Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
SANDECJA ~ Arka Gdynia |
Autor |
Wiadomość |
byku6
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 15:33
|
|
|
Wiesz kolego nie będę tutaj pisał co i jak, bo to nie ma sensu i uwierz mi przez wszystkie kolejki byłem bardzo blisko drużyny. Nie przypomniało mi się tylko zawsze tak myślałem, zamiast przyjąć ten fakt i zrozumieć go to wytykasz mi bycie kibicem sukcesu którym nigdy nie byłem ;) Nie będę pisał kim jestem bo chcę pozostać incognito, kumaci zrozumieją. Teraz jest szansa by coś zmienić, nie było lepszej okazji i tylko od nas zalezy co z tym zrobimy. Najbliższe mecze zadecydują o sytuacji drużyny a każdy z nas wie, że jeżeli nie utrzymamy się teraz to będzie nam bardzo cięzko przy obecnym zarządzie wrócić do EX. Proponuję okazać ZAWODNIKOM większe wsparcie, to oni w tej chwili są najważniejsi. |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 15:58
|
|
|
byku6 może niefortunnie wybrałeś czas na napisanie tego komentarza, który w połączeniu z twoim oficjalnym stażem na forum sprawił ,że tak zostałeś oceniony....Może ma to jak zostałeś oceniony ma wpływ , że napisałeś "weźcie się i zróbcie a nie "zróbmy chodźmy"....przemyśl na spokojnie ;-) |
|
 |
arek88
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 16:14
|
|
|
byku6 napisał/a: | Wiesz kolego nie będę tutaj pisał co i jak, bo to nie ma sensu i uwierz mi przez wszystkie kolejki byłem bardzo blisko drużyny. Nie przypomniało mi się tylko zawsze tak myślałem, zamiast przyjąć ten fakt i zrozumieć go to wytykasz mi bycie kibicem sukcesu którym nigdy nie byłem ;) Nie będę pisał kim jestem bo chcę pozostać incognito, kumaci zrozumieją. Teraz jest szansa by coś zmienić, nie było lepszej okazji i tylko od nas zalezy co z tym zrobimy. Najbliższe mecze zadecydują o sytuacji drużyny a każdy z nas wie, że jeżeli nie utrzymamy się teraz to będzie nam bardzo cięzko przy obecnym zarządzie wrócić do EX. Proponuję okazać ZAWODNIKOM większe wsparcie, to oni w tej chwili są najważniejsi. |
Kompletnie mnie nie obchodzi kim jesteś, skoro sam chcesz zostać pod przykrywka nicku nierozpoznany.
Nie napisałem, ze jesteś kibicem sukcesu ale tak jak wyżej kolega napisał okoliczności i czas w jakim to napisałeś i sposób jak sformulowales „polecenie” temu się przyczynił ze „brzmisz jak kibic sukcesu”.
I tak jak kolega wyżej, przemyśl na spokojnie. Bo zarówno ty potrzebujesz zrozumienia ze strony Naszej jak i my z Twojej.
A wsparcie drużynie jest bez wątpienia bardzo potrzebne, a sam mając kilkaset kilometrów do domu staram się być kiedy tylko mogę w Niecieczy i indywidualnie na wyjazdach, bo przeważnie bliżej mi na wyjazd niż do domu. |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 07:38
|
|
|
Kto był na meczu a kto nie był to wybitnie pokazała frekwencja w Niecieczy...Ci co byli wielki szacun..reszta sama sobie odpowie kto jest jakim kibicem i dlaczego. Zresztą piłkarze przy tak mizernej frekwencji doskonale widzą i wiedzą kto za Nimi jeździ i Ich wspiera a kto nie. Tyle. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 10:05
|
|
|
x_cite napisał/a: | Kto był na meczu a kto nie był to wybitnie pokazała frekwencja w Niecieczy...Ci co byli wielki szacun..reszta sama sobie odpowie kto jest jakim kibicem i dlaczego. Zresztą piłkarze przy tak mizernej frekwencji doskonale widzą i wiedzą kto za Nimi jeździ i Ich wspiera a kto nie. Tyle. |
nie wiem czy wiesz ale jesteś gwiazdą Sandecja TV ;) |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 10:55
|
|
|
No nie wiem.....ale zaraz zobaczę...uduszę Miłosza :D
E tylko chwile byłem widoczny...za to Radziu i Pani Rzecznik z dużym....obiektywem całkiem całkiem prezentują się :D :P |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 11:40
|
|
|
x_cite napisał/a: | No nie wiem.....ale zaraz zobaczę...uduszę Miłosza :D
E tylko chwile byłem widoczny...za to Radziu i Pani Rzecznik z dużym....obiektywem całkiem całkiem prezentują się :D :P |
chwile ale kilka razy :) |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 11:54
|
|
|
Muszę na laptopie obejrzeć, bo na komórce to słabo widać..na meczu z Górnikiem Zabrze byłem widoczny to fakt, ale tu stwierdzę jak zobaczę na większym ekranie :) |
|
|
|
 |
|