Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
SANDECJA ~ Zagłębie Lubin |
Autor |
Wiadomość |
PPP111
|
Wysłany: Sro Lut 28, 2018 13:16
|
|
|
A wiecie ze nie wolno trenowac 2x w tej rundzie? |
|
|
|
 |
Archero
|
Wysłany: Sro Lut 28, 2018 15:18
|
|
|
I choćby nie wiem co się stało to na koniku o nazwie Moskal pojedziemy do 1 ligi ewentualnie. |
|
 |
jedrzej
|
Wysłany: Sro Lut 28, 2018 20:31 Wstyd
|
|
|
Wczoraj podczas meczu w Niecieczy gdzie byłem obecny doszedłem do wniosku, że większość kibiców w Sączu, tu piszacych i czasem pojawiających się na meczach to zwykli janusze, kibice sukcesu itp. Nie chcę nikogo obrażać bo każdy ma jakieś obowiązki, pracę, rodziny, itp. ale k...a większość jest wygodna, która tylko narzeka, pije piwko po knajpach typu dziupla, bochema albo w kapciach w pokoiku. Chłopy z gór a wystraszyli się mrozów typu 12*C. Na Lecha, Legię, Wisłę to się lansujemy a potem kapcie i piecyk. W pierwszej lidze było podobnie, po awansie wszyscy jeździli, a potem do Łęcznej jechaliśmy jednym autokarem. W 1997r. szliśmy na pierwszy mecz 4 ligii w rundzie wiosennej do Świniarska wałami Dunajca po kolana w śniegu, a teraz za 8zł zapewniony transport z klubu na ESA i jedzie 13 osób, a w sumie 74 na stadionie bo reszta w kapciach i Eurosport, reszta w dziupli, bochemie itp. Po ch.j krzyczycie o stadion a na mecze nie jeździcie, każdy ma jakąś wymówkę, bo byłem chory, byłem w pracy itp. po prostu jesteście wygodni. Moje marzenie aby rzeczywiście ogłoszony dziś przetarg doszedł do realizacji i grajmy nawet w 4lidze z kibicami co będą przychodzili co 2 tygodnie, a reszta niech w kapciach ogląda sobie co chce....... |
|
|
|
 |
|