Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
Wyjazd na ostatni mecz sezonu !!

Czy mimo trudnej sytuacji finansowej, awans Sandecji do II ligi ma sens ?
tak
79%
 79%  [ 118 ]
nie
20%
 20%  [ 31 ]
Głosowań: 149
Wszystkich Głosów: 149

Autor Wiadomość
Abel
Nowe Pokolenie

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 22:08   

Qba_NS zawsze na tym forum puszczałeś jakieś ploty i famy więc już nie piepsz więcej o sponsorach i tym co się będzie działo w klubie po sezonie tylko tak jak w temacie pisze zapisz się na wyjazd(jeśli nie jesteś jeszcze zapisany)ewentualnie napisz swój typ i zakończ dyskusje;)

szymon_YG
Young-Group '04

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 23:23   

internacionale napisał/a:
różne cuda już w życiu widziałem ;)

odbierz prv :)

[Profil] [PM]

Blendzior
GF

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 23:34   

http://i31.tinypic.com/2e2gnja.jpg

[Profil] [PM] [E-mail]

Qba_NS
[Usunięty]

Wysłany: Czw Cze 12, 2008 07:28   

W odróżnieniu od niektórych nie rozsiewam plotek, tylko piszę pewne informacje sprawdzone u źródełka.

Co do meczu to boję się jednego- sędziego- ciekawe kogo dadzą do gwizdania.
Poza tym to daleki wyjazd- jeśli pojadą dzień wcześniej, to zapewne zapiją pałę, jak pojadą tego samego dnia, to będą zmęczeni podróżą. Tak źle i tak niedobrze.

Jeśli zajmiemy 8 lokatę to nie był bym zdziwiony, gdyby jakimś "cudem" awansowało pierwsze 10 zespołów. W tym dwa rzeszowskie. No ale przy okazji myślę, że hutnicy łatwo skóry nie sprzedadzą i będzie ciężko Stali wywieść punkty z Krakowa. Co innego że gdybyśmy nie stracili głupio kilku punktów w sezonie to już po meczu z Wierną mogliśmy świętować utrzymanie. Jeśli nie wygramy w Świdniku, to jesteśmy frajerami.

CZORNY_1910

Wysłany: Czw Cze 12, 2008 15:12   

Qba_NS napisał
"Jeśli nie wygramy w Świdniku, to jesteśmy frajerami.,,

Może ty nim bedziesz bo ja napewno nie :P
[Profil] [PM]

słoń
[Usunięty]

Wysłany: Czw Cze 12, 2008 15:16   

Jestem ze Świdnika, i chce podkreślić, że to ze nasza drużyna jest na oststnim miejscu w tabeli nie oznacza to że nie są w stanie pokonać Sandecji. I bez frajerstwa.

[ Dodano: 2008-06-12, 16:20 ]
słoń napisał/a:
Jestem ze Świdnika, i chce podkreślić, że to ze nasza drużyna jest na oststnim miejscu w tabeli nie oznacza to że nie są w stanie pokonać Sandecji. I bez frajerstwa.

pkania6
[Usunięty]

Wysłany: Czw Cze 12, 2008 18:14   

co prawda to prawda, ale po ch*j Wam to zwycięstwo...

słoń
[Usunięty]

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 07:19   

Jak to po h** nam zwycięstwo, oni korwa mają zagrać o swój honor a nie dla nas... co prawda graja dla kibiców i siebie ale ten oststni mecz wyłącznie dla samych siebie.

Qba_NS
[Usunięty]

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 10:51   

Pisząc frajerstwo miałem na myśli niepowtarzalną szansę stojącą przed nami, pisząc My chodzi mi o Sandecję, ale widzę, że nie wszyscy "kibice" utożsamiają się z klubem i zawodnikami, no ale to tylko pewnie osiedlowa moda. Według mnie Sandecja to także My- kibice. Co innego że wynik z Avią leży w nogach i głowach piłkarzy.

Fani Bianconeri
KKS SANDECJA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 20:03   

Stawiam na pewne zwycięstwo 0:3 dla Sandecji

słoń
[Usunięty]

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 22:37   

ten wynik zalezy tylko od Piłkarzy , oni graja o swoj honor, szacunek dla kibicow sandecji i piłkarzy, gra sie na całego i honor swoich zawodnikow, pozdrowienia dla was i piłkarzy AVII bo w nich siła. Do zobaczenia ;-) KREW ZAWSZE ŻÓŁTO NIEBIESKA!

Pulo
[Usunięty]

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 00:14   

to jak tak już mówisz o szacunku to właśnie z tego szacunku Sandecja pisze się z DUŻEJ LITERY !!!

rogol.d

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 01:25   dokładnie jak szacunek ma byc to Sandecja z duzej litery.

dozo u Was na stadionie.Wygra lepszy...
[Profil] [PM]

normalny
[Usunięty]

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 11:02   

naprawde taka szansa na awans nam sie trafila i nalezy ja wykorzystac.jak tego nie zrobimy to czuje ze szybko sie nie powtorzy.z ostatnim w tabeli musimy wygrac.tez uwazam ze frajerstwem bedzie porazka i wypuszczenie takiej okazji z rąk.mam nadzieje ze nie wezmiemy przykladu z naszej reprezentacji w meczu z austrią.i za rok bedzie druga liga.

polak_ns

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 11:28   

piłkarze dzis wyjechali do Świdnika jezeli sie nie myle
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Wyjazd na ostatni mecz sezonu !!
[ ZAMKNIĘTY ]