Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
Sandecja ~ Jagiellonia |
Autor |
Wiadomość |
jedrzej
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:41
|
|
|
Ma 40 tyś miesięcznie plus eweualne premie. Nie poddaje się do dymisji bo by to stracił. Jak nie wiesz to Ty kolego nie pisz.... |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:54
|
|
|
Dobrze gada, jak myślisz ile trenejro u nas zarabia, skoro "najlepsi" piłkarze biorą po parędziesiąt tysięcy. To kto go w EX zatrudni? A w 1 czy 2 lidze to takiej kasy nie dostanie. A podobno u nas $ na czas, bez opóźnień i pewnie dodatkowe profity za bycie w "stowarzyszeniu od siatkówki i piłki nożnej kobiet"... |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 22:59
|
|
|
matys5392 napisał/a: | Trener nie gra tylko piłkarze. Cały czas 100% poparcia dla Mroczkowskiego. |
Proponuję w takim razie wiosną grać bez trenera. Skoro trener nie gra. Szwagry skład ustalą ;)
A wytłumaczysz mi po co zmieniał Trochima w 60min.? |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 00:33
|
|
|
DLA CZEGO BASTA GRA ??
mimo braków
dla czego TEN strzelał karnego nie inny ??
Straus BRAK
a z Jagi
PANIE TRENERZE
TAK DALEJ BYĆ NIE MOŻE
mówię to ja PANA FAN :)
czasz na działanie poza schematem i rozumem
TO JEST PANA CZAS PANIE TRENERZE |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
radzio
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 01:35
|
|
|
wborzecki - TEN strzelał bo 5 bramek na koncie to większa wartość transferowa piłkarza niż jak ma 4 gole. Jeszcze jakieś pytania ?
KILKA kwestii do k...nedzy dla lepszego zobrazowania !
1) dla działaczy klub w 1 lub 2 lidze to lepszy pieniądz niż EX ! Nie ma takiej dyscypliny finansowej i organizacyjnej narzuconej przez PZPN i Ekstraklase S.A. Można sobie rządzić w małym klubiku z małego miasteczka.
2) awans to przypadek bez konsultacji z miastem. Nikt tego nie chciał nawet boski b.kiepski prezydent !!!
3) STADION - swinia niebo. Nie bedzie ! Nigdy póki jest taki układ sił w mieście. Ten klub ma grac 1 lub 2 liga. To ma byc sanatorium kadrowe dla swoich a stadio da gruz dla wyborców wystarczy. Przeciez wiekszosc pojdzie glosowac jak rysiu powie... prawda !?
4) wiec jak chcecie klub w prywatnych rekach z sukcesami to doprowadzcie do jego sprzedazy sądeckiemu oligarsze.
5) oni wiedza ze jest spadek a jak spadek to po h... stadion. TYLKO ZE SĄ WYBORY. Wiec skoro mozna do niecieczki pojechac to mozna i pojsc pod ratusz i wyrazic swoja opinie o tym sciemnianiu nas kibicow. Pikieta pod ratuszem plus kampania wyborcza moze ich ruszyc. Bez tego ani Zabrze ani Lodz (x2) nie mialo by stadionow !
Bez stadionu nie bedzie nic ! Nawet spadek ale rozpoczecie budowy obiektu to jest szansa i nadzieja. Ilez można być ta zacofaną galicja :/ |
Ostatnio zmieniony przez radzio Sob Gru 09, 2017 02:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
nuncjusz
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 02:02
|
|
|
Jak broniłem trenera tak dzisiaj ściągnięcie Trochima mnie wkurzyło jego też było widać najlepszy zawodnik z boiska schodzi a ma jeszcze siły do gry . Zmiana Trenera na dzień dzisiejszy nic nie da przyjdzie nowa osoba a jest miesiąc przerwy tylko, nie ogarnie jak grają zawodnicy czego potrzeba i kim ich wzmocnić a zarządowi da to tylko pretekst do ściągnięcia byle kogo i zwalą to później na nowego trenera że nie ogarnął . Dla mnie osobiście trenera można zostawić jeśli w pierwszych 2 meczach po przerwie będzie lipa to wtedy go zwolnić zasłużył na szanse nie ma co mówić a nasi działacze nie będą mogli szukać wymówek w okienku transferowym jeżeli zmieni się trener to zapomnijmy o logicznych transferach |
|
|
|
 |
radzio
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 02:08
|
|
|
Popatrz na wiosne - przez mundial nie ma czasu. Da dupy w 2 pierwszych meczach to 100 % spadek. Tabela i terminarz kolego. Mroczek sie zwąchał. To jest koniec dla niego. |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 02:11
|
|
|
