Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:36 |
Co u rywali ? |
Autor |
Wiadomość |
ERNESTO
|
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 01:11 Co u rywali ?
|
|
|
Szukajac stron naszych rywali rzucilo mi sie w oczy, ze nie tylko my mamy problemy. Z podobnymi lub gorszymi problemami borykaja sie rowniez nasi nowi ligowi rywale.
- Gornik Wieliczka moze nie dostac licencji na wystepy w II lidze
- LKS Lomza moze w ogole nie przystapic do rozgrywek, ze wzgledu na to, iz posiadaja dosc wysoki dlug (podobny do naszego nawiasem mowiac)
- Okocimski Brzesko opuscil Lukasz Szczoczarz wypozyczony z Cracovii, a byl on wyrozniajacym sie graczem "Piwoszy" i w znacznej mierze jemu zawdzieczaja oni dobre wystepy na wiosne oraz Tomasz Metz, ktory byl ich rozgrywajacym
Na temat transferow zespolow z polnocy sie nie wypowiadam, bo nie wiem czy dany zawodnik to istotne wzmocnienie/oslabienie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Darek
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 19:05
|
|
|
Polonia Bytom zagra jednak w ekstraklasie więc do naszej wschodniej grupy spadnie prawdopodobnie Widzew Łódź. Będzie ciekawie |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:27
|
|
|
a pomyślałeś czyim kosztem ? |
|
|
|
 |
Fanatyk88 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:33
|
|
|
chyba nie naszym....bo juz by przesadzili;/////////////// |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:57
|
|
|
I Polonia Warszawa też prawdopodobnie zagra w Ekstraklasie ale ostateczna decyzja ma być jakoś na czasie. Jej "awans" zmieniałby coś w układzie naszej tabeli ? Pytanie do tych co chociaż troche rozumieją te dziwne zasady itp nowych lig. |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
robertksc
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 22:06
|
|
|
Na pewno nie naszym kosztem tylko drużyny z rejonu Widzewa. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 22:13
|
|
|
Nie ma powodów do niepokoju. Sandecja zagra w nowej II lidze i nie ma co do tego wątpliwości. Jeżeli rzeczywiście Widzew zagra u nas to liga z pewnością zostanie powiększona. Wg moich informacji Sandecja dostała już na piśmie potwierdzenie udziału w II lidze i w tym momencie informacja o degradacji wydaje się być nie na miejscu. Tłumaczyć tę sytuację zdaje się być przeczekiwanie ze strony PZPNu informacji nt. terminarzu II ligi. (ekstraklasa, I liga oraz wszystkie III ligi mają już rozpisane mecze na rundę jesienną). Dziwnym trafem tak zwlekają z II ligą ;) |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 22:44
|
|
|
może dlatego ze troche druzyn moze nie wystapic np. Radomiak (jak sie nie myle) i Łomża |
|
|
|
 |
rogol.d
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 22:46
|
|
|
oj 1 liga też nie ma jeszcze terminarza,więc nasza II liga to nie wyjątek jak to napisałeś. |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 23:10
|
|
|
A niby czemu mieli bysmy nie zagrac w II lidze? Czy Lodz lezy w malopolsce podkarpackim albo lubelskim??? NIE !!! Wiec ku*** z II ligi spada albo Concordia albo powiekszaja II lige do 19 druzyn... No chyba ze cos te skurwysynskie skorumpowane dziady jebane glaby z PZPNu cos beda na nowo kombinowac... |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 23:33
|
|
|
Powinni zrobic lige 19 zespolowa ... inaczej spada Concordia. Jesli chodzi o pytanie Krzyska (Polonia W-wa w ekstraklasie) ... Wydaje mi sie logicznym, ze powinien sie utrzymac zespol, ktory zajal najwyzsze miejsce, z ktorego sie spadalo. W tym przypadku oznaczaloby to utrzymanie LKS Lomzy ... z tym, ze ta ma problemy z otrzymaniem licencji na gre w II, a co dopiero I lidze. Jezeli jednak udaloby im sie otrzymac licencje, to podejrzewam, ze nasza liga pozostanie 18 zespolowa - nic nie stanie sie Concordii ...
P.S. Mam nadzieje, ze wyjazd na Widzew bedzie na wiosne |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 02:16
|
|
|
Ja tez mam taka nadzieje Erni...Nie wyobrazam sobie żebym nie wbił się na taki wyjazd hehe |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
nick
|
|
|
|
 |
KubaNS