Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:41
Puchar Polski 2017/2018
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Pią Sie 11, 2017 09:07   

Ogromny szacun dla Wojtka Trochima!!!! Dla mnie gość tym co pokazał zasługuje na miano Sączersa nr 1 wśród piłkarzy! Na końcu widać, że coś tam poleciało w stronę piłkarzy/Wojtka
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Pią Sie 11, 2017 09:33   

Bill3 napisał/a:
x_cite napisał/a:
Bill3 napisał/a:
Najpiękniejsza cięta riposta jaką w życiu widziałem...cały mecz wyzywany od kurew łysych małp i skur*****ów...A On najpierw przepięknie wyrównuje a później ucisza stadion przepięknym mierzonym lobem nad murem na krótki słupek...piłka od słupecka a stadion eksploduje na epickim wkurwie...Miód na moje oczy :p

Wojtek prowokował trybuny przez cały mecz aż dziwne że niczym nie dostał w łeb a sędzia nie wlepił mu za to żółtka...
Sendziowanie skandaliczne, raczej pod nas a później pod presją trybun...

Reasumując Miedź zdecydowanie lepsza...ale to co odjebał Trochim to stadiony świata!!! Najmocniejszy psychicznie gracz jakiego w życiu widziałem w biało czarnych barwach...

Niezapomniane widowisko...a wkuriwenie rywala wręcz nie do opisania hahaha

Z Twojego opisu wynika, że byłeś na meczu prawda?

Na 90.minut.pl piszą, że Wojtek dostał w głowę młotkiem z gniazda Miedzi? Prawda czy farmazon?

Też czytałem i się zdziwiłem. Jak dla mnie totalny farmazon - po strzelonej bramce cała drużyna z Wojtkiem na czele pobiegła do narożnika świętować a sędzia od razu zagwizdał koniec.

Nic takiego nie widziałem ale zaznaczam że siedziałem po drugiej stronie boiska. Ktoś by na bank zareagował na taki incydent...nasi po prostu cieszyli się w kupie. TYLE.

Poza tym bęben umiejscowiony był centralnie za bramką a już w momencie strzału Wojtek był dobrych 20m w linii prostej od gniazda...następnie gdy biegł do narożnika nikt by go z takiej odległości nie trafił....
Nie bardzo wiem kto na tym "młynie" miałby się zdobyć na taką akcje...raptem 100tka i wszystko dzieciaki. Dopingu było może 20-30minut ciurkiem...

Czyli coś jednak leciało jak sam widzisz jest na samym końcu skrótu...
[Profil] [PM]

Bill3

Wysłany: Pią Sie 11, 2017 09:42   

Tak teraz widziałem po reakcji piłkarzy...
Siedziałem przy narożniku po drugiej stronie boiska i nie zauważyłem tego faktu...

Miedź powinna zapłacić karę finansową!!!
Mam nadzieje, że ktoś wyciągnie konsekwencje zarówno wobec Miedzi jak i sędziego!!!

Gościa powinni do okręgówki przenieść za to sędziowanie!!!

bacin

Wysłany: Pią Sie 11, 2017 10:08   

Wojtek Wojtkiem, ale mieliśmy dużo szczęścia, że Miedź nas wyżej nie wypunktowała.
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Pią Sie 11, 2017 10:56   

fanatycznie napisał/a:
Sączersi napisał/a:
No wlasnie 36h minie jakos nad ranem, wiec przez noc z Polsatu i tak spia!

Tak btw to czemu maja te 36h sluzyc?

Prawa pewnie do transmisji, powtórek itp ale Polsat chyba nigdzie nie puszczal skrótu z meczu więc też nie rozumiem

Tak samo jak ktoś pisał że z innych meczy był stream na necie...Miłosz oświeć nas

Nie ma co oświecać. Każdy pierwszoligowy klub na początku sezonu podpisuje umowę z Polsatem gdzie zobowiązuje się do niewrzucania jakichkolwiek obrazków z boiska przed upływem 36h.

I nie ma znaczenia, że Polsat to sobie gdzieś wrzuci wcześniej czy oleje sprawę. Umowa to umowa.

Ponadto każdy klub pierwszoligowy wydając danemu operatorowi kamery akredytację, daje do podpisania papier, w którym jest deklaracja, że materiał nie zostanie wrzucony wcześniej niż wspomniane 36h.

Jako że dobrze żyję z ludźmi z Miedzi to nie robię im po złości i wolałem odczekać te 36h żeby nie mieli w razie czego przypału.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

matys5392

Wysłany: Pią Sie 11, 2017 11:32   

https://youtu.be/aOld0o6uYHk
Kibicowsko. Niestety, kolejny przykry obrazek...
[Profil] [PM]

Bill3

Wysłany: Pią Sie 11, 2017 11:50   

bacin napisał/a:
Wojtek Wojtkiem, ale mieliśmy dużo szczęścia, że Miedź nas wyżej nie wypunktowała.

Śmiem twierdzić, że gdyby Miedź nie strzeliła nam do szatni na 1:0 to mecz mógłby być w II połówce nie do odratowania...Miedzianka po przerwie całkowicie zmieniła taktykę i sami strzelili sobie w kolano.

Całe pierwsze 45 minut grali tak efektywnie pressingiem, że nasi niemalże nie istnieli...

Natomiast w drugiej połowie od początku rozpoczęli bardzo głęboko a potem sędzia wkroczył do gry i pojawiła się dla nas szansa...no a szczęście było tego dnia z nami :)

polak12

Wysłany: Pią Sie 11, 2017 12:00   

http://www.90minut.pl/new...1-8-finalu.html

Dzisiaj w siedzibie PZPN rozlosowano gospodarzy spotkań 1/8 finału Pucharu Polski. W tej fazie rywalizacji znalazły się trzy pary z tej samej klasy rozgrywkowej i to właśnie ich dotyczyło piątkowe losowanie.

Wyniki losowania gospodarzy 1/8 finału Pucharu Polski:

Górnik Zabrze - Sandecja Nowy Sącz
Korona Kielce - Wisła Kraków
Cracovia - Zagłębie Lubin
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Pon Wrz 18, 2017 12:57   

Górnik Zabrze - Sandecja Nowy Sącz, 20.09.2017 godz. 17:45, sędzia: Bartosz Frankowski (Toruń).

fanatycznie

Wysłany: Pon Wrz 18, 2017 22:14   

coś czuje że piłkarsko to będzie sroga porażka dla Nas....

Maerqin

Wysłany: Wto Wrz 19, 2017 07:30   

Górnikowi dobrze idzie w lidze, moze chca zdobyc MP na 70-lecie w tym sezonie. Jesli tak to PP mogliby sobie juz odpuscic ;)

x_cite

Wysłany: Wto Wrz 19, 2017 11:13   

Górnik nie odpuści i My też...szykuje się ciekawe starcie...Obiektywnie Górnik gra najlepiej i najładniej w lidze a i kibicowsko miazga.
[Profil] [PM]

xXkosiarzXx

Wysłany: Wto Wrz 19, 2017 19:00   

Gdzieś w tv do zobaczenia?

Kmicic

Wysłany: Wto Wrz 19, 2017 19:05   

xXkosiarzXx napisał/a:

Polsat Sport
[Profil] [PM]

xXkosiarzXx

Wysłany: Wto Wrz 19, 2017 19:34   

Kmicic napisał/a:
xXkosiarzXx napisał/a:

Polsat Sport

Dzięki :)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Puchar Polski 2017/2018
[ ZAMKNIĘTY ]