Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
SANDECJA ~ Wisła Kraków |
Autor |
Wiadomość |
tibs
|
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 20:14
|
|
|
Rogowski popisał się jedną wielka amatorką. I teraz usunął konto :D :D
 |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 23:11
|
|
|
nasz prezesina to sam powinien się puknąć w czoło, jesteśmy jedną wielką kompromitacją i posmiewiskiem w skali całego kraju. |
|
|
|
 |
KaKaEs1910
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 23:40
|
|
|
Ma ktoś jeszcze wątpliwości czy się utrzymamy?
Te pionki co niby zarządzają klubem z każdym dniem udowadniają, że:
-ekstraklasa ich przerosła, a najbardziej wkur***jace jest to że absurdalnie banalnych kwestii organizacyjnych na linii kibice klub nie potrafią ogarnąć... To dla kogo ku**a grają?
Osobiście zastanawiam się czy to aby nie celowe zagranie mające na celu udowodnić wszystkim że do Ekstraklasy się nie nadajemy, kto ma napchać sobie kieszeń tym sezonem to napcha i je**l pies co będzie dalej.... |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 23:44
|
|
|
Proszę o stanowcze stanowisko stowarzyszenia co do zajśc po meczu. Mam kilka filmików rządam nazwiski tych parobków. Również sam zwrócę się o to do psiej firmy hektor . Zero tolerancji dla takich cweli. Gazem to my a nie nam |
|
|
|
 |
style
|
|
|
|
 |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2018 09:34
|
|
|
Serio ten kretyn rogowski dalej jest rzecznikiem klubu? Myślałem że się go pozbyli |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2018 10:14
|
|
|
xXkosiarzXx napisał/a: | Serio ten kretyn rogowski dalej jest rzecznikiem klubu? Myślałem że się go pozbyli |
A co z tą laską, która kiedyś była przedstawiona jako nowy rzecznik?
A Śmierciak taki mądry i wyuczony dziennikarzyna a po polsku pisać nie potrafi.
Co do meczu i naszej formy ... no cóż czego oczekiwać po zatrudnieniu speca od remisów? Tyle tylko, że wiadomo było przed jego zatrudnieniem, że remisami to my się nie utrzymamy. |
|
|
|
 |
PPP111
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2018 10:27
|
|
|
xXkosiarzXx napisał/a: | Serio ten kretyn rogowski dalej jest rzecznikiem klubu? Myślałem że się go pozbyli |
W tym klubie i miescie ludzie w okół Sandecji mineli sie z powolaniem. To co zrobili i robią posmiewisko z klubu to plakac sie chce. |
|
|
|
 |
wito
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2018 12:34
|
|
|
Odnośnie tej wtopy w sprzedaży biletów przypomniało mi się jak Mroczek mówił o Paniach sekretarkach to się niektórzy oburzali , przykre to ale okazuje się że niestety miał racje . |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2018 13:30
|
|
|
kibicKKS napisał/a: | xXkosiarzXx napisał/a: | Serio ten kretyn rogowski dalej jest rzecznikiem klubu? Myślałem że się go pozbyli |
A co z tą laską, która kiedyś była przedstawiona jako nowy rzecznik?
A Śmierciak taki mądry i wyuczony dziennikarzyna a po polsku pisać nie potrafi.
Co do meczu i naszej formy ... no cóż czego oczekiwać po zatrudnieniu speca od remisów? Tyle tylko, że wiadomo było przed jego zatrudnieniem, że remisami to my się nie utrzymamy. |
A gdzie tu jest jakiś tekst Michała Śmierciaka??
Nie obrażaj kogoś bezpodstawnie . Akurat M.Ś. trzyma dobry poziom dziennikarski a przede wszystkim językowy! |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2018 14:06
|
|
|
Rogowski z "biura prasowego" po tej aferze usuwa swoje oficjalne konto na twitterze ... gdzie my żyjemy ?, to są "standardy" klubu ekstraklasowego ! WSTYD i KOMPROMITACJA. Kto za to poniesie konsekwencje ?. Zamiast wyjaśnić sprawę, wydać stosowny komunikat, to on sobie konto usuwa jak jakieś dziecko z podstawówki. Nie wiem czy takie amatorskie zagrania są spotykane na poziomie 3, 4 ligi. Podejrzewam, że on jest po prostu "kozłem ofiarnym" i wszystkie nietrafione pomysły i błędy najłatwiej przypisać jemu, bo co on ma do gadania jest tylko "pionkiem". Gdzie w tej sytuacji jest Pani rzecznik ? :). To jest kolejny fenomen na skalę Polski. Rzecznik prasowy klubu ekstraklasowego ! nie ma swojego oficjalnego konta na twitterze czy innych mediach społecznościowych. Kto za to odpowiada ?!. Wstydzi się czy jak ?, nie rozumiem tego zupełnie :). Wiem, że to kwestia gustu, ale nasza Pani rzecznik jest atrakcyjną kobietą ;), więc powinna jak najczęściej pojawiać się w mediach społecznościowych. Przynajmniej "ociepliłaby" nieco i tak beznadziejny wizerunek klubu. |
|
|
|
 |
Lucas_93
Lucas
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2018 15:07
|
|
|
Jeżeli usunął swoje konto to resztki honoru nakazują usunięcie się z klubu i zajęcie się czymś co nie przewyższa jego umiejętności. |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2018 08:21
|
|
|
Amatorka pełna parą, ludzie na trybunie VIP nie mieli miejsc siedzących, w przerwie już nie było czystych talerzy ani widelców... |
|
 |
|