Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
Sandecja ~ Jagiellonia |
Autor |
Wiadomość |
radzio
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 20:29
|
|
|
Kolev strzelał bo im więcej bramek strzeli to za większą kase odejdzie i będzie więcej do podziału między tych co już i tak lache położyli na Sandecje w EX.
Paradoksalnie dla takich działaczy im w niższej lidze klub tym lepiej... |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 20:31
|
|
|
Trener nie gra tylko piłkarze. Cały czas 100% poparcia dla Mroczkowskiego.
Mecz podsumował nasza rundę. Pusty stadion, słaba gra... Nie ważne jak się zaczyna, a ważne jak się kończy. Kończymy źle, tragicznie, beznadziejnie. Szufryna posadzić na ławce, bo zawala nam mecze z Arką, Legia i Jaga. Na nastepny mecz wychodzimy Piterem i Krachunovem na środku obrony i Kasprzakiem z Trochimem w środku i walczymy o każdy punkt |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 20:32
|
|
|
Z dniem dzisiejszym skończył się mój szalony optymizm. Ja PIER...le żal patrzeć na tą beznadzieje. Gliwa trzyma poziom, Szufryn typowy drwal, Basta szkoda pisać, Krachunov sobie radzi, Bućko coś próbuje, Kasprzak grajek może na 1 lige, Brzyski do ringu i z Popkiem go na MMA, Małkowski powoli wraca na właściwe tory, Piszczek sobie kopie, Trochim walczy widać u niego że pokroił by się za klub, Kolev specjalista od niestrzelania karnych reszta bez oceny bo i nic niewnieśli. Tak sobie to na gorąco oceniłem. Strach się bać tych dwóch następnych meczy. Na dzień dzisiejszy PIERWSI do spadku. I ta frekwencja powaliła mnie dziś. |
|
|
|
 |
radzio
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 20:39
|
|
|
A ja powtórze jedno - najważniejsze z tym awansem jest zrobienie wszystkiego aby był STADION. Jeśli on będzie to jest szansa na i westycje prywatnego kapitału czyli jest nadzieja na powtórny awans do EX i zrobienie czegoś na miare sukcesu.
Nawet niech będzie na 7 tyś ale niech będzie bo on gwarantuje ewentualny rozwój klubu.
Mam nadzieje że poplecznik rysia nie zostanie prezydentem a to szansa na sprzedaż Sandecji bo obecni nigdy tego nie zrobią.
Mecz tragiczny, zastanawiam się czy ostatnio 7egia tak frajersko zagrała czy my wznieśliśmy się na wyżyny możliwości.
Mroczkowski OUT z jednej przyczyny - wszedl w uklady z amatorami ze stowarzyszenia. |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 20:57
|
|
|
kibic napisał/a: | ...Ta cisza i puste trybuny aż smutno. |
Ani ja nie byłem, ani Ty, wiec nie pisz o pustych trybunach nie będąc samemu na meczu. Nie wypada. |
|
|
|
 |
najdi
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 21:24
|
|
|
Tak jak Radek napisał Mroczkowski do wylotu za wchodzenie z tymi amatorami w układy chcą kręcić lody to proszę bardzo w barcicach u tego pastucha!!!! Byłem za pozostaniem trenera w klubie ale tego już za wiele. Jeśli teraz nie zrobią z tym porządku to nie ma co liczyć na normalność w klubie. |
|
|
|
 |
roni
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 21:34
|
|
|
najdi napisał/a: | Tak jak Radek napisał Mroczkowski do wylotu za wchodzenie z tymi amatorami w układy chcą kręcić lody to proszę bardzo w barcicach u tego pastucha!!!! Byłem za pozostaniem trenera w klubie ale tego już za wiele. Jeśli teraz nie zrobią z tym porządku to nie ma co liczyć na normalność w klubie. |
A kto ci broni byc czlonkiem stowarzyszenia? Wiekszosc wybiera zazad. A zazad decyduje. Zyjemy w wolnym kraju. |
_________________ roni |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 21:59
|
|
|
radek napisał/a: | Z dniem dzisiejszym skończył się mój szalony optymizm. Ja PIER...le żal patrzeć na tą beznadzieje. Gliwa trzyma poziom, Szufryn typowy drwal, Basta szkoda pisać, Krachunov sobie radzi, Bućko coś próbuje, Kasprzak grajek może na 1 lige, Brzyski do ringu i z Popkiem go na MMA, Małkowski powoli wraca na właściwe tory, Piszczek sobie kopie, Trochim walczy widać u niego że pokroił by się za klub, Kolev specjalista od niestrzelania karnych reszta bez oceny bo i nic niewnieśli. Tak sobie to na gorąco oceniłem. Strach się bać tych dwóch następnych meczy. Na dzień dzisiejszy PIERWSI do spadku. I ta frekwencja powaliła mnie dziś. |
Mam nadzieję, że byłeś na meczu ..:) |
|
|
|
 |
radzio
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:04
|
|
|
Owszem można być członkiem stowarzyszenia ale wąchanie się z ludzmi mogącymi prowadzić co najwyżej Sokoła Stary Sącz i którzy najchętniej przytuliliby Sandecje ponownie w 1 lub 2 lidze jest tak niebezpieczne jak pójście na wódke przeż żołnierza z oficerem obcego wywiadu. Pewnych rzeczy sie nie robi, nawet dla przyzwoitości i zachowania bezstronności. |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:12
|
|
|
matys5392 napisał/a: | Trener nie gra tylko piłkarze. Cały czas 100% poparcia dla Mroczkowskiego.
