Otwarty przez: internacionale Czw Gru 28, 2017 21:16 |
Stadion Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
najdi
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2023 13:48
|
[Cytuj]
|
|
Kolego chodzi o to że to czysta hipokryzja ze strony Gwiżdża żeby wypominał Handzlowi budowę stadionu. Mógł być taki mądry jak byli u władzy z Nowakiem bo jak na razie to ekipie Handzla nie dorastają do pięt jeśli chodzi o ten wątek. To nie ten wątek ale jeśli ktoś myśli o poważnym zagrożeniu w wyborach Handzlowi to muszą wystawić poważnego kandydata a nie odgrzewać starego kotleta jakim jest Nowak lub inny Kądziołka lub Mularczykowa. |
|
|
|
|
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2023 18:10
|
[Cytuj]
|
|
Z tego wynika, że Ludomir Przepraszam vel za utrudnienia - nie dorasta Nowakowi do pięt. Po pierwsze, nikt nie pamięta co dla Sandecji zrobił Nowak ? Stadion był mały, ale pamięta ktoś mecze z Zabrzem ? Było nas ze 5 tysięcy......Nowak nie był idealny, ale nie zrobił z miasta i stadionu prywatnego folwarku.
Ludomirek wraz ze świtą nieudaczników bezradnych, podbrudków, rozwodników i mitomanów zniszczył klub. Odeszli kibice, odeszli kibole, pikniki, Sandecja w 3 lidze....ehhh żal.
Nikt nie nadaje na Przepraszam za utrudnienia bo ile osób pracuje to w urzędzie, to w szkole, to w przedszkolu i on jest ich szefem.
W takim razie powinni się zastanowić, czy Sandecja czy Przepraszam za utrudnienia.
Sorry, ja mam ponad 60 lat i ku*** dzięki Bogu, że Cracovia jest blisko to można oglądnąć mecz na stadionie. |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
|
WIERNYKKS
|
|
|
|
|
stach0
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2023 19:41
|
[Cytuj]
|
|
Gdyby nie układy pędzla w Zasadzie też byłby już obiekt gotowy do grania |
|
|
|
|
arek88
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2023 19:50
|
[Cytuj]
|
|
eSKa napisał/a: | Z tego wynika, że Ludomir Przepraszam vel za utrudnienia - nie dorasta Nowakowi do pięt. Po pierwsze, nikt nie pamięta co dla Sandecji zrobił Nowak ? Stadion był mały, ale pamięta ktoś mecze z Zabrzem ? Było nas ze 5 tysięcy......Nowak nie był idealny, ale nie zrobił z miasta i stadionu prywatnego folwarku.
Ludomirek wraz ze świtą nieudaczników bezradnych, podbrudków, rozwodników i mitomanów zniszczył klub. Odeszli kibice, odeszli kibole, pikniki, Sandecja w 3 lidze....ehhh żal.
Nikt nie nadaje na Przepraszam za utrudnienia bo ile osób pracuje to w urzędzie, to w szkole, to w przedszkolu i on jest ich szefem.
W takim razie powinni się zastanowić, czy Sandecja czy Przepraszam za utrudnienia.
