Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:36
SANDECJA - Przebój Wolbrom
Autor Wiadomość
KubaNS

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 16:31   

Cos czuje ze obie ekipy beda chcialy przede wszystkim nie przegrac. Przeboj zrobil wrazenie w poprzedni weekend rozbijajac Sokol. Jest wiec grozny. Sandecja pewnie podejdzie ostroznie do przeciwnika. Z kolei gra u siebie wiec Przeboj tez nie bedzie szarzowal od poczatku.

Oczywiscie tak jak w tamtym sezonie trzeba uwazac na Raka, bo to ze dalej potrafi strzelac pokazal w niedziele.
Wygralismy z nimi dwukrotnie, w tym raz w 10tke wiec, mozna i trzeci:) Oby nie do 3 razy sztuka w przypadku Przeboju.

Ciekawy jestem frekwencji.
A to wszystko juz za godzine. Czas sie zbierac..

wicc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 18:12   

ktos ma jakies info??

Felek

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 19:21   

Sandecja wygrała 1:0 po golu Mężyka
[Profil] [PM] [E-mail]

kibic_s_ns
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 19:55   

W skrócie...Gra Sandecji średnio-nienajgorsza, widać trochę brak zgrania, a Przebój umiejętnie się bronił; 94 minuta -> gracz Sandecji wybija piłkę z linii bramkowej, wcześniej Mężyk wykorzystuje sytuację sam na sam ;) Frekwencja ok. 2200-2500, młyn nieco "wakacyjny".

toudiunio

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 19:58   

pare dobrych atakow sandecji nie wykorzystanych, ale Mezyk uratowal zespol ;) 3 punkty sa...

jeden Pan w drugiej polowie troche przedawkowal z alkoholem hehehe ;)

[ Dodano: 2008-08-06, 20:16 ]
wedlug 90minut.pl widzow: 2.100
[Profil] [PM] [E-mail]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 20:24   

Naprawdę dobry mecz w wykonaniu Sandecji. Zagraliśmy ładnie i pewnie.Mężyk ośmieszał rywali, świetnie dryblował i przetrzymywał piłkę. Mogliśmy wygrać wyżej tak samo jak mogliśmy tylko zremisować gdyby nie udane wybicie piłki z linii bramkowej w 93 minucie
[Profil] [PM] [E-mail]

GUMBAS_1910

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 20:49   

Ludzie prosze was nei wypowiadjacie sie na temat meczu z przebojem bo młyn to jedna wielka lipa wielka lipa jako mec zinauguracyjny. 2 polowa to porażka polowa osob to nie wiem czy sie ulotniła czy poszła na kolacje do domu. te jedyne 40 osob co zostało wielki podziw wielki szacunek ze powinni chuknac jak by było ich 200. GDZIE SA CI NAPICNACZE CO CHCIELI 2 LIGE NO GDZIE ?????

[Profil] [PM] [E-mail]

Puchu

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 21:33   

własnie co sie stało z reszta ludzi na 2 połowe powiem ze młyn w 2 polowie to strasznie skromny był i do tego pod koniec zaczelismy cos spiewac:/
[Profil] [PM] [E-mail]

Boczek_YG
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 21:52   

Najsłabszą pozycją na boisku okazała się lewa obrona ... strasznie dużo ataków przeszło tamtędy . Myślałem , ze zawała załapie jak widziałem jak uderza główka do prawie pustej bramki . Młyn- można powiedzieć tyle , ze większosc gdzieś poszła ale chyba zagineli w drodze powrotnej . Ale przynajmiej te 40/50 osób co zostało pokazało , ze daa się głośno spiewać , nawet w tak małej liczbie . Szacunek dla tych co wytrwali do końca :]

Blendzior
GF

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 22:10   

Kilka fotek + filmik

http://i38.tinypic.com/2ihxc2a.jpg
http://i36.tinypic.com/2h3brbr.jpg
http://i34.tinypic.com/idrtw1.jpg

http://pl.youtube.com/watch?v=JIuK0YwwZqw

[Profil] [PM] [E-mail]

rwp

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 22:49   

po zdobyciu gola moznaby krzyknac nazwisko goscia ktory strzelil gramke - spiker do tego namawia, cos kuleje to dalej ;) sam mecz dla mnie typowo na remis
[Profil] [PM]

Bartosz1343
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 23:07   

Bylo Krzykniete po zdobyciu gola Mariusz Mężyk!!

kibic_s_ns
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 23:31   

Heh frekwencja jak na razie - zaraz po derbach Jeziorak vs OKS - najwyższa w pierwszych trzech kolejkach... :D A mamy środek tygodnia, wakacje ;)

KubaNS

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 01:26   

Ciezki mecz to byl. Tak jak sie mozna bylo spodziewac, obie druzyny chcialy przede wszystkim nie przegrac, mimo to calkiem ciekawie bylo.

Przeboj postawil bardzo trudne warunki. Bardzo dobrze poukladany taktycznie zespol, wybiegany, grajacy presingiem. Zadecydowal indywidualny blad, ktory wykorzystal ten, ktory chyba najbardziej potrafi to zrobic.

Jak dla mnie Mezyk najlepszy na boisku. Mozna mowic ze za dlugo mu pilka przy nodze zostaje, ze zbyt indywidualnie, ale.. on od tego tu jest. Robil cala gre z przodu, zamieszanie. Schodzil do srodka, cofal sie po pilke, zastawial.. do tego szybkosc i zwrotnosc, no i jeszcze ta bramka.
Sporo nabiegal sie tez Szczepanik, ale to juz u niego standard. W obronie pewnie caly zespol.

Zdecydowanie jednak zbyt nerwowo. Za duzo w tym wszystkim poki co chaosu i glupich strat pilki, za malo dokladnosci. Dwie kontuzje, w tym jedna chyba powazniejsza niestety. Do tego kartki, ktorych tez pare wpadlo po jednej i drugiej stronie. To jednak wynika ze stylu gry jakim gra Sandecja. Na dluzsza mete moze sie okazac to troche niedobre.

Najwazniejsze jednak 3 pkt i meldujemy sie poki co w czolowce.

Frekwencje mysle bedziemy miec jedna z lepszych w lidze po Hetmanie i KSZO w ogolnym rozrachunku, ale to tez zalezy od wynikow. Jest dobrze jak na pierwszy mecz.

Natomiast mlyn na szkolne (+2) za to ze byl i cos tam krzyknal. Wiecej o tym sie nie da powiedziec.

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 02:15   

Takiej liczby w młynie sie spodziewałem...ku*** mać,weźcie wyłapujcie wszystkich tych skurwysyńskich lamuso-modnisiów z poprzedniego sezonu i tych sobotnich imprezowych "hóliganów" włóczących się po mieście w barwach Naszej Sandecji i w pysk odrazu niech sobie dadzą spokój...Do tego dorzućcie tych stale wypytujących się o nowe gadżety i tych pragnących 2-giej ligi na dobrego buta w dupsko! LEPSZE 50 OSóB NA DOBRE I ZLE ZA SANDECJA niż 300 jebanych lamusowatych panoszących sie po mieście wynalazków! Krew mnie tu w UK ku*** zalewa i nie tylko mnie za pewne...Pozdro Prawdziwi Sączersi !

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - Przebój Wolbrom
[ ZAMKNIĘTY ]