|
To ile jeszcze punktów ma Mroczkowski stracić żebyśmy mogli go zwolnić. Kadra kadrą, ale czemu raz potrafimy grać dobrze, a na 2 połowę wychodzimy mniej skoncentrowani, trener powinien umieć wpływać na zawodników, a tu zamiast być lepiej skoncentrowani nieraz wychodzą jakby usłyszeli że niezależnie od wyniku nie dostaną pensji. Po dzisiejszym meczu i po wielu ostatnich meczach widzę że Radek nie był cudotwórcą tylko Maciek Małkowski miał/ i ma ogromny wpływ na grę, Słaby strzelał gole po różnych czego nie umie i nie nauczył resztę piłkarzy mimo warunków Mroczkowski i tacy zawodnicy jak Szufryn czy Dudzic idealnie wkompletowali się w 1 ligę. Drużyna gra słabo, bardzo słabo poza jednym na 5 meczy, którego i tak nie wygrywamy bo w ostatnich minutach zamiast symulować leżeć iść do chorągiewki i przedłużać czas to oddajemy piłkę przeciwnikom bo tak, bo każdy gra żeby grać bez pomysłu bez trenera kompletnie. Czekam że w najbliższych dniach Haslik przywita Stokowca albo Kaczmarka |
|
|
|
 |
bo2904
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:15
|
|
|
Nie obrażaj Sokoła bo w tym klubie jest więcej profesjonalizmu niż w ekstraklasowej Sandecji.
Centralnie w dupie mają kibiców którzy zapierniczają po 160km. na mecz do Niecieczy
Z resztą w cale im się nie dziwię , bo po takich meczach jak dzisiaj powinni zostać wygwizdani. |
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:20
|
|
|
radzio napisał/a: | Owszem można być członkiem stowarzyszenia ale wąchanie się z ludzmi mogącymi prowadzić co najwyżej Sokoła Stary Sącz i którzy najchętniej przytuliliby Sandecje ponownie w 1 lub 2 lidze jest tak niebezpieczne jak pójście na wódke przeż żołnierza z oficerem obcego wywiadu. Pewnych rzeczy sie nie robi, nawet dla przyzwoitości i zachowania bezstronności. |
Tutaj stanowczo przesadziłeś. Z Sokołem:) |
|
|
|
 |
jedrzej
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:31
|
|
|
Mroczkowski powinien poddać się do dymisji, ale pewnie tego nie zrobi bo czuje pieniądz. Jak można jako trener ekstraklasowy wystawiać ciągle beznadziejne go Bastę, który zawarła mecz za meczem. Ma lepszego Kubana, ale to rzeczywiście jakieś muszą być układy bo to jest nielogiczne. Szufryn też powinien usiąść na ławce. Niech gra Kuban, Bućko, Karczunow, Mraz, Baran a nie łamagi sadeckie. Mroczkowski powinien w przerwie zrobić od razu 2 zmiany bo widział, że jest tragedia. Trza było puścić Kubana i Mraza to byśmy nie przegrali. Kolev zapierdzielil karnego w Zabrzu na PP i on się bierze za karne, normalnie paranoja w tej Sandecji. Jakbym dał radę to poszedłbym na trening i zrypałbym Mroczkowskiego i Kolega bo miarka się przebrała! |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:38
|
|
|
Jaki pieniądz? Chłopie o czym Ty gadasz w ogóle?
"Czuje pieniądz...w Sandecji" haha ku*** mać Panowie, tekst sezonu :)) |
|
|
|
 |
|