Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Sandecja Nowy Sącz - Hetman Zamość 6września |
Autor |
Wiadomość |
alc [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 23:13
|
|
|
internacionale napisał/a: | A więc tak.
Jeśli chodzi o doping to trzeba zacząć bardziej poważnie to traktować. Przyśpiewki typu "biały miś" czy "najseksowniejsi..." należy traktować jako kosmetyka i śpiewać OD czsu do CZASU !!. Osobom prowadzącym doping chciałbym delikatnie zwrócić uwagę że zabiegi kosmetyczne powinny być delikatne i niezauważalne (w naszym przypadku oznacza to że na takie śpiewy możemy sobie pozwolić 2-3 razy na sezon, np. Stróże, Wolbrom). Nie komentuję już zagrywki z "ko ko jambo" - porażka na całej lini a przyjezdni mają Nowy Sącz za wioskę po której wieczorem lisy chodzą po ulicach. Jednym słowem - kompromitacja. Całe szczeście że nie było dzisiaj "przepychanki" bo znowu młodsi przedstawiciele młyna mieliby problem.
ps. cały czas mam nadzieję że kiedyś na siedzenie w młynie trzeba będzie zasłużyć.
|
dodam że podpiszę się pod tym co tutaj napisane biały miś to klimat na mecze w stylu Stróże ale nie na meczu o takim prestiżu to samo ko ko Jambo zabawa zabawą ale czasem trzeba zrobić coś poważnie . |
|
|
|
 |
Blendzior
GF
|
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 23:29
|
|
|
W takim razie sami sobie będziecie prowadzić doping, robić oprawy, wydawać pamiątki itp. bo od dzisiaj lata mi to koło czterech liter. |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 00:09
|
|
|
Ofca.. z calym szacunkiem, ale srednio powazne. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 00:25
|
|
|
ofca86 napisał/a: | W takim razie sami sobie będziecie prowadzić doping, robić oprawy, wydawać pamiątki itp. bo od dzisiaj lata mi to koło czterech liter. |
I słuchaj Ofca, nie chodzi mi o to żeby kogoś poniżyć i zmieszać z błotem. Chciałbym tylko żeby doping na Sandecji choć w małym stopniu przypominał ten który można zaobserwować w Ekstraklasie czy tam w I lidze (bo przecież trzeba uczyć się od lepszych). Nie możeby robić wiecznie z siebie dzieci bawiących się na swoim sektorze. Kiedy trzeba ryknąć to trzeba ryknąć, kiedy trzeba stanąć za flagą w razie "W" to musi ktoś za tą flagą stanąć. Na dzień dzisiejszy widzę piknik i sielnkę. Należy twardo i stanowczo (bez tekstów "na pełnej kur..." bo to też stało się już zbyt monotonne) poprowadzić ludzi do zdarcia gardeł. Poza tym jak już wyżej napisałem ludzie stojący za flagą muszą mieć świdomość po co tam stoją (stąd też mowa o zaszczycie siedzenia na młynie). |
|
|
|
 |
adamek H
|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 08:54
|
|
|
Wszyscy Ci ktorzy krytykuja Owce mieli szanse wykazac sie w Brzesku w tamtym sezonie.... Na plus jest juz to ze ma odwage tam usiąść ;) |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 09:04
|
|
|
alc napisał/a: | biały miś to klimat na mecze w stylu Stróże ale nie na meczu o takim prestiżu to samo ko ko Jambo . |
tez mam takie zdanie i mozecie sie obrazac ale wiele osob takie przyspiewki zniechecaja do czynnego dopingowania
pozdrawiam |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 09:07
|
|
|
Każdy tylko krytykoje Owce..Ale jakoś nikt inny się nie kwapi do prowadzenia młynu..Bo to bo tamto...Wg mnie młyn jest dobrze prowadzony..a od czasu do czasu można przecież zaśpiewać ,, białego misia"...Chociaż to co po murzynie jechaliśmy to nie było zbyt fair ale jest dobrze wg mnie choć na pewno może być lepiej ale to nie zależy też od Owcy...Sami widzicie że nie zawsze jest duża ilość na młynie więc jest bardzo mało osób do śpiewania...I to trzeba poprawić żeby był choć tak jak w zeszłym sezonie na Resovii czy Hutniku...pzdr |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Abel
Nowe Pokolenie

|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 09:17
|
|
|
Nie będe się kłócił ze "starszyzną"bo wiadomo, że mają swoje racje, ale niech nie wypowiadają się tutaj osoby, które stoją obok "młyna" bo w dupie byli i gówno widzieli i wiedzą.A co do takich wypadów jak "biały miś" to moim zdaniem można choć troche się odmulić i zaśpiewać to raz bo nic się nie stanie, a jak nie to komu nie pasuje niech na następnym meczu bądz to w Iławie(...) bądź to na Starcie Otwock za 2 tygodnie poprowadzi doping i zobaczymy czy będzie lepiej;) |
_________________ NPH |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 13:18
|
|
|
Zamiast sie obrazac za krytyke, moze warto by po prostu wyciagnac wnioski?
Nikt, nie krytykuje tylko po to zeby sobie pojezdzic po Was, a po to byscie na pewne rzeczy spojrzeli inaczej i poprawili tak, aby ten doping byl coraz lepszy?
Bo chyba nie o to chodzi : 'A wszystko jest zajebiscie, jak komus nie pasuje to niech sobie sam spiewa'. Taka postawa sie wiele nie osiagnie.
To tak jak z pilkarzem ktory wmowil sobie, ze jest zajebisty i po co ma poprawiac pewne rzeczy, taki co najwyzej zawsze bedzie przecietniakiem.
Trzeba sobie wysoko stawiac poprzeczke i jesli jest dobrze to moze byc jeszcze lepiej. |
|
|
|
 |
|