Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:41
Sandecja - Cracovia
Autor Wiadomość
Maerqin

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 18:16   

Tak spierdolić karnego...

najdi

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 19:06   

Nie zdziwię się jak Małkowski wyląduje w niecieczy po sezonie. We wtorkowym meczu mimo strzelone gola tez jego gra była nieco jak by to powiedzieć dziwna. Ale może tylko mi się przewidział.
[Profil] [PM]

Chessjan

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 19:13   

Podsumowanie po meczu w Canal+:

Prowadzący multiligę:
Grzesiek (Baran) porusza sprawę tego, że zespół tak naprawdę cały czas grał na wyjazdach. Jeżeli tak mamy na to popatrzeć, to jest to porażka przede wszystkim działaczy Sandecji, bo do dziś nie została też wbita łopata pod nowy obiekt. Wciąż nawet, co więcej, nie ma projektu na stadion Sandecji. To tak naprawdę mogło odbierać wiarę piłkarzom i trenerom w powodzenie walki o utrzymanie?

Mirosław Szymkowiak:
Ja bym tu dodał jeszcze działaczy i władze miasta przede wszystkim. Bo granie w naszej Ekstraklasie to jest praktycznie co tydzień nazwa Nowego Sącza w telewizji. To jest promocja miasta i każdy prezydent powinien o tym wiedzieć. I tutaj, no wiadomo, jak u nas się wybory zbliżają to tam parę razy słów padło w Sandecji, że ten stadion budują i budują. I nie dziwię się kibicom, że gdzieś tam pod ratusz podchodzą i strajkują, że nie ma tego stadionu. Nie wiem czy dobrze się nie stało, wiadomo, że może źle te słowa będą moje odebrane, w cudzysłowie oczywiście, ale dla kibiców - ja bym wyszedł teraz i stał tam przez najbliższe dwa, trzy tygodnie. Że jak spadnie właśnie do tej pierwszej ligi, to teraz mają czas na zbudowanie sobie zespołu spokojnie (...) Bo dla mnie to jest nieprawdopodobne, żeby takie miasto jak Nowy Sącz, tyle czasu czekanie i nagabywanie tych ludzi, że "wybudujemy wam", to jest oszukiwanie ludzi po prostu i mnie się to bardzo nie podoba.

--
Pozdrawiam,
Chessjan
[Profil] [PM]

Vidarius

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 19:46   

"Bartosz Adamski dotarł do informacji, że Aleksandar Kolew (Sandecja) ma wpisaną w kontrakcie klauzulę odstępnego na poziomie 100 tys. euro. Kwoty odstępnego w umowie nie ma za to zapisanej Filip Piszczek, który znalazł się w orbicie zainteresowań Zagłębia Lubin i Górnika Zabrze."
Takie coś wyhaczyłem na fb, jeśli to prawda z tymi 100 tyś euro to mizerniutkie pieniądze...
[Profil] [PM] [E-mail]

biker_ns

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 20:21   

Vidarius napisał/a:
"Bartosz Adamski dotarł do informacji, że Aleksandar Kolew (Sandecja) ma wpisaną w kontrakcie klauzulę odstępnego na poziomie 100 tys. euro. Kwoty odstępnego w umowie nie ma za to zapisanej Filip Piszczek, który znalazł się w orbicie zainteresowań Zagłębia Lubin i Górnika Zabrze."
Takie coś wyhaczyłem na fb, jeśli to prawda z tymi 100 tyś euro to mizerniutkie pieniądze...

Nie marniutkie pieniądze tylko kpina,może wystarczą na pokrycie rachunków z tajemniczego zeszytu.

mirek678
mirek678

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 20:34   

A po co ci więcej tych pieniędzy ? na co miały by iść do kieszeni tych leśnych dziadów ? najlepiej by było jakby zero miał wpisane jako odstępne przynajmniej by nic nie mieli z tego bo chyba nie wierzysz w to że coś by poszło z tego na klub
[Profil] [PM] [E-mail]

kibic

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 20:39   

Nie było widać w tym meczu WALKI O ŻYCIE .Cracovia na prawdę nam nie utrudniała no ale nie będzie sobie strzelać samobójczych bramek . Moskal może zameldować wykonanie planu. Władze w końcu na pewno odetchnęły z ulgą problemy zniknęły .Pół drużyny w Niecieczy . Piękny SEN się niestety skończył .

mirek678
mirek678

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 20:54   

kibic napisał/a:
Nie było widać w tym meczu WALKI O ŻYCIE .Cracovia na prawdę nam nie utrudniała no ale nie będzie sobie strzelać samobójczych bramek . Moskal może zameldować wykonanie planu. Władze w końcu na pewno odetchnęły z ulgą problemy zniknęły .Pół drużyny w Niecieczy . Piękny SEN się niestety skończył .

Jak pół naszej drużyny w Niecieczy to Nieciecza spadek za rok ? ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

radek

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 21:10   

Amen
[Profil] [PM] [E-mail]

bo2904

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 21:41   

Tak na zdrowy rozsądek to chyba mniejsze koszty oddać Lechi mecz walkowerem , a przyjemniej na koniec było by głośno w mediach o Sandecji
Trzeba poddać myśl p.A.A.
[Profil] [PM] [E-mail]

kibic

Wysłany: Sob Maj 12, 2018 21:58   

bo2904 napisał/a:
Tak na zdrowy rozsądek to chyba mniejsze koszty oddać Lechi mecz walkowerem , a przyjemniej na koniec było by głośno w mediach o Sandecji
Trzeba poddać myśl p.A.A.

Na koniec przygody w EX wyjazd integracyjny nad morze jak znalazł . Lechia ma legendarnego PESZKĘ. tak że może sie dużo wydażyć ...

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Cracovia
[ ZAMKNIĘTY ]