Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
Sandecja - Termalica |
Autor |
Wiadomość |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 10:49
|
|
|
A czy ja robie z tego 'sprawe' na forum? Zadalem tylko grzecznie pytanie. Nic w tym zlego nie ma. Nie rozumiem Twojego 'ale' co do tego wpisu. |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
arek88
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 12:48
|
|
|
no wlasnie zauwazylem ze na tym forum kazdy z tych zagorzalych kibicow z data rejestracji 2017/2016 najwiecej krzyczy, jak ktos zainteresowany zadaje pytanie :)
zapanowala jakas tendencja ze nie mozna o nic pytac bo kazdy ma wszystko we wlasnym gronie zalatwiac :)
ch*j ze widzi cos tysiace osob, na forum o tym mowic nie mozna bo to nie nasza sprawa :))) |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 13:43
|
|
|
arek88 napisał/a: | no wlasnie zauwazylem ze na tym forum kazdy z tych zagorzalych kibicow z data rejestracji 2017/2016 najwiecej krzyczy, jak ktos zainteresowany zadaje pytanie :)
zapanowala jakas tendencja ze nie mozna o nic pytac bo kazdy ma wszystko we wlasnym gronie zalatwiac :)
ch*j ze widzi cos tysiace osob, na forum o tym mowic nie mozna bo to nie nasza sprawa :))) |
Otoz to :) trafiles w sedno |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
roni
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2017 12:11
|
|
|
Od początku czytałem forum tylko zmuszony byłem się zarejestrować bo nie można było czytać postów. A skoro jestem zarejestrowany to coś czasem napiszę od siebie. Pozdrawiam |
_________________ roni |
|
|
|
 |
nuncjusz
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2017 12:35
|
|
|
Milosz_1910 napisał/a: | arek88 napisał/a: | no wlasnie zauwazylem ze na tym forum kazdy z tych zagorzalych kibicow z data rejestracji 2017/2016 najwiecej krzyczy, jak ktos zainteresowany zadaje pytanie :)
Otoz to :) trafiles w sedno |
może nie pamiętają czasów 3/4 ligi wtedy by dopiero narzekali :) |
|
|
|
 |
|