Otwarty przez: internacionale Czw Gru 28, 2017 21:16 |
Stadion Sandecji |
| Autor |
Wiadomość |
...KK$...
Bianconeri
|
|
|
|
 |
erhemingway
|
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Dzisiaj 5:55
|
[Cytuj]
|
|
| erhemingway napisał/a: | | Ciekawa informacja od stadiony.net - ponoć w przypadku gdy Wieczystej nie uda się wynajmować stadionu Wisły, to rozważają grę na naszym stadionie https://x.com/i/status/2061482548778221777 |
a niech grają przeszedłby się czasem na jakiś meczyk ekstraklasy popatrzeć na tą kopaninę a i miasto by coś zarobiło na stadionie |
|
|
|
 |
Max1990

|
Wysłany: Dzisiaj 8:02
|
[Cytuj]
|
|
| Z jednej strony plus taki że klub by zarobił promocja miasta ,fajnie by było zobaczyć takie marki jak Lecha czy Ległą tutaj przyjeżdżające ,Cracovia miała by wsparcie jak u siebie 😊 . Jedynie o co można było by się obawiać to czy murawa by wytrzymała |
_________________ CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ !!! |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Dzisiaj 8:29
|
[Cytuj]
|
|
| Max1990 napisał/a: | | Z jednej strony plus taki że klub by zarobił promocja miasta ,fajnie by było zobaczyć takie marki jak Lecha czy Ległą tutaj przyjeżdżające ,Cracovia miała by wsparcie jak u siebie 😊 . Jedynie o co można było by się obawiać to czy murawa by wytrzymała |
a co ma klub do stadionu? kasa z wynajmu chyba powinna i zasiliłaby budżet miasta czy się mylę? |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
Wysłany: Dzisiaj 9:24
|
[Cytuj]
|
|
| Gdyby się to udało byłoby fajnie. W końcu można byłoby zobaczyć "gwiazdy" ESA w akcji bo my to chyba na razie z Sandecją poczekamy sobie ładne kilka lat zanim się tam znajdziemy ;), sama Wieczysta to już będzie zbiór znanych nazwisk. Z tego co czytałem ostatnio, to bilety na mecze ekstraklasy mają być po 10 zł więc myślę, że mogą być i takie sytuacje, że stadion będzie w dużej części wypełniony. Do tego dochodzi jeszcze tak oczywista korzyść jak pieniądze dla miasta z wynajmu i duża reklama miasta bo Wieczysta będzie mocno przyciągać uwagę mediów. |
| Ostatnio zmieniony przez SilverCommander Dzisiaj 9:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
najdi
|
Wysłany: Dzisiaj 9:32
|
[Cytuj]
|
|
| Jak dla mnie też fajna sprawa tyle że klub musi się liczyć że przy cenach biletów 10 zł na ekstraklase w ch** pikników wybierze mecz wieczystej a nie Sandecji której bilet są 3x droższe taka prawda zawsze są plusy i minusy takiego rozwiązania ale sam fakt grania w sączu jak dla mnie spoko |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Dzisiaj 9:54
|
[Cytuj]
|
|
| mirek678 napisał/a: | | Max1990 napisał/a: | | Z jednej strony plus taki że klub by zarobił promocja miasta ,fajnie by było zobaczyć takie marki jak Lecha czy Ległą tutaj przyjeżdżające ,Cracovia miała by wsparcie jak u siebie 😊 . Jedynie o co można było by się obawiać to czy murawa by wytrzymała |
a co ma klub do stadionu? kasa z wynajmu chyba powinna i zasiliłaby budżet miasta czy się mylę? |
Stadionem zarzadza miejska spolka NIK i to ona bylaby ewentualnym beneficjentem wynajmu, a nie Sandecja. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
|
|