Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Gazetka "Biało - Czarni" |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 12:43 Gazetka "Biało - Czarni"
|
|
|
W tym temacie rozmawiajmy o reaktywowanym piśmie sympatyków Sandecji "Biało-Czarni".
Wszelkiego rodaju uwagi, głosy krytyki, pochwały, komentarze, pomysły co do 2 numeru, oferty pomocy czy współpracy, reklamy itp, ogólnie wszystko co może się tyczyć gazetki i spraw z nią związanych.
Nowy numer do zakupienia już jutro w Stróżach i za tydzień na spotkaniu u siebie z ŁKS Łomża, cena tylko 3zł.
Pzdr |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
Ostatnio zmieniony przez Bianconeri Czw Kwi 30, 2009 19:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 20:51
|
|
|
jakieś psd by się przydało xD |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 20:56
|
|
|
Nie przydało by się :) bo składałem to w Corelu więc co najwyżej CDR :))
Zresztą po co ci takie coś jak jutro bedziesz mógł mieć wersję papierową w ręce za jedyne 3 zł :) |
|
|
|
 |
fanatyk_1_9_1_0
Travel Gang
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 13:10
|
|
|
idealnie! Wkoncu sie udało reaktywowac Biało-Czarnych!
Pozdrawiam i oby tak dalej! |
_________________ Pasja moim Życiem ! Mecze Moją Pasją ! ! ! ONLY SANDECJA ! ! !
 |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 21:36
|
|
|
ładne na prawde ładne, miłe dla oka a i poczytac cos mozna;) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 21:41
|
|
|
Szkoda że papier nie taki jak być powinien (ten stanowczo za lelawy jest) ale niestety nie było już czasu i wyboru zmieniać drukarni itp i trzeba było brać co jest, następnym razem będzie lepszy. |
|
|
|
 |
matys_kks
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 22:07
|
|
|
Naprawdę jest wiele ciekawych rzeczy do poczytania :D gazetka jest świetna!!! pozdrawiam :-) |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 23:45
|
|
|
Popieram wypowiedż mojego poprzednika:)..Naprawdę dobrze obmyślana ta gazetka:) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 06:21
|
|
|
No to teraz namawiajcie wszystkich do jej kupna na meczu z ŁKS Łomża bo żeby kolejne numery mogły się pojawić to ten musi się cieszyć odpowiendim zainteresowaniem, bo niestety dokładać do interesu to nie ma z czego ... |
|
|
|
 |
fanatyk_1_9_1_0
Travel Gang
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 16:28
|
|
|
jeden na Wyspy musi dotrzec do mnie bo obiecany mam takze "cos" Was wespre zeby zeszlo :)
POZDROWIENIA I NIE ZAPOMINAJCIE: JEBAĆ MICHAŁA MAJECHERA! :D |
_________________ Pasja moim Życiem ! Mecze Moją Pasją ! ! ! ONLY SANDECJA ! ! !
 |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 17:29
|
|
|
Gazetke bardzo fajnie sie czyta, widać ze zabraly sie za to kompetentne osoby.
Jesli chodzi o moje refleksje, wydaje mi sie, ze lepiej by relacje z meczy byly ustawiono chronologicznie, bez podzialu dom/wyjazd.
Fajnie gdyby pojawily sie jakies zdjecia. W gazetce, można wyczytac ze byla oprawa z okazji Święta Niepodległości, to aż sie prosi zeby umiescic fotke z danego meczu.
A tak to jest przekonany, ze gazetka bedzie sie cieszyła ogromnym zainteresowaniem, gdyż nie ma nic podobnego o takiej treści. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 17:43
|
|
|
Dużo rzeczy by się przydało, zdjęcia też tyle że niestety się o nie doprosić nie można, a te które są to albo za słabej jakości (rozdzielczości) albo za słabej jakości jeśli chodzi o wykonanie (np fotki młyna ... z młyna :D itp historie), ale jakoś będziemy się starali coś wrzucać. |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 21:49
|
|
|
ja tez jestem pozytywnie nastawiony...bardzo mi się podoba "nutka" z historii co zdarzyło sie w danym miesiacu w Sandecji na przestrzeni lat.Co móglbym dodać to mozna by było albo dac relacje co u naszych przyjaciół albo jakis wywiad z kibicem jednej z naszych zgód,np w gazetce Korony cos takiego jest i mysle,ze to by była fajna sprawa.pozdrawiam
[ Dodano: 2008-08-26, 18:55 ]
co jeszcze dodam to moze co numer,jakis wywiad z piłkarzem albo podsumowanie miesiąca przez trenera?? |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 23:28
|
|
|
Pracy przed nami sporo i prosimy o wyrozumialosc:)
W zasadzie pisze i sklada to doslownie 3-4 osoby i nie zawsze jest tak jak chcemy. Pomyslow naprawde mamy duzo, tylko potrzeba i czasu i ciaglej nauki. Pierwszy nr daleki od naszych poczatkowych oczekiwan.
Trzeba probowac dalej.
"Nutka z historii" bedzie juz chyba stala rubryka jak zakladalismy wczesniej.
W nastepnych numerze sprobujemy zeby informacje byly w miare swiezsze, o tyle na ile puszczaja nas okreslone ramy czasowe potrzebne do wydania kazdego nr. Obecnie musielismy dodatkowo nadrobic pare zaleglosci.
Kolejny nr pewnie bedzie zupelnie inny niz pierwszy i tak kolejno, az ustabilizuje sie w miare wyglad "Bialo Czarnych". A to wszystko zalezy tez od Was wszystkich. Od Waszych sugiestii, uwag itepe. Dlatego pisac...
Moze jakas ankieta? Jakie rubryki i informacje bylyby mile widziane, jakie nie, z tych ktore juz byly?
PS. Caly czas brakuje porzadnego fotografa z rownie porzadnym sprzetem fotograficznym.
Pzdr. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 23:34
|
|
|
KubaNS napisał/a: |
...Caly czas brakuje porzadnego fotografa z rownie porzadnym sprzetem fotograficznym.
|
coś na to zaradzę, mam nadzieje że już od meczu z Łomżą...l. |
|
|
|
 |
|