Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:41
Wisła ~ Sandecja
Autor Wiadomość
Busta

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 16:55   

Mecz i sam wyjazd zostanie na długo w pamięci. Wczoraj na meczu przy pozdrawianiu zgód, brak pozdrowień dla Polonii, czy po prostu jakoś mi to umknęło?

Mileniak

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 18:30   

To jest onet, sądeczanin czy forum KIBICÓW SANDECJI?!
Jeszcze tego brakowało, że jakiś "mędrzec" z wiślackiego sektora będzie mówił kibicom Sandecji jak mają kibicować..

K@KS

Wysłany: Nie Lis 05, 2017 19:37   

kubaxd1910 napisał/a:
jacek55 napisał/a:
Kibicowsko piękne ,co do gry trzeba szukać pozytywów ale jak Danek jak dziecko we mgle a Korzym to szkoda pisać będzie ciężko oj będzie

Jak kibicowsko pięknie? Zakłócenie minuty ciszy? Przerwanie meczu? 70 procent Naszego dopingu to wyzywanie Wisły? Piękna była tylko liczba. Prawda taka, że Wisła taką ekipe jak my miała w dupie, a teraz powiedzcie ilu z was wyskoczy do walki z nimi jak trafią nas na trasie?

Daj żyć, chłopie..
Wybacz, ale nie masz pojęcia o niczym. Proponuję, żebyś jednak skupił się na wydarzeniach boiskowych. Będziesz zdrowszy..
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Lis 05, 2017 21:01   

Ludzie, jak was czytam, bo mnie oczy bolą. Pół komentarzy powinno wylecieć w pizdu. Mamy drużynę, jaką mamy, do końca roku lepszej nie będzie, tak krawiec kraje jak mu materiału staje. Mnie osobiście zapala się czerwona lampka jak Flinston zaczyna chwalić poprzedni zarząd. Także każdy ma za uszami pół na pół.

Co do strony kibicowskiej, to idźcie się żalić gdzie indziej. AMEN.

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Lis 06, 2017 07:15   

Kolejny mecz, gdzie zostajemy w szatni po przerwie...
No coz co zrobisz jak nic nie zrobisz....

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Pon Lis 06, 2017 11:24   

www.megachem.pl napisał/a:
Ludzie, jak was czytam, bo mnie oczy bolą. Pół komentarzy powinno wylecieć w pizdu. Mamy drużynę, jaką mamy, do końca roku lepszej nie będzie, tak krawiec kraje jak mu materiału staje. Mnie osobiście zapala się czerwona lampka jak Flinston zaczyna chwalić poprzedni zarząd. Także każdy ma za uszami pół na pół.

I nic dodać nic ująć. Lecielosmy od początku na sporym farcie i formie Gliwy.
Po kilku meczach każdy przeciwnik ma dobry materiał do analizy słabych i mocnych stron naszej drużyny.
To że nie mamy ławki to raz ale dwa, że Flinston żadnym cudotwórca i taktykiem nie jest. Można się cieszyć z 17 punktow, można rownie dobrze spojrzeć, gdzie jest słaby Górnik Zabrze z poprzedniego sezonu, jakie wyniki osiąga skazywana na spadek Korona.

Sandecja potrafi grać góra 45 minut. Gra z Wisłą była kopanina bez pomysłu. Z Cracovia zagraliśmy słaby mecz. Górnik jak tylko przyspieszył wbił nam 2 bramki..
Część piłkarzy nie ma firmy ale od tego jest trener by im pomóc
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Lis 06, 2017 12:57   

Dziekan napisał/a:

Po kilku meczach każdy przeciwnik ma dobry materiał do analizy słabych i mocnych stron naszej drużyny.
To że nie mamy ławki to raz ale dwa, że Flinston żadnym cudotwórca i taktykiem nie jest. Można się cieszyć z 17 punktow, można rownie dobrze spojrzeć, gdzie jest słaby Górnik Zabrze z poprzedniego sezonu, jakie wyniki osiąga skazywana na spadek Korona.

Sandecja potrafi grać góra 45 minut. Gra z Wisłą była kopanina bez pomysłu. Z Cracovia zagraliśmy słaby mecz. Górnik jak tylko przyspieszył wbił nam 2 bramki..

Trener pracuje jako doradca inwestycyjny ?? :)
Nie wiem kiedy się nauczy że Danek to nie jest chlop do grania od początku meczu, on swoje przebłyski ma dopiero jak wejdzie jako zmiennik.

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

RydzSmigly

Wysłany: Pon Lis 06, 2017 14:34   

hanys napisał/a:
Dziekan napisał/a:

Trener pracuje jako doradca inwestycyjny ?? :)
Nie wiem kiedy się nauczy że Danek to nie jest chlop do grania od początku meczu, on swoje przebłyski ma dopiero jak wejdzie jako zmiennik.

No i mysle ze wiekszosc z nas kto oglada mecze naszej druzyny widzi Danka który ma siły na 20 góra 30 minut meczu. Piszczek widać walczy, ale brakuje mu jeszcze dużo. Kto tam wie jakie są relacje, może "musi" grać ;-)Trzeba na wiosnę zrobić przewietrzenie skłądu, bo naprawdę nie wygląda to różowo. Nastepne mecze też nie napawają optymizmem, Arkę to musimy wręcz pyknąć w Gdynii. A tak się cieszyłem jak było 8-9 punktów przewagi nad strefą spadkową...

kristoff

Wysłany: Pon Lis 06, 2017 20:56   

Wszystko się sypie, na Lecha nie ma Ciufy (odnowiona kontuzja i nie wiadomo czy zagra do końca rundy) Bucko i Baran wykartkowani. Chyba faktycznie trzeba będzie zagrać w polu jednym z naszych bramkarzy...
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Wisła ~ Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]