Sorry, ja mam ponad 60 lat i ku*** dzięki Bogu, że Cracovia jest blisko to można oglądnąć mecz na stadionie. |
Już kiedyś komentowałem, ze Nowak nie zrobił stadionu, nie wtopił milionów złotych podatków, byliśmy pewnym punktem 1 ligi, ale za to Handzel zaczął, po układach, budować stadion, wtopił już kilkadziesiąt milionów, niewiadomo ile jeszcze milionów zostanie wtopionych, czy stadion powstanie i za ile, liczymy na cudownie utrzymanie w 2lidze! Przerażające jest to, ze ludzie potrafią komentować ze to co Handzel zrobił dla klubu, to kilka poziomów ponad Nowakiem. Ale z drugiej strony, czego się spodziewać po obywatelach w kraju, gdzie kobiety szczycą się tym ze wzięły udział w wyborach #frekwencjajestkobieta, i to zapewne największe osiągniecie w ich życiu … a co lepsze głosowały na kobiety z lewej strony politycznej, które obiecywały rzeczy z góry skazane na poważkę. No ale one będą „probowac” - nie wyjdzie, Handzel próbował - nie swoje pieniądze zmarnuje. |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
|
najdi
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2023 22:13
|
[Cytuj]
|
|
Ja tylko pisałem jak sprawa wygląda pod względem budowy stadionu i możesz pisać co Ci się podoba ale fakty są takie że to za Handzla stadion zaczął się budować a nie za Nowaka. A to że to spierdolił wkładając w przetarg swojego kolegę to już sam sobie jest winien. Jestem jeszcze jednego pewien Sandecja już długo nie pociągnie jako miejski klub bo przez ostatnie 15 lat wpompowali w nią grubo ponad 100 mln zł i jedyne co z tego mamy to wspomnienia. Ludzie na to nie pozwolą. |
|
|
|
|
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pią Lis 17, 2023 22:49
|
[Cytuj]
|
|
najdi napisał/a: | Kolego chodzi o to że to czysta hipokryzja ze strony Gwiżdża żeby wypominał Handzlowi budowę stadionu. Mógł być taki mądry jak byli u władzy z Nowakiem bo jak na razie to ekipie Handzla nie dorastają do pięt jeśli chodzi o ten wątek. To nie ten wątek ale jeśli ktoś myśli o poważnym zagrożeniu w wyborach Handzlowi to muszą wystawić poważnego kandydata a nie odgrzewać starego kotleta jakim jest Nowak lub inny Kądziołka lub Mularczykowa. |
Nowak jako poseł i prezydent 12 lat kadencji, 3 awanse (licząc reorganizację), 9 sezonów w 1 lidze, 1 sezon w ekstraklasie. Awanse z 3 ligi do Ekstraklasy co samo w sobie było awansem ponad stan dla tego klubu i możliwości miasta.
Sportowe wyniki Handzla i przydupasów: 5 lat, bryła stadionu i prawdopodobnie dwa spadki. |
|
|
|
|
bonuspl
|
Wysłany: Sob Lis 18, 2023 08:20
|
[Cytuj]
|
|
Nie zapomnijmy o obrzydzeniu klubu wielu mieszkańcom i skuteczna pacyfikacja ruchu kibicowskiego w Sączu. Ale dla tych pieniędzy które siadły komu miały siąść było warto xD |
|
|
|
|
nunek87
|
Wysłany: Sob Lis 18, 2023 11:53
|
[Cytuj]
|
|
jemu chodzi o to by "zwykły" mieszkaniec miasta nie interesował się Sandecją, bo on dobrze wie, że taka wiedza działa przeciwko niemu i może zaszkodzić w nadchodzących wyborach. |
_________________ Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań ! |
|
|
|
|
bonuspl
|
Wysłany: Sob Lis 18, 2023 15:11
|
[Cytuj]
|
|
Hehe, a pamiętacie jak "przypadkowo" nadrukowali imię i nazwisko handzla na koszulkach? XD
No cóż, źle się zestarzało;) |
|
|
|
|
Kmicic
|
Wysłany: Sob Lis 18, 2023 15:55
|
[Cytuj]
|
|
bonuspl napisał/a: | Hehe, a pamiętacie jak "przypadkowo" nadrukowali imię i nazwisko handzla na koszulkach? XD
No cóż, źle się zestarzało;) |
Właśnie o tym sobie dziś myślałem. Szkoda że się wtedy burzyliśmy bo ciekawie by wyglądało to nazwisko na czymś co zostało spierdolone po całości. |
|
|
|
|
bonuspl
|
Wysłany: Nie Lis 19, 2023 00:30
|
[Cytuj]
|
|
Usunął by te nazwisko i tyle ;) |
|
|
|
|
Kmicic
|
Wysłany: Nie Lis 19, 2023 06:55
|
[Cytuj]
|
|
Pewnie tak, tylko ciekawe jak by to argumentował. Że Sandecja już nie jest cacy tylko bee? |
|
|
|
|
bonuspl
|
Wysłany: Nie Lis 19, 2023 08:56
|
[Cytuj]
|
|
Nie, ogłosili by nowy wzór koszulek i tyle. Nigdy nie komentował by tej sytuacji, jak to ma w zwyczaju, gdy sytuacja przybiera niekorzystny dla niego obrót. |
|
|
|
|
SilverCommander
|
|
|
|
|
|