Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:41
Wisła ~ Sandecja
Autor Wiadomość
bear_ns

Wysłany: Sob Lis 04, 2017 22:08   

Od siebie chcę jedynie dodać, że zakłócenie minuty ciszy było naprawdę żenujące i poniżej jakiegokolwiek poziomu i nic nie zmienia w tej kwestii to, że wisła zrobiła to samo na derbach w zeszłym roku.
[Profil] [PM]

aidos

Wysłany: Sob Lis 04, 2017 22:19   

Szturmowiec napisał/a:
Jednym zdaniem odnośnie tego co dziś widziałem. W przerwie zimowej koniecznie 5-6 zawodników od razu do podstawowego składu. Teraz panie Aleksander może Pan się wykazać jaki z Pana faktycznie dyrektor sportowy.

Ale jak się tu wykazać skoro trener woli 3 bramkarza zamiast "znanego napadziora" i "solidnego obrońcy"....

Nie odpowiadaj, nie ten temat i nie ta dyskusja, a zwolenników jednego czy drugiego i tak nic nie przekona.
[Profil] [PM]

Szturmowiec

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Lis 04, 2017 22:28   

aidos napisał/a:

Ale jak się tu wykazać skoro trener woli 3 bramkarza zamiast "znanego napadziora" i "solidnego obrońcy"....

Nie odpowiadaj, nie ten temat i nie ta dyskusja, a zwolenników jednego czy drugiego i tak nic nie przekona.

Jaki to znany napadzior i solidny obrońca?

Spójrzmy na to jak Górnik jest budowany i bierzmy przykład.

bzyku

Wysłany: Sob Lis 04, 2017 22:41   

Zaraz się zacznie nagonka na Mroczkowskiego....zarząd cacy dyrektor sportowy cacy...., a trener niech nie krzyczy że jest źle , bo przecież czego on oczekuje od "małego klubiku...może co niektórym dobrze było w tej pierwszej lidze....

[Profil] [PM]

nuncjusz

Wysłany: Sob Lis 04, 2017 23:01   

Na temat kibicowski wypowiadać się nie powinniśmy jak nie byliśmy na miejscu to ci co byli na meczu sobie na spokojnie ocenią co było warto zrobić a co nie . Przypominam ze mediami nigdy się nie przejmowaliśmy i nie powinniśmy dla nich jest to tylko sensacja do wydruku .

Piłkarsko widać że to ani zawodników wina ani trenera obie strony dają dużo od siebie ale jest jak jest widać braki kadrowe . Jeżeli 2 mecz wchodzi z ławki np Korzym i nic nie wnosi na boisko to z takiej ławki rezerwowych nic nie zdziałamy w końcówkach . Taki Trochim jest super zmiennikiem na ostatnie 30 minut bo by zrobił różnicę walką i ambicją na zmęczonych zawodników byłby doskonały.
[Profil] [PM] [E-mail]

misiokoda

Wysłany: Sob Lis 04, 2017 23:17   

nuncjusz napisał/a:
Na temat kibicowski wypowiadać się nie powinniśmy jak nie byliśmy na miejscu to ci co byli na meczu sobie na spokojnie ocenią co było warto zrobić a co nie . Przypominam ze mediami nigdy się nie przejmowaliśmy i nie powinniśmy dla nich jest to tylko sensacja do wydruku .

Akurat ja byłem na meczu - choć na innym sektorze, bo na nasz po prostu nie miałem biletu i dlatego tak to oceniłem. I naprawdę nie mogę znaleźć żadnego usprawiedliwienia dla takiego zachowania.

Wiem, że niektórzy może będę ze mną się nie zgadzać, wiem że w naszym sektorze były też zgody - ale jak mi ktoś poda racjonalne i przekonujące argumenty to może ocenię to nieco inaczej. Choć wątpię, by się takie pojawiły...
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 00:48   

misiokoda napisał/a:
nuncjusz napisał/a:

Akurat ja byłem na meczu - choć na innym sektorze, bo na nasz po prostu nie miałem biletu i dlatego tak to oceniłem. I naprawdę nie mogę znaleźć żadnego usprawiedliwienia dla takiego zachowania.

