Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Euro 2008
Autor Wiadomość
RydzSmigly

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 22:57    [Cytuj]

Oranje na mistrza!!!akcja na 2:0 kozak,a bramka Sneijdera chyba najładniejsza na Euro jak dotąd.Tylko,żeby sie nie zacieli.

kolafy

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 23:42    [Cytuj]

Brawo ''Pomarańczowi'' bardzo ładna gra ale dzisiaj to mnie zaskoczyli bardziej Rumuni wcale nie odstawali od Włochów szkoda tego karnego i Mutu widac że chłop się zupełnie załamał po tym strzale potykał się o własne nogi aż wkońcu siadł na murawie.
[Profil] [PM]

KubaNS

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 01:26    [Cytuj]

Holendrzy graja wciaz mistrzoswska pilke. Pozazdroscic. Kluja tymi kontrami niemilosiernie. Nawet te niewykorzystane robia wrazenie na przeciwnikach i nie pozwalaja sie im rozchulac. Bilans 7:1 z mistrzami i vicemistrzami swiata piorunujacy. Tylko czy nie za wczesnie?
Rumuni tez godni podziwu. Gdyby karny wpadl juz dzis wyszli by z "grupy smierci". Fakt, szkoda Mutu. Chlop naprawde zalamany..
To tyle z dzis jutro moze cos skrobne o Polsce a poki co..
Dla wszystkich dyskutantow ze strony poprzedniej, konczac.. ;)
Cytat:
Aleksandar Vuković od siedmiu lat (z półroczną przerwą) gra w barwach warszawskiej Legii. W naszym języku mówi lepiej niż niejeden piłkarz urodzony w Polsce. - Coraz częściej łapię się na tym, że myślę także po polsku, a nie po serbsku - mówi "Aco". W zeszłym roku Serb wystąpił o przyznanie polskiego obywatelstwa. Kapitan Legii w końcu się doczekał upragnionego dokumentu i dziś, podobnie jak Roger ma polski paszport. - Jestem bardzo szczęśliwy, cieszę się i wierzę, że osiądę w Polsce na dłużej - mówi Vuko.

-Dziś w końcu zostałeś Polakiem.

- Otrzymałem polskie obywatelstwo, a nie zostałem Polakiem. To jest spora różnica. Również otrzymałem dziś taką informację ale czekam jeszcze na jej potwierdzenie. Jeśli się potwierdzi to będę bardzo szczęśliwy z tego powodu. Po to składałem dokumenty by otrzymać polskie obywatelstwo. Cieszę się, że w końcu się udało.

Jeśli w przyszłości podobnie jak Roger otrzymasz powołanie do reprezentacji to...

- Nie składałem dokumentów z myślą o grze w polskiej reprezentacji także myślę, że nie ma tematu.

Btw. Roger ma papiery na klasowego zawodnika..

RydzSmigly

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 19:18    [Cytuj]

przed meczem Hiszpanii ze Szwecją w niezły humor wprawił mnie Bożydar Iwanow,przedstawia Świercza:"Zizou Nowego Sącza": <buahahaha>
PS:jak dotąd niezły mecz,choc Hiszpanie troche spuchli w stosunku do pierwszej polowy

[ Dodano: 2008-06-14, 17:06 ]
niesamowita końcówka:) Villa idzie na króla strzelców

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 20:07    [Cytuj]

nie tylko my tracimy bramki w 93 min;) Hiszpanie obok Holendrów ...jak dla mnie narazie dwójka faworytów

bioly

Wysłany: Nie Cze 15, 2008 23:08    [Cytuj]

osobiście kibicowałem Czechom ale nie szczególnie zmartwiłem się wynikiem:) za to kocham futbol, przegrywasz 0:2 a ostatecznie wygrywasz 3:2 coś pięknego:)

[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 22:29    [Cytuj]