Taa nowy trener w przerwie zimowej przez miesiąc nie ogarnie ale po dwóch kolejkach jak zwolnią Flinstona to ogarnie? |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 05:31
|
|
|
KKS_FAN napisał/a: | radek napisał/a: | Z dniem dzisiejszym skończył się mój szalony optymizm. Ja PIER...le żal patrzeć na tą beznadzieje. Gliwa trzyma poziom, Szufryn typowy drwal, Basta szkoda pisać, Krachunov sobie radzi, Bućko coś próbuje, Kasprzak grajek może na 1 lige, Brzyski do ringu i z Popkiem go na MMA, Małkowski powoli wraca na właściwe tory, Piszczek sobie kopie, Trochim walczy widać u niego że pokroił by się za klub, Kolev specjalista od niestrzelania karnych reszta bez oceny bo i nic niewnieśli. Tak sobie to na gorąco oceniłem. Strach się bać tych dwóch następnych meczy. Na dzień dzisiejszy PIERWSI do spadku. I ta frekwencja powaliła mnie dziś. |
Mam nadzieję, że byłeś na meczu ..:) | Byłem |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 07:22
|
|
|
To jest niesamowite że w pierwszej lidze byliśmy z Górnikiem równorzędnymi rywalami.U siebie 2-1 do przodu na wyjeździe 2-0 do tyłu na koniec sezonu to my byliśmy wyżej.Teraz różnica między nami jest kosmiczna.Trzeba przyznać że w Zabrzu mają wizję i Brosza przy którym Mroczkowski to zwykły trenerzyna.Nie myślałem że mój poziom frustracji sięgnie takiego poziomu,ale tak to na dzień dzisiejszy wygląda.
Jeżeli w przerwie zimowej która w ekstraklasie jest krótka nie zmieni się kilka rzeczy trzeba będzie się szybko witać z pierwszą ligą.
PS.Modlę się o stadion bo to może być jedyny pozytyw jaki zyskamy dzięki choćby krótkiemu epizodowi w ekstraklasie.
POZDRAWIAM |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
roni
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 09:45
|
|
|
Ja bede bronil trenera. Popatrzcie na to z innej strpny. Nie ma kasy nie ma stadoonu i gra w ekst kazdemu sie marzy. Mamy historyczna chwile gramy w ekstra i nikt sie z tego nie cieszy. Prawda jest taka ze jak ktos nie odkupi udzialow to bedzie dalej tak jak jest. A utrzymanie bedzie mozna traktowac jak cod. Dajcie spokoj i patrzcie troche realnie. Ja za b ejsze zeby stadion powstal. |
_________________ roni |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 09:51
|
|
|
klipol napisał/a: | Taa nowy trener w przerwie zimowej przez miesiąc nie ogarnie ale po dwóch kolejkach jak zwolnią Flinstona to ogarnie? |
Nie spodziewaj się na tym forum za dużo logiki :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
PPP111
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 10:33
|
|
|
Czy Haslik panuje nad tym co sie dzieje w klubie czy jest tylko prezesem na papierze? Myślę że pasowało by bymsy wreszcie sie dowiedzieli czy budowa tego stadionu zacznie sie po nowym roku czy co oni kombinuja? Jedynym ratunkiem dla Sandecji jest inwestor ala Szubryt inaczej wracamy na długie lata tam gdzie byliśmy. W zimie musza byc porzadne wzmocnienia na kazda pozycje i to wzmocnienia gosci do gry na już a nie tzw uzupelnienia bo kadra waska. Zobaczylem rozklad jazdy na wiosne i pierwsze 4 mecze gramy Pogon (W), Korona (D). Termalica (W), Zagłebie )D). Tu sie wszystko rozegra. Start jest niesamowicie wazny. w grupie spadkowej zagramy tez z Brukbetem. Chodzi mi ze u "siebie" mamy extra 2 mecze. Trzeba do wykorzystac. Pogon ma 3 mecze straty 9 pkt na ten momen. Na prawde na wiosne bedzie wojna i byt i o przyszlosc Sandecji.
Jestem przekonany jak powstał by stadion to vjuz nie wazne na ile czy 6 czy 7 czy 8 tysiecy to juz pal licho ale zawsze była by dobra frekwencja oraz klub z porzadna kadra bo to przyciagnelo by sponsorow. Jestem dobrej mysli choc aktualnie drżę co to bedzie na wiosne. |
|
|
|
 |
misns
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 11:42
|
|
|
[quote="biker_ns"]
PS.Modlę się o stadion bo to może być jedyny pozytyw jaki zyskamy dzięki choćby krótkiemu epizodowi w ekstraklasie.
POZDRAWIAM[/quote
pelna zgoda |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 11:47
|
|
|
Kto zmienia Trochima i wyznacza Koleva do jedenastki ten jest winie tej porażki . |
|
|
|
 |
|