Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:36
Sandecja _ Hetman...piłkarsko
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 16:18   Sandecja _ Hetman...piłkarsko

jakw temacie...

przytocze swoj tekst ze strony głownej
Rozgrywki II ligi nabierają tempa. Nie zdążyły jeszcze opaść emocje związane z wyjazdowym spotkaniem z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski a już czeka Sandecje kolejne spotkanie o ligowe punkty. Najbliższym przeciwnikiembiało – czarnych będzie doskonale znana w Sączu drużyna Hetmana Zamość. Nasi sobotni goście zajmują obecnie 11 miejsce w tabeli, gromadząc tyle samo co Sandecja, czyli 11 punktów. Na zdobycz tą składają się wygrane z Ponidziem Nidą Pińczów (4:0), Stalą Poniatowa (1:0) oraz Concordią Piotrków Trybunalski (1:0) a także bezbramkowe remisy z Startem Otwock i Górnikiem Wieliczka. Zamościanie trzykrotnie schodzili z boiska pokonani, miało to miejsce w meczach z Okocimskim Brzesko (1:0 na wyjeździe), Ruchem Wysokie Mazowieckie (4:1 u siebie) oraz w ostatniej kolejce z Sokołem Aleksandrów Łódzki (1;0 u siebie). Bilans bramkowy Hetmana to 7-6. Nasz sobotni rywal dość korzystnie prezentuje się w meczach wyjazdowych gdzie na cztery spotkania odniosła dwa zwycięstwa, jeden remis i ponieśli jedną porażkę. Najlepszym strzelcem drużyny gości jest Jakub Cieciura, który trzykrotnie znalazł drogę do bramki rywala. Po jednym trafieniu na koncie mają: Serges Kiema, Mateusz Kołodziejski, Radosław Mikołajek i Andrzej Wachowicz.

typ 2;1

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 20:33   

Hetman to solidny rywal z którym gra się na pewno ciężko...Ostatni mecz przegraliśmy z nimi...Ostatnio Hetman sobie słabo poczyna..Jest szansa na odniesienie zwycięstwo, gdyż gramy coraz lepiej, widać że jest lepsze zgranie z meczu na mecz..A to wróży dobrze...Miejmy nadzieję że Baniowy zno powtórzy taką skutaczność jak w meczu z ŁKS-em...A my możemy pomóc głośnym dopingiem...Szczególnie jak będą z Zamościa kibice to trzeba sie pokazać jakoś...pzdr
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 12:51   

Najlepszy zamojski strzelec - Kuba Cieciura, który zaliczył w 3 pierwszych meczach 3 trafienia na pewno nie powiększy dziś swego dorobku. Zawodnik jest kontuzjowany i trener Cecherz nie będzie mógł skorzystać z jego usług

internacionale

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 13:48   

relacja live:

www.sandecja.info lub www.sandecja.pl/live
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

fanatyk_1_9_1_0
Travel Gang

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 14:16   

dobrze ze relacja jest bo zamierzam sledzic podzynania naszy kopaczy!
Pozdrawiam!

km15

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 15:33   

Według mnie wymęczone 2:0 dla Sandecji ;) Strzelcami okażą się Bania i Lewandowski!
[Profil] [PM]

fanatyk_1_9_1_0
Travel Gang

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 17:39   

no Lewandowski juz jebna bramke :) jak narazie 1:0 :D

rysio89
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 18:13   

juz 2:0!!!!!!!! Piotrek Bania

DNL

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 19:31   

Hehe, km15 wytypowal wynik, strzelcow ; )
Ale co do gry juz nie mial racji.

Zdecydowana przewaga Sandecji, dobra gra. Mamy naprawde mocna pomoc, az strach pomyslec co bedzie jak wroca Piosik i Mezyk.

Z druzyny Hetmana wybijal sie tylko ten murzyn, i to nie ze wzgledu na kolor skory ;)
Kolejny raz slaba dyspozycja sedziow.
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 19:36   

http://i34.tinypic.com/358tnap.jpg
[Profil] [PM]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 20:13   

Dobra gra Sandecji i 3 pkt. nasze:)..Oby tak dalej...Baniowy już ma na koncie 5 bramek i git;d....Coraz lepsze zgranie naszego zespołu cieszy bardzo:)...Jak dojdzie Męzyk i Piosik to będzie naprawdę cięzko naszym rywalom i o to chodzi:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Rancorn
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 20:30   

Kiedyś jakieś zdjęcia ??

SączerS
Sector 17

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 20:32   

Rancorn napisał/a:
Kiedyś jakieś zdjęcia ??

To jak "kiedyś" to po co pytasz:D
[Profil] [PM]

Rancorn
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 20:50   

Pomyłka - "ś" na końcu - przypadkiem :PP. A nie dało się edytować.

krochmal

Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 20:56   

Dobra gra, pomoc mamy zabójczą, obronę nie najgorszą. Jak dojdą Piosik i Mężyk to napad z Piotrkiem Banią będzie super. Jedyny minus to zachowanie Pana Sędziego, który w pewnych momentach psuł ten mecz. Kartka dla Jana(wg mnie sędzia się pomylił bo wtedy ciągnął za koszulkę Mróz) czy Żyły o tym najlepiej świadczą. Ogólnie bardzo duży plus dla całej drużyny-zaczyna się dziać dobrze, widać to nawet po twarzach zawodników. Następny ważny i daleki wyjazd do Iławy i mam nadzieję, że będzie dobrze.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja _ Hetman...piłkarsko
[ ZAMKNIĘTY ]