Skandal kur... |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Owca
Nabijacz postów

Do³±czy³: 09 Pa¼ 2004
|
Wys³any: Pon Sie 24, 2009 20:55
|
[Cytuj]
|
|
Nie potrzeba budowaæ nowego boiska, nawet je¶li mia³oby stan±æ "zaledwie" 200 metrów dalej, wystarczy zakupiæ dwa nowe kosze i zrobiæ ogrodzenie, tym samym S±decki Wembley zrodzi jeszcze nie jeden talent !!
CiRiO, nie ka¿dy ma ochote chodziæ do ko¶cio³a, je¶li tak Ci siê podoba pomys³ takiego przedsiêwziêcia to zaproponuj na sowim osiedlu jakie¶ dobre miejsce.
Pozdro |
_________________ Ch³opaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Mó¿d¿ku, co bêdziemy robiæ dzi¶ w nocy?
To co zawsze Pinky, bêdziemy opanowywaæ ¶wiat! |
|
|
|
 |
CiRiO
Do³±czy³: 18 Maj 2009
|
Wys³any: Pon Sie 24, 2009 21:38
|
[Cytuj]
|
|
Cytat: | CiRiO, nie ka¿dy ma ochote chodziæ do ko¶cio³a, je¶li tak Ci siê podoba pomys³ takiego przedsiêwziêcia to zaproponuj na sowim osiedlu jakie¶ dobre miejsce. |
Mieszkam na Gorzkowie i uwierz mi mam blisko do Ko¶cio³a ;] MBP jest zbudowane w osiedlu i jako¶ nikt nie narzeka. |
Ostatnio zmieniony przez CiRiO Wto Sie 25, 2009 09:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

Do³±czy³: 07 Pa¼ 2004
|
Wys³any: Pon Sie 24, 2009 23:33
|
[Cytuj]
|
|
na Gorzkowie jest PKO a nie NBP :> |
_________________ Ku Waszej pamiêci ¯o³nierze Wyklêci |
|
|
|
 |
Maerqin
Do³±czy³: 04 Kwi 2009
|
Wys³any: Wto Sie 25, 2009 01:31
|
[Cytuj]
|
|
CiRiO napisa³/a: | Mieszkam na Gorzkowie i uwierz mi mam blisko do Ko¶cio³a ;] NBP jest zbudowane w osiedlu i jako¶ nikt nie narzeka. |
A co to jest NBP? Chodzilo Ci o bank? Jezeli tak to co ma bank do kosciola? A jezeli NBP wg Ciebie to skrot od nazwy kosciola to cos Ci sie pomylilo. Jedyny kosciol w tych rejonach to kosciol MBN (Matki Bozej Niepokalanej), ktory wcale nie jest na osiedlu.
A wogole to sa na pewno ciekawsze tematy do dyskusji. Kosciol jak ma powstac to powstanie i na to nie bedziemy miec wplywu. |
|
|
|
 |
yasic
Do³±czy³: Dzisiaj 6:31
|
|
|
|
 |
|