Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:41 |
GKS Tychy - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 21:16 GKS Tychy - Sandecja
|
|
|
sobota godzina 18
zapraszamy do dyskusji |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
|
|
|
|
|
radek
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 21:44
|
|
|
Pora na drugą porażkę, niestety 2-1 dla Tyskich. Dla nas Małkowski u Tyskich wszyscy byle nie grzeszczyk :) |
|
|
|
|
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 22:59
|
|
|
Widać brak szczęścia troszkę w ostatnich meczach ... Gramy wsumie to samo co od początku sezonu ambicji i woli walki nie może nam nikt odmowić :) analizując mecze Tyskich grali z naszymi wcześniejszymi rywalami tutaj mój typ X2 ze wskazaniem na naszą wygraną :) jak będzie zobaczymy :) nie przegramy tego meczu :) |
|
|
|
|
xXkosiarzXx
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2018 19:37
|
|
|
radek napisał/a: | Pora na drugą porażkę, niestety 2-1 dla Tyskich. Dla nas Małkowski u Tyskich wszyscy byle nie grzeszczyk :) |
W Tychach ostatnio na trybunach "ch** nie kapitan, Grzeszczyk ch** nie kapitan", więc kolejny już klub, w którym naraża się kibicom ;p
Cytując mojego kumpla z Tychów : "Ale nam w sobotę wpierdol spuścicie" - tego się trzymajmy :D |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
|
|
|
|
|
xXkosiarzXx
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2018 20:07
|
|
|
ku***, ale mi imponuje Michał Piter Bućko ! Od kiedy przyszedł do Sandecji jest bardzo pewnym punktem zespołu, nie opuścił nas po spadku i od kiedy u nas jest zawsze jeździ na dupie w każdym meczu, zapierdala jak mało kto i zostawia na murawie całe serducho. Do tego widać, że ma ten klub gdzieś w serduchu. Reaguje bardzo żywiołowo, uwielbia podkręcać kibiców, często jest jednym z pierwszych pod sektorem. Dzisiaj od razu po ostatnim gwizdku pierwsze co to odwrócił się do nas i celebrował zwycięstwo razem z obecnymi. Do tego wydaje się być świetnym i sympatycznym gościem, zawsze po meczu skory zamienić kilka słów z fanami. Brawo Michał, jesteś biało-czarny w 100% ! |
Biało-Czarni to potęga !
|
|
|
|
|
arek88
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2018 20:47
|
|
|
xXkosiarzXx napisał/a: | ku***, ale mi imponuje Michał Piter Bućko ! Od kiedy przyszedł do Sandecji jest bardzo pewnym punktem zespołu, nie opuścił nas po spadku i od kiedy u nas jest zawsze jeździ na dupie w każdym meczu, zapierdala jak mało kto i zostawia na murawie całe serducho. Do tego widać, że ma ten klub gdzieś w serduchu. Reaguje bardzo żywiołowo, uwielbia podkręcać kibiców, często jest jednym z pierwszych pod sektorem. Dzisiaj od razu po ostatnim gwizdku pierwsze co to odwrócił się do nas i celebrował zwycięstwo razem z obecnymi. Do tego wydaje się być świetnym i sympatycznym gościem, zawsze po meczu skory zamienić kilka słów z fanami. Brawo Michał, jesteś biało-czarny w 100% ! |
Amen. I brawo Marek Kozioł :) |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
|
xXkosiarzXx
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2018 20:52
|
|
|
arek88 napisał/a: | xXkosiarzXx napisał/a: | ku***, ale mi imponuje Michał Piter Bućko ! Od kiedy przyszedł do Sandecji jest bardzo pewnym punktem zespołu, nie opuścił nas po spadku i od kiedy u nas jest zawsze jeździ na dupie w każdym meczu, zapierdala jak mało kto i zostawia na murawie całe serducho. Do tego widać, że ma ten klub gdzieś w serduchu. Reaguje bardzo żywiołowo, uwielbia podkręcać kibiców, często jest jednym z pierwszych pod sektorem. Dzisiaj od razu po ostatnim gwizdku pierwsze co to odwrócił się do nas i celebrował zwycięstwo razem z obecnymi. Do tego wydaje się być świetnym i sympatycznym gościem, zawsze po meczu skory zamienić kilka słów z fanami. Brawo Michał, jesteś biało-czarny w 100% ! |
Amen. I brawo Marek Kozioł :) |
Dokładnie, pozamykał gęby wszystkim krytykom i szydercom w tym mnie, ale w tym wypadku cieszę się, że nie miałem racji ;) |
Biało-Czarni to potęga !
|
|
|
|
|
KKS_FAN
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2018 22:22
|
|
|
Marek, czapki z głów, wyczekał Grzeszczykq do końca i na stojaka go wyciągnął, dawno nie widzialem w taki sposób obronionego karnego :-)
Ogólnie mecz walki z obu stron, szczęście było dzisiaj z nami.
Na plus strzelec bramki Chmiel, szarpie na prawym skrzydle aż miło :-) |
|
|
|
|
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2018 02:31
|
|
|
Autor: mirek678
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 23:59
[Edytuj]
Widać brak szczęścia troszkę w ostatnich meczach ... Gramy wsumie to samo co od początku sezonu ambicji i woli walki nie może nam nikt odmowić :) analizując mecze Tyskich grali z naszymi wcześniejszymi rywalami tutaj mój typ X2 ze wskazaniem na naszą wygraną :) jak będzie zobaczymy :) nie przegramy tego meczu :)
Kolejna analiza po ŁKSie się sprawdziła :) Brawo i tak trzymać Panowie :) |
|
|
|
|
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2018 02:38
|
|
|
Marek Marek Marek Marek .... Czapki z głów to naprawdę się należą gra.swietnie :) potrzebował zaufania trenera na początku krytyka była uzasadniona ale się wybronił tym jak broni :) początek byl słaby dlatego była krytyka ale teraz to ma.moje i chyba nasze zaufanie :) Brawo Brawo Brawo
Chyba to jest ten czas że można krzyknąć z trybuny : Marek Kozioł ;) |
|
|
|
|
hanys
Oda do Śląskości
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2018 08:58
|
|
|
tylko zauwazcie jedno. kazdy bramkarz po zajebistym sezonie u nas odchodzi... (cabaj, Radlinski, Gliwa)
a druga sprawa, kiedy ku*** mać trenerz zrozumieją, że Basta nie nadaje się do pierwszego składu.
Na siłę go ciągnął Mroczek, potem Moskal a teraz Kafarski.
do chuja pana miłego |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
|
|
|
|
|
xXkosiarzXx
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2018 09:36
|
|
|
mirek678 napisał/a: | Marek Marek Marek Marek .... Czapki z głów to naprawdę się należą gra.swietnie :) potrzebował zaufania trenera na początku krytyka była uzasadniona ale się wybronił tym jak broni :) początek byl słaby dlatego była krytyka ale teraz to ma.moje i chyba nasze zaufanie :) Brawo Brawo Brawo
Chyba to jest ten czas że można krzyknąć z trybuny : Marek Kozioł ;) |
Było wczoraj krzyknięte i przed karnym i po karnym i po meczu ;) |
Biało-Czarni to potęga !
|
|
|
|
|
|