Kto nie może słuchać Bońka matoła ? Jego tekst "Henry" [enry] rozwala....
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Penzel.NS
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 22:47    [Cytuj]

a wez ku*** oni sie nie nadaja na korek do dupy!!! nie ma ja Szpakowski nie do pobicia-no ale czasy takie nastały ze publiczna telewizja gowno ma do gadania.

internacionale

Wysłany: Wto Cze 17, 2008 23:12    [Cytuj]

Co prawda to prawda, wiele osób narzekało na Szpaka ale jak dla mnie, póki co nie ma lepszego komentatora....
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

KubaNS

Wysłany: Pią Cze 20, 2008 20:54    [Cytuj]

Po fazie grupowej, obylo sie dla mnie bez specjalnych niespodzianek.
Poza brakiem gospodarza, tu typowalem Szwajcarow no i niestety brakiem Polakow.
Francuzi pokazali ze jednak jaj nie maja i zasluzenie odpadli. Trafiajac przy okazji na rewelacyjnych Holendrow.
Rosjanie pokazali to czego sie po nich spodziewalem, widac reke Hiddinka. Z Holendrami bedzie im jednak ciezko. Hiszpanie poplyna z Wlochami tak jak wczoraj Portugalczycy z Niemcami.
Mam nadzieje ze dzis Chorwaci.. Turcy limit szczescia juz wykorzystali.

Wystepu Polakow nie skomentuje bo juz wszedzie i wszyscy to zrobili..
Najslabsi obok Grekow, ale Ci ostatni to dla mnie zadna niespodzianka. Tytul najwiekszych frajerow turnieju przypada jednak Czechom.

Masahiko- zwracam honor z Krzynowkiem i przyznaje sie do bledu:) Nie ze wzgledu na to jak zagral, bo kazdemu sie zdarza, ale za to jak zachowal sie po: wywiady itepe.

Sekta
PCW-Gang`06

Wysłany: Sob Cze 21, 2008 08:46    [Cytuj]

kolejny raz liczyłem na Turków i się nie zawiodłem :) mam nadzieje że powalczą z Niemcami.
Jeżeli chodzi o Hiszpanów to nie zgodzę się z przedmówcą, Włosi odpadną, według mnie nie zasłużyli na wyjście z grupy, gdyby nie ten karny Mutu...

[Profil] [PM] [E-mail]

RydzSmigly

Wysłany: Sob Cze 21, 2008 09:49    [Cytuj]

Sekta moze i masz racje,ale Włosi to fartuchy, więc mysle, ze jakos przejdą,Hiszpanie musieliby zagrac skutecznie jak w meczu z Rosją.A dzisiaj: Go Netherlands!!

kolafy

Wysłany: Sob Cze 21, 2008 13:30    [Cytuj]

Sekta napisał/a:
kolejny raz liczyłem na Turków i się nie zawiodłem :) mam nadzieje że powalczą z Niemcami.
Jeżeli chodzi o Hiszpanów to nie zgodzę się z przedmówcą, Włosi odpadną, według mnie nie zasłużyli na wyjście z grupy, gdyby nie ten karny Mutu...

Powalczą z Niemcami po tym co pokazali wczoraj to Niemiecka ofensywa ich rozwali wkońcu to nie Chorwacja, a jeśli taka drużyna jak Turcja grała w finale i pokazała to co wczoraj to raczej nie miał by sensu już ten turniej jak dla mnie. Nadal liczę na to że finał będzie Hiszpańsko-Niemiecki tak jak napisałem przed mistrzostwami!
[Profil] [PM]

Boczek_YG
[Usunięty]

Wysłany: Sob Cze 21, 2008 13:44    [Cytuj]

Nie sądze ,żeby Kebaby :) wygrały z Niemcami . Szkoda mi troche było tej Chorwacji , no ale cóż taki jest sport . Finał będzie Hiszpania - Niemcy :] i mistrzem zostanie :d HISZPANIA :] .

kolafy

Wysłany: Sob Cze 21, 2008 14:17    [Cytuj]

Deutschland!!! :D
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » Euro 2008
[ ODPOWIEDZ ]