Wiem, że niektórzy może będę ze mną się nie zgadzać, wiem że w naszym sektorze były też zgody - ale jak mi ktoś poda racjonalne i przekonujące argumenty to może ocenię to nieco inaczej. Choć wątpię, by się takie pojawiły...

Tak jak mówisz, w dupie mamy Twoje stwierdzenia.

A fakt, że pojechaleś na gts i siedziales na ich trybunie chluby Ci nie przynosi, więc zamilcz.
[Profil] [PM]

1980_NS

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 00:55   

Inna sprawa, że nas sędzia ruchnął. Obecność tego całego varu wydaj się zbędna. Bramka na 1:0 ze spalonego, dlaczego tego nie sprawdził? Karny na 2:0 z kapelusza, takich spięć przy dośrodkowaniach ze stałych fragmentów jest mnóstwo.
[Profil] [PM]

fanatycznie

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 07:36   

http://fotovideo.eev.pl/viewtopic.php?p=326#326

jacek55

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Nie Lis 05, 2017 09:50   

Kibicowsko piękne ,co do gry trzeba szukać pozytywów ale jak Danek jak dziecko we mgle a Korzym to szkoda pisać będzie ciężko oj będzie
[Profil] [PM] [E-mail]

kubaxd1910

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 11:10   

jacek55 napisał/a:
Kibicowsko piękne ,co do gry trzeba szukać pozytywów ale jak Danek jak dziecko we mgle a Korzym to szkoda pisać będzie ciężko oj będzie

Jak kibicowsko pięknie? Zakłócenie minuty ciszy? Przerwanie meczu? 70 procent Naszego dopingu to wyzywanie Wisły? Piękna była tylko liczba. Prawda taka, że Wisła taką ekipe jak my miała w dupie, a teraz powiedzcie ilu z was wyskoczy do walki z nimi jak trafią nas na trasie?

Co do meczu to uważam jak większość, brak nam środka pola oraz napastnika. Wraca Małkowski po kontuzji, ale nie wiadomo jak długo zajmie mu powrót do optymalnej formy. Trochim po każdym dryblingu traci piłke, nawet nie chce mu sie wracać. Niektórzy już nawet swoich braków technicznych nie nadrabiają ambicją co pokazali we wczorajszym meczu.

rudeboyz

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 11:16   

misiokoda napisał/a:
nuncjusz napisał/a:

A ja nie mogę znaleść żadnego usprawiedliwienia dla kogoś kto zasiada na sektorach Wisły bo na nasz sektor po prostu ,,nie miał” biletu chociarz jeszcze kilka biletów zostało.i każdy przy wykazaniu minimum dobrej woli bilet dostał.
Mało tego nawet parę osób ktorych nie było na liście,kupili bilety pod stadionem Cracovii i weszli ze wszystkimi na mecz.
I naprawdę nie mogę podać żadnego racjonalnego i przekunjącego argumentu żeby ocenić to inaczej.
Reasumując-Twoją ocene mam w dupie.
Idź na forum Wisły i przeproś,tam znajdziesz więcej zrozumienia.
Bez pozdrowień.Nie odpisuj.
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

Rummek

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 12:05   

[quote="rudeboyz"]
misiokoda napisał/a:
nuncjusz napisał/a:

Wiem, że niektórzy może będę ze mną się nie zgadzać..........ktoś poda racjonalne i przekonujące argumenty ......... wątpię, by się takie pojawiły...

A ja nie mogę znaleść żadnego usprawiedliwienia dla kogoś kto zasiada na sektorach Wisły bo na nasz sektor po prostu ,,nie miał” biletu chociarz jeszcze kilka biletów zostało.i każdy przy wykazaniu minimum dobrej woli bilet dostał.

