| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:30
 | Wyjazd na ostatni mecz sezonu !! | 

| 

| Czy mimo trudnej sytuacji finansowej, awans Sandecji do II ligi ma sens ? |  
				| 

| tak |  | 79% | [ 118 ] |  
							| nie |  | 20% | [ 31 ] |  |   
				| Głosowań: 149 |   
				| Wszystkich Głosów: 149 |   
				|  |   
				|  |  
 | 

| Autor | Wiadomość | 

| internacionale 

| 

|  Wysłany: Sob Maj 31, 2008 22:49   Wyjazd na ostatni mecz sezonu !! | 
 |  
               | 
 |  
               | Coś mi się wydaje że będzie to mecz o wszystko. Z tego powodu pozwoliłem sobie założyć ten temat 2 tygodnie przed meczem. Wszyscy wiemy w jakiej sytuacji jest teraz nasz klub i nasi piłkarze. Nie patrząc na rywali ostatnie dwa mecze musimy wygrać ( o ile o zwycięstwo z Wierną u siebie jestem spokojny to w ostatnim meczu rundy w Świdniku może być bardzo ciekawie). 
 W tym rejonie Polski kibice Sandecji nie byli bardzo dawno i na zakończenie rozgrywek wypada pokazać się odpowiednią liczbą z odpowiednim dopingiem.
 Stowarzyszenie Kibiców będzie organizowało wyjazd ne ten mecz jednak tym razem ilość miejsc będzie ściśle ograniczona. Jako że jest to wyjazd daleki i kosztowny, w jakimś stopniu dofinansujemy tę wycieczkę.  Zapisy w wiadomym kiosku już od najbliższego wtorku ( 3 czerwiec ). Przy zapisie należy wpłacić 20zł na poczet zaliczki. Całość kosztów zostanie podana w najbliższych dniach po zarezerwowaniu biletów i transportu.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| małolat_19 

| 

|  Wysłany: Nie Cze 01, 2008 07:20 | 
 |  
               | 
 |  
               | Oczywiscie jedziemy..Nakręcać wszystkich! |  
				| _________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Pulo [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Cze 01, 2008 07:57 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ten wyjazd gdyby był w nowej II lidze to byłby jeden z bliższych dlatego wszyscy ci, co tak strasznie wypisują na forach to teraz niech sprostają zadaniu i się pokażą na tym prawdopodobnie najważniejszym i najatrakcyjniejszym wyjazdem obecnego sezonu |  | 

|   |  | 

|  | 

| małolat_19 

| 

|  Wysłany: Nie Cze 01, 2008 08:52 | 
 |  
               | 
 |  
               | No dokładnie..3/4 tego forum podnieca się jak to fajnie by było,gdyby Sandecja weszła do nowej II ligi,a pewno mało kto zdaję sobię sprawę z odległości jakie będziemy musieli przemierzyć..No,ale oczywiście dla jednych ,,kibicowanie'' polega na zakupie gazety krakowskiej i przeczytaniu wyniku..Dla innych jest to znacznnie coś więcej.. Pozdrawiam i dozo na szlaku;)..
 |  
				| _________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Rosicki 

| 

|  Wysłany: Nie Cze 01, 2008 11:14 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jedziemy, jedziemy, wyjazd do Wieliczki nie doszedł do skutku więc nie wykręcac się tylko iść się zapisać i jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |  | 

|   |  | 

|  | 

| Boczek_YG [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Cze 01, 2008 21:11 | 
 |  
               | 
 |  
               |  |  | 

|   |  | 

|  | 

| grubas_KKS Globetrotter

| 

|  Wysłany: Pon Cze 02, 2008 01:15 | 
 |  
               | 
 |  
               | Chłopaki zapodajcie jakiś nr konta bankowego mi na gg (k.z.t.z moje gg) to ja z Ważką Wam się dorzucimy do tego dalekiego wyjazdu...ku*** kurwica nas tu strzela że zabraknie Nas na tym wyjeżdzie =/ Cieżkie życie emigrantów =/ pozdro wariaty! 
 [ Dodano: 2008-06-02, 02:16 ]
 PS...Chyba że wyśle Wam hajs na nr konta Stowarzyszenia? Ok Panie Prezesie?
 |  
				| _________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| darekns82 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon Cze 02, 2008 06:52 | 
 |  
               | 
 |  
               | Mam pytanie czy jak ktoś zapłacił 20zł na wyjazd do Wieliczki który nie wypalił to musi wpłacać zaliczkę na wyjazd do Świdnika? |  | 

|   |  | 

|  | 

| internacionale 

| 

|  Wysłany: Pon Cze 02, 2008 06:56 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | darekns82 napisał/a: |  	  | Mam pytanie czy jak ktoś zapłacił 20zł na wyjazd do Wieliczki który nie wypalił to musi wpłacać zaliczkę na wyjazd do Świdnika? | 

zaliczka zostanie przekazana automatycznie na poczet wyjazdu do Świdnika więc nie musisz już wpłacać kasy, wystarczy jak tylko dopiszesz się do listy...

[ Dodano: 2008-06-02, 07:57 ]

| grubas_KKS napisał/a: |  	  | Chłopaki zapodajcie jakiś nr konta bankowego mi na gg (k.z.t.z moje gg) to ja z Ważką Wam się dorzucimy do tego dalekiego wyjazdu...ku*** kurwica nas tu strzela że zabraknie Nas na tym wyjeżdzie =/ Cieżkie życie emigrantów =/ pozdro wariaty! 
 [ Dodano: 2008-06-02, 02:16 ]
 PS...Chyba że wyśle Wam hajs na nr konta Stowarzyszenia? Ok Panie Prezesie?
 | 
 może być konto Stowarzyszenia
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| By3ekns NP'07

| 

|  Wysłany: Pon Cze 02, 2008 09:23 | 
 |  
               | 
 |  
               | ja mam liste z wieliczki i zaliczke kogos chyba darka to juz na swidnik zostaje...i czekam na reszte ruszac dupy i zapisywac sie!! |  | 

|   |  | 

|  | 

| Qba_NS [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon Cze 02, 2008 18:38 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jaka jest przewidywalna kwota w/w wyjazdu? O której trzeba wyjechać? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Pon Cze 02, 2008 18:46 | 
 |  
               | 
 |  
               | Lista już jest w kiosku, druga u B(z)yczka więc się łaskawie zapisywać. Zadatek (polecam sprawdzenie w encyklopedii różnicę pomiędzy słowem zadatek a zaliczka :D) wynosi 20 zł, całkowity koszt jeszcze do końca nieustalony ale 40-50 zł, postaramy się trzymać tej dolnej granicy, ale to zależy m. in. od ilości chętnych więc ruszać dupska z zapisami.
 |  
				| _________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| normalny [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sro Cze 04, 2008 18:18 | 
 |  
               | 
 |  
               | A ile wogóle kosztuje taki wyjazd??? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Sro Cze 04, 2008 18:30 | 
 |  
               | 
 |  
               | Tak "piętro wyżej" masz napisane: 
  	  | Cytat: |  	  | ... całkowity koszt jeszcze do końca nieustalony ale 40-50 zł ... | 
 |  
				| _________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Qba_NS [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Czw Cze 05, 2008 12:47 | 
 |  
               | 
 |  
               | Niestety finanse mnie nie puszczają i żona. Można sobie fajny wyjazd zrobić- jechać autem wcześniej, zwiedzić Lublin, zjeść obiadek, a potem na meczyk do Świdnika i powrót- szkoda, że mam ostatnio problemy natury finansowej. |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |