Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Strona o NS
Autor Wiadomość
buka
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 19:22   Strona o NS [Cytuj]

Zapraszam serdecznie na moją stronę www.nowysacz.dbv.pl gdzie poruszam tematy związane także z Sandecją:) Pozdrawiam

x_cite

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 19:40    [Cytuj]

widziałem już wcześniej ta stronę:) godna uwagi
[Profil] [PM]

matys_kks

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 21:30    [Cytuj]

Naprawde dobra stronka :D:D
[Profil] [PM] [E-mail]

KubaNS

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 21:55    [Cytuj]

Hm.. Brakuje zdecydowanie galerii, czyli tego co lubie najbardziej. I na tym przestane..
Poczekam na dalszy rozwoj strony.
Jak narazie wyglada mi na konkurencje dla www.nowysacz.info ;) Dwie strony barykady?;)

Pzdr.

x_cite

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 21:58    [Cytuj]

heheh dobre porównanie Do nowysacz.info :D dwie strony barykady:D
[Profil] [PM]

buka
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 22:38    [Cytuj]

KubaNS napisał/a:
Hm.. Brakuje zdecydowanie galerii, czyli tego co lubie najbardziej. I na tym przestane..
Poczekam na dalszy rozwoj strony.
Jak narazie wyglada mi na konkurencje dla www.nowysacz.info ;) Dwie strony barykady?;)

Pzdr.

No dwie, dwie:)

KubaNS

Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 17:06    [Cytuj]

Zatrzymanych piętnastu pseudokibiców w tym ośmiu nieletnich- oto bilans bijatyki po wczorajszym meczu Sandecji Nowy Sącz z KSZO Ostrowiec Św.

Po końcowym gwizdku tego meczu grupa mężczyzn próbowała wyłamać ogrodzenie.Ochrona obiektu użyła pałek i gazu łzawiącego. Pseudokibice nie zostali dłużni i w stronę ochrony poleciały kamienie. Później to samo spotkało policjantów, którzy zabezpieczali teren wokół stadionu. Aresztowano 15 osób. Policja zapowiada dalsze zatrzymania na podstawie zapisu wideo. Warto przypomnieć że na boisku lepsi okazali się gracze z Nowego Sącza- zwyciężyli 1-0 po golu Piotra Banii z karnego.
http://www.nowysacz.dbv.pl/news.php?readmore=61

Dzieki wielkie za obiektywny artykul. I ten tytul.. Cudowne..
Na przyszlosc, apel do wszystkich. Po wygranym, waznym spotkaniu, nie dziekowac pilkarzom, tylko ze spuszczona glowa czym predzej opuszczac stadion. Najlepiej w ogole nie przychodzic.
ZE NA DA, psze Pana..

x_cite

Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 17:19    [Cytuj]

http://www.radiogalicja.p...=9&newsview=563
[Profil] [PM]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 17:31    [Cytuj]

Mowa o meczu Sandecja Nowy Sącz - KRZO Ostrowiec Świętokrzyski.

zródło: http://www.radiogalicja.p...=9&newsview=563

Jeszcze większa ŻENADA. Barany...

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Sądeczanin

Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 17:49    [Cytuj]

nie wiadomo czy się śmiać czy płakać po prostu brak słów ale można było się tego domyśleć

buka
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 21:21    [Cytuj]

Tu musze przeprosić gdyż news ten jest skopiowany ze strony Radia Galicja. Zmieniona delikatnie została tylko treść. Zdałem się na Radio Galicja i tu posypuję głowę popiołem.

internacionale

Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 21:53    [Cytuj]

no.... już miałem wyrzucić stronę z ulubionych ;) W każdym razie póki co dobrze Ci idzie i życzę sukcesów. Proponuję czasami w ferworze walki i napływu informacji dokładnie analizaować tekst...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Penzel.NS
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 08:33    [Cytuj]

dobrze wiemy jak było naprawde najlepsze jest to ze zajscie widzieli wszyscy pilkarze naszej druzyny wiec swiadków tuzin jest ze te pedały skurwiałe zaczeły awanture,ale media to media sa poprostu nie obiektywne i dobrze o tym wiemy wszyscy bo jakze by to wygładalo gdyby szanowany pan czy pani dziennikarz przeciwstawił sie prawu??!!-(pseudoprawu)-zobaczymy jeszcze co kosmiczna pani rzecznik za dziwolongi poda do mediów .znajac jej niepochamowaną wyobraznie to bedą dramatyczne wydarzenia.Dziekujemy zarzadowi naszego klubu ze takich wspaniałych gazowników zatrudniacie niedługo panowie sami sobie staniecie na trybunach i bedziecie dopingowac głosno nasz klub!!!.Bo my juz nie mamy zamiaru droczyc sie z wariatami,bo oni nie maja rozumu.Iciekawe jakby sie kazdy czuł gdyby mu brata,siostre dziewczyne ojca czy matke jakis kutas bezczelnie nie patrzac na nic psikał gazem bo on chciał przybic tzw.5 zawodnikowi.niektorzy z tych rozpedzonych emocjonalnie buhajów nawet pokusiliby sie o poczestunek tez dla zawodnikow bo ci sie zblizyli za bardzo do bandytów uzbrojonych w barwy klubowe.Naprawde zyje juz na tym swiecie cwierc wieku i nie znam drugiego takiego klubu gdzie dzieja sie takie jaja jak w Nowym Sączu.Pzdr .

buka
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 14:29    [Cytuj]

Przeprosiłem was chłopaki i napisałem z czego ta sytuacja wynikła;] natychmiast gdy sie o tym dowiedziałem skasowałem newsa ze strony. Nastepnym razem postaram się sprawdzić wiadomości przed ich publikacją;] pozdrawiam

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » Strona o NS
[ ODPOWIEDZ ]