Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 13:28 |
Komentarze - Nowe Gadżety |
Autor |
Wiadomość |
arek88
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2017 21:55
|
|
|
jacek55 napisał/a: | Panowie gdzie można nabyć koszulkę rzeczową Sandecji pilne rozmiar xl pilne pozdrawiam |
Mam nowa stary model, pełna meczowka, pełne oklejenie z tylu napis SANDECJA i numer 8. Za duża niestety bo maja dziwna rozmiarówkę |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
kks sączers
|
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Pią Sie 18, 2017 14:45
|
|
|
jacek55 napisał/a: | Panowie gdzie można nabyć koszulkę rzeczową Sandecji pilne rozmiar xl pilne pozdrawiam |
Sport partner na Zamenhofa pasiaki na ten sezon. Cena miała być w granicach 170PLN. |
|
|
|
 |
rwp

|
Wysłany: Sob Sie 19, 2017 09:59
|
|
|
Chcąc kupić koszulkę przez neta, na pytanie do Sallera o przesłanie dokładnej rozmiarówki, dostałem piękną odpowiedź:
"Drogi kliencie, sklep Sport Partner w Państwa mieście posiada koszulki" |
_________________ "Lubię jak w domu spoko i lubię jak w klubie dobrze" - Jurek Mordel |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
Wysłany: Sob Sie 19, 2017 17:39
|
|
|
Czy ktoś z Was posiada już tą nową koszulkę meczową Sallera i może powiedzieć, czy ma krój slim czy regular ?. Czy ktoś ma może rozmiar M lub S (chodzi mi oczywiście o dokładną rozmiarówkę, głównie o szerokość koszulki). |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Paź 29, 2017 12:43
|
|
|
wczoraj na stoisku sallera były fajne rękawiczki i czapki jednak wszystkie zeszły na pniu....czy ktoś byłby chętny na takie rękawiczki i czapki wcześniej niż przed kolejnym meczem w Niecieczy 18 listopada...pytam, bo rozmawiałem z chłopakami ze stoiska sallera i mogliby wcześniej zamówić tylko chcą wiedzieć ilu byłoby chętnych...pozdrawiam |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Wto Gru 19, 2017 21:20
|
|
|
Czy to stoisko Sellera w Niecieczy to prowadzi ktoś z Sącza? I można by było gdzieś coś jeszcze przed świętami kupić?
I czy sklep "Sport Partner" ma tylko koszulki czy ewentualnie inne rzeczy ze stoiska Sellera też?
Z góry dzięki za szybką odpowiedź. |
|
|
|
 |
Patriko_wariato
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2018 14:08
|
|
|
Kupie bluzę z napisem " Sączersi" roz m 😉 |