Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
SANDECJA ~ Wisła Kraków |
Autor |
Wiadomość |
młodyC
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 09:47
|
|
|
Czytałem gdzieś że dailymotion nie będzie działać w ogóle przez... jakiś przepis unijny. 3 mecze w tym nasz nie będzie transmitowany nigdzie prócz urywków w multilidze bo nie ma wystarczającej liczby kanałów, może na daily by się znalazło linka, gdyby działał. Ale to motywacja żeby jechać na mecz a nie iść na łatwiznę. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 11:29
|
|
|
całe szczęście że nie ma transmisji, może niektórych to zmobilizuje chociaż raz żeby ruszyć tyłek |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 11:35
|
|
|
młodyC napisał/a: | Czytałem gdzieś że dailymotion nie będzie działać w ogóle przez... jakiś przepis unijny. 3 mecze w tym nasz nie będzie transmitowany nigdzie prócz urywków w multilidze bo nie ma wystarczającej liczby kanałów, może na daily by się znalazło linka, gdyby działał. Ale to motywacja żeby jechać na mecz a nie iść na łatwiznę. |
ale to było dla emigrantów, ja nie pytam jak z oglądaniem z terenu w kraju. Serio to wyjebali? |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 15:52
|
|
|
bzyku napisał/a: | x_cite nie ma transmisji bo trzeba jechać na mecz ;-) |
Akurat mnie nie będzie...to drugi mecz, który opuszczę...może i dobrze, bo nie byłem we wrześniu jak wygrali z Termalicą, więc teraz liczę na powtórkę z rozrywki :D Jeżdżę - przegrywają lub remisują...nie jadę to będzie wygrana :D
PS. Mnie akurat motywować na mecze nie trzeba...tym razem siła wyższa...cóż |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 19:27
|
|
|
fanatycznie napisał/a: | młodyC napisał/a: | Czytałem gdzieś że dailymotion nie będzie działać w ogóle przez... jakiś przepis unijny. 3 mecze w tym nasz nie będzie transmitowany nigdzie prócz urywków w multilidze bo nie ma wystarczającej liczby kanałów, może na daily by się znalazło linka, gdyby działał. Ale to motywacja żeby jechać na mecz a nie iść na łatwiznę. |
ale to było dla emigrantów, ja nie pytam jak z oglądaniem z terenu w kraju. Serio to wyjebali? |
... a z terenu kraju ogladasz przez VPN, czyli tak jakbys byl zagranica. |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 20:13
|
|
|
Nie czytać gazet, nie oglądać TV i wyłączyć telefon do poniedziałku do godziny 17.20. Retransmisja na Canal+ Sport o godzinie 15.30 :) |
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 21:39
|
|
|
ERNESTO napisał/a: | fanatycznie napisał/a: | młodyC napisał/a: | Czytałem gdzieś że dailymotion nie będzie działać w ogóle przez... jakiś przepis unijny. 3 mecze w tym nasz nie będzie transmitowany nigdzie prócz urywków w multilidze bo nie ma wystarczającej liczby kanałów, może na daily by się znalazło linka, gdyby działał. Ale to motywacja żeby jechać na mecz a nie iść na łatwiznę. |
... a z terenu kraju ogladasz przez VPN, czyli tak jakbys byl zagranica. |
Wszyscy musza już sciagać blokady regionalne. Taka dyrektywa weszła unijna. Czyli ma być dostepność wszystkich serwisów oficjalnych bez blokad regionalnych.
http://satkurier.pl/news/...krajach-ue.html
http://satkurier.pl/news/...za-granica.html |
|
|
|
 |
bzyku
|
|
|
|
 |
Max1990
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 09:19
|
|
|
Grałem w Fifie 18 i wygraliśmy 3-1 po bramkach Ksyonza ,Sovśića i Koleva mam nadzieje że spełni w końcu 😉 |
_________________ CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ !!! |
|
|
|
 |
szczur1910
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 09:37
|
|
|
Kupię gdzieś dzisiaj bilet w Sączu? |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 09:59
|
|
|
Tylko w Niecieczy |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
darek200111
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 10:44
|
|
|
młodyC napisał/a: | Z Cracovią było podobnie jak z Górnikiem, a w innych meczach statystyki biegania były mniej więcej takie same po obu stronach. Wynika to głównie z naszego stylu gry. Graliśmy głęboko cofnięta obroną i kontrami do których wychodziło max 4 zawodników.
Co do meczu z Wisłą. Jeśli wyjdzie
Gliwa-Mraz, Krauczunow, Szufryn,Benga,Bartosz- Kasprzak- Małkowski, Sovsic, Ksionz- Kolev i swój potencjał i umiejętności które pokazują na treningach przełożą na mecz to biorąc pod uwagę okoliczności rozgrywania meczu wcale nie jesteśmy na straconej pozycji, wręcz jest duża szansa na zwycięstwo. Bo potrzebowaliśmy zawodników pokroju Sovsica i Ksionza, Małkowski mimo iż nie jest w takiej formie jak w 1 lidze nadal robi dużo wiatru z przodu. I myślę że to może odmienic naszą grę zdecydowanie na plus, szkoda że tak późno. |
Bartosz nie zagra |
|
|
|
 |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 17:54
|
|
|
Ma ktoś stream do multiligi? |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
tibs
|
|
|
|
 |
Majkellll
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 19:54
|
|
|
Nie rozumiem czemu nas zawsze zadowala remis.. z takim miejscem w tabeli i stratą powinniśmy non stop pressować |
|
|
|
 |
|