Skandal kur... |
Autor |
Wiadomość |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 20:55
|
[Cytuj]
|
|
Nie potrzeba budować nowego boiska, nawet jeśli miałoby stanąć "zaledwie" 200 metrów dalej, wystarczy zakupić dwa nowe kosze i zrobić ogrodzenie, tym samym Sądecki Wembley zrodzi jeszcze nie jeden talent !!
CiRiO, nie każdy ma ochote chodzić do kościoła, jeśli tak Ci się podoba pomysł takiego przedsięwzięcia to zaproponuj na sowim osiedlu jakieś dobre miejsce.
Pozdro |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
CiRiO
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 21:38
|
[Cytuj]
|
|
Cytat: | CiRiO, nie każdy ma ochote chodzić do kościoła, jeśli tak Ci się podoba pomysł takiego przedsięwzięcia to zaproponuj na sowim osiedlu jakieś dobre miejsce. |
Mieszkam na Gorzkowie i uwierz mi mam blisko do Kościoła ;] MBP jest zbudowane w osiedlu i jakoś nikt nie narzeka. |
Ostatnio zmieniony przez CiRiO Wto Sie 25, 2009 09:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 23:33
|
[Cytuj]
|
|
na Gorzkowie jest PKO a nie NBP :> |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 01:31
|
[Cytuj]
|
|
CiRiO napisał/a: | Mieszkam na Gorzkowie i uwierz mi mam blisko do Kościoła ;] NBP jest zbudowane w osiedlu i jakoś nikt nie narzeka. |
A co to jest NBP? Chodzilo Ci o bank? Jezeli tak to co ma bank do kosciola? A jezeli NBP wg Ciebie to skrot od nazwy kosciola to cos Ci sie pomylilo. Jedyny kosciol w tych rejonach to kosciol MBN (Matki Bozej Niepokalanej), ktory wcale nie jest na osiedlu.
A wogole to sa na pewno ciekawsze tematy do dyskusji. Kosciol jak ma powstac to powstanie i na to nie bedziemy miec wplywu. |
|
|
|
 |
|