Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:36
Licencja.
Autor Wiadomość
Qba_NS
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 15:46   Licencja.

Tak się wszyscy cieszymy, że się utrzymaliśmy, czy tam awansowaliśmy jak niektórzy wolą, ale rodzi się pewien problem- licencja. Klub ma zaległości finansowe- i mogą nam nie wystawić
kwita na granie w nowej 2 lidze. Mam nadzieję, że zrobią wszystko, żeby zlikwidować ten problem, bo jak nie to z tego co wiem grozi nam degradacja o 2 ligi. Sovia cieszyła by się z takiego rozwiązania.

Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Czasu już niewiele zostało, bo sierpniu już chyba liga startuje.

Bianconeri

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 16:39   

Nie startuje w sierpniu, startuje pod koniec lipca.

spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 22:09   

Nie do końca w tym temacie ale... Jutro w którejs z gazet krakowskiej lub dzienniku pojawi się artykuł o groźnie brzmiącym tytule" Duma Sądecczyzny pogrąża się w długach..." nie wiem co tam będzie ale dodam że to ma być na pierwszej stronie!czyli wizja bankructwa staje się realna?może Wy coś wiecie?
[Profil] [PM]

KubaNS

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 22:40   

A to nie o... WSB? ;)
Jesli artykul o Sandecji to ... nic nowego :)

normalny
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 22:45   

Tak sie ciesze z tego awansu do 2 ligi.ale patrze tak dokladniej to w tej nowej 2 lidze same wioski graja, malo atrakcyjni rywale, no moze poza kszo.szkoda.to juz lepszysz i atrakcyjniejszych mielismy w 3 lidze np Hutnika,Stal,Resovie.Szkoda ze nie gramy z zespolami z zachodniej 2 ligi, bylo by ciekawiej

ERNESTO

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 01:07   

I tak nie jezdzisz na wyjazdy, prawie nie chodzisz na mecze u siebie, wiec co to za roznica dla Ciebie czy gramy z Hutnikiem czy np. z jakas wioska ?
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 02:07   

Z naszej 3 ligi wolałbym którąś ekipe z tych: Resovia,Hutnik,Wisłoke czy Stał Rzeszów zamiast Stróz,Wolbromia i Wieliczki. Z kolei z 3 ligi gr.1 zamiast Ruch Wysokie Mazowieckie i Sokół Aleksandrów Łodzki lepiej jak by grały takie ekipy jak Radomiak i Olimpia Elbląg wtedy ta II liga wyglądała by całkiem całkiem...no i jeszcze unie na dokładke z IV ligi no i jakaś dobrą ekipę z podkarpacia =] pozdro

WP

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 08:52   

Sory , że od tematu odbiegam :) ale mam pytanie , jak bedzie ze stadionem czy w nowej drugiej lidze nie bedzie wymogu o oświetleniu i o większej klatce ?
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 10:43   

eee tam, bez przesady. Wystarczy spojrzeć na stadion Kmity która teraz będzie grała w I lidze.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 10:46   

WP napisał/a:
czy w nowej drugiej lidze nie bedzie wymogu o oświetleniu

lol - dobiłeś tym pytaniem, tak będzie! Dodatkowo jeszcze podgrzewana murawa, cały stadion zadaszony na conajmniej 10 000 widzów, loża prasowa na 100 miejsc i parking na 500 samochodów i 100 autokarów.
Wszystkie te inwestycje są już bardzo zaawansowane, np. w Stróżach, w Wolbromiu, w Wieliczce i w Pinczowie już w zasadzie kończą.
Tylko u nas nic sie nie dzieje, nie wiem jak to bedzie :lol:
[Profil] [PM] [E-mail]

swir

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 12:01   

chlop sie normalnie zapytal a Ty go zjechales... nauczcie sie szacunku do innych ludzi
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 12:14   

Chciał być zabawny co mu nie wyszło i chciał dorównać poziomem swojej wypowiedzi do jakże znanego forumowicza - "Normalnego".

Co do wymogów to nawet jeśli by były to i tak małe prawdopodobieństwo żeby ktoś je spełnił. Myśle że nie będzie takich wymogów przecież to dopiero 3 klasa rozgrywkowa tak że myśle że aż takich zmian nie będą robić.

A co do artykułu to chyba o Sandecji, widziałem w kiosku gazete i na pierwszej stronie herb ale z braku czasu nie sprawdzałem o czym. Jakby ktoś mogł i streścił o czym "nowym" piszą to byłbym wdzięczny.

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

polak_ns

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 12:52   

Duma Nowego Sącza pogrąza sie długach tyle tez zdazylem przeczytac ;/ ale zaraz ide kupic
[Profil] [PM]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 13:16   

Dobra no to streszczam po krótce:cytuje,,Miasto wspomogło klub pół milionem, ale to Sandecji nie uratuje"-->taki nagłowek...dalej-->Piłkarze domagają się w sądzie wypłaty zaległych pensji i premii....,,Sądecki klub jest praktycznie na garnuszku miasta"...Klub ma zaległosci podatkowe i niezapłacone składki ZUS...cytuje-->,,Jednak nawet jeśli Sandecjii uda się spłacić najpilniejsze długi i dostanie licencję na grę w 2 lidze, istnieje niebezpieczeństwo, że po roku drużyna zostanie wycofana z rozgrywek, bo nie będzei pieniędzy"..Gra w 2 lidze to wydatek ok.2-2,5 milona zł. rocznie...Miato może dać polowe tej kwoty..Władze Nowego Sącz obiecują dalszą pomoc...Józef Kantor odpowiedzialny z sport w Urzędzie Miasta oczekuje, że planowane na połowę lipca Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków Klubu Sandecji wybierze wreszcie nowego prezesa i zardząd..
Zdaniem Stanisława Koguta najlepszym rozwiązaniem byloby plączenie Kolejarza Stróże z Sandecją..Ale przyznaje że jest to praktycznie nierealne, bo działacze Sandeji i Koejarza nie są w stanie sie dogadać..

[ Dodano: 2008-06-19, 13:18 ]
Mimo to klub i tak zostanie zgłoszony do rozgrywek:);)

[ Dodano: 2008-06-19, 13:19 ]
Działacze liczą rownież na zyski z biletów;)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 13:27   

Z tego co mi wiadomo to pilakrze (przynajmniej ci ktorzy graja) nie byli w sądzie
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Licencja.
[ ZAMKNIĘTY ]