartek. Klub tego nie robił bo odwołanie ...kosztowało 500 zł :) (pamietam były takie sytuacje) . Teraz pieniądze chyba są więc mając tak wąską kadre koniecznie trzeba zaprotestować :) .
Ja bym to 500 zaryzykował.
https://www.youtube.com/watch?v=UiNBZxTQhy8 |
|
|
|
 |
|