Po co się tniecie między sobą? kibice Sandecji na meczu muszą trzymać się razem bez względu na jakim sektorze, bo pomijając fakt, że w grupie siła to jednak można by uznać, że pojawienie się na sektorze wśród kibiców Wisły jest aktem większej odwagi niż na sektorze oddzielonym buforami i chronionym przez policję przed obcymi.
Chyba, ze brakowało rąk do rzucania petard....

A co do samego meczu to zaraz po meczu byłem dumny z jednego - pokaz ambicji i waleczność naszych piłkarzy była widoczna, widać, że chcieli...niestety nie potrafili.
Jak wielu tu wymieniało nazwiska ale ja nie będę krytykował bo to, że Danek jest słaby i że jest współautorem pierwszej bramki dla Wisły - bo widząc samego Carlitosa to stoi i patrzy zamiast doskoczyć do niego, bo bo, że strach kogoś wpuścić z lawki bo od razu poziom spada jeszcze bardziej, a ambicją i wybieganiem np. Korzym nie powala, że Cetnarski jest bez formy, że dla większości poziom 1 ligi to szczyt możliwości - to chyba każdy sobie zdaje sprawę. Więc trzeba oceniać ich za poziom walki i ambicję i dzięki niej możemy coś jeszcze wskórać i daj Boże utrzymać się.
A poza tym ten sędzia - dziadyga, wg mnie to ani tych dwóch karnych nie powinno być bo nie zauważyłem aby Gliwa faulował tego "padalca", który wyłożył się jak długi, pierwszy karny też kontrowersja ani tej pierwszej bramki bo wydaje się na powtórkach, że mógł być spalony.
Także - zasłużone zwycięstwo Wisły ale....szkoda, że nie wpakowaliśmy im choć jednej brameczki bo się nam należało.
[Profil] [PM]

nuncjusz

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 12:58   

rudeboyz napisał/a:
misiokoda napisał/a:
nuncjusz napisał/a:

Mało tego nawet parę osób ktorych nie było na liście,kupili bilety pod stadionem Cracovii i weszli ze wszystkimi na mecz.
I naprawdę nie mogę podać żadnego racjonalnego i przekunjącego argumentu żeby ocenić to inaczej.
Reasumując-Twoją ocene mam w dupie.
Idź na forum Wisły i przeproś,tam znajdziesz więcej zrozumienia.

Zgodzę się z kolegą że chłopaków nie ma co krytykować bo zostawiają serce na boisku i to widać tak samo trenerowi zależy by były wyniki muszą nasi zdobywać jak najwięcej pkt ile się da do okienka transferowego . Ważne też by ich niejako wspierać żeby się nie podłamali jak padnie atmosfera w szatni to będzie tragedia dla wszystkich .

Można by iść na któryś z treningów wesprzeć chłopaków dać im motywacji bo wolę oglądać ich jak walczą , próbują niż stojących na boisku i czekających na egzekucję .
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 15:05   

Całą jesień gramy 13-14 zawodnikami. Na początku jeszcze to jakoś wyglądało, ale od kilku spotkań już widać zmęczenie i brak wartościowych zmienników. Wszystkie spotkania gramy na wyjeździe - to również skutkuje. Same cotygodniowe wojaże i czas, jaki zawodnicy na nie tracą są negatywnym czynnikiem. Z drugiej strony, jeżeli profesjonalny piłkarz nie jest w stanie w ciągu 5 miesięcy zagrać 16-18 spotkań w ekstraklasie to o czym my tutaj w ogóle dyskutujemy. Danek w 60 minucie oddycha rękami. Chłop ma 23 lata. Dotrwać jako tako do przerwy zimowej i później postarać się o sensowne transfery. Tylko jak tutaj je robić bez kasy? Sponsorów brak, klub obraca każdą złotówkę dwa razy, a zaraz lekką rękę będzie musiał wydać kilkadziesiąt tysięcy za wybryki kibiców na meczu.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Wisła ~ Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]