Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:36
Sandecja - Stal Poniatowa
Autor Wiadomość
Ando21
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 15:15   Sandecja - Stal Poniatowa

Bardzo trudne zadanie przed piłkarzami STALI. Wyjazdowe spotkanie w Nowym Sączu będzie wymagało walki i szczególnej koncentracji. Sandecja straciła tylko 3 bramki na swoim obiekcie, w tym dwie ze Startem Otwock zresztą w meczu wygranym.

Brak kontuzjowanego Bartka Mazurka dodatkowo osłabia siłę naszego ataku. Trening wznowił Marcin Nowak i Kuba Woropajew, więc trener Komor będzie miał prawdopodobnie do dyspozycji tych zawodników na sobotnie spotkanie. Sandecja Nowy Sącz od kilku lat gra w III lidze. Zespół zazwyczaj plasował się w środku tabeli jest wiec drużyną doświadczoną i bardzo groźną na własnym terenie.

zródło : http://www.stalponiatowa.pl/

Moim zdaniem wygramy ten mecz dzieki i zblizymy się do strefy awasów :) Mecz bedzie zacięty bo wiadomo ze najgorzej się gra z słabym rywalem.

x_cite

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 19:22   

Faworytem, bez wątpienia, jest Sandecja. Trudno spodziewać się aby Stal po dwóch tygodniach treningów z nowym trenerem zagrała o niebo lepiej niż do tej pory, trudno spodziewać się też cudu bowiem Stalówka rozegrała do tej pory sześć meczów wyjazdowych z których przywiozła cztery "oczka" (remis w Iławie oraz zwycięstwo w Brzesku).
Mimo wszystko mam nadzieję, że Stal pojedzie do Nowego Sącza po trzy punkty bowiem tylko z takim podejściem można jeszcze myśleć o pozostaniu w II lidze.
Jednak spotkanie pomiędzy Sandecją a Stalą nie będzie jedynym które odbędzie się w ten deszczowy weekend. Najważniejsze z punktu widzenia Poniatowskich kibiców mecze odbędą się w Piotrkowie gdzie znajdujący sie bezpośrednio przed Stalą, Okocimski Brzesko zagra z Concordią. Natomiast Przebój Wobrom podejmować będzie drugi z zespołów wyprzedzających o dwa punkty Poniatowską Stal, Ponidzie.
Ewentualne wygrane zespołów z Brzeska czy Pińczowa, przy porażce Stali, mocno pokrzyżują plany utrzymania sie w lidze.
Pozostaje więc tylko jeden wariant - pojechać do Nowego Sącza tak jak by to była pierwsza kolejka przed którą jeszcze nikt nie mówił, że Sandecja jest na takim, a Stal na innym miejscu i że remis będzie sukcesem. Trzeba pojechać do Nowego Sącza i zdobyć twierdzę której jeszcze nikt nie zdobył!

źródło: stalowcy.com
[Profil] [PM]

KubaNS

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 19:34   

Po dzisiejszych spotkaniach, moga podejsc do meczu z dystansem. Rywale polegli, nie odskocza ;)
A troszke powazniej. KSZO zremisowalo w Lomzy, co jest chyba jedna z wiekszych niespodzianek w tej rundzie jak do tej pory. Wieliczka polegla w Aleksandrowie, Wigry zgubily wszystkie punkty na wlasnym stadionie z Jeziorakiem. Jutro Pelikan podejmie Start Otwock.

W przypadku jutrzejszego zwyciestwa, zameldujemy sie na prawde w scislej czolowce ligi. Trzeba je jednak wywalczyc...

Nie bac sie pogody tylko na stadion marsz. Bez wyjatku. Jutrzejszy dzien zreszta ma byc duzo przyjemniejszy niz dzisiejszy. Na Kilinskiego na pewno.. :)

DNL

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 19:57   

A niech leje, strzelamy wtedy po 4 bramki (Lomza, Start).

; )
[Profil] [PM]

QBANS
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 20:08   

Pogoda jest zawsze. Nie rozumiem podejścia ludzi którzy nie idą na mecz ze względu, że pada- ale to ich brocha. Warto dodać chłopcom otuchy i razem świętować 3 punkty.

pero

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 20:28   

nawet jakby gradem waliło to i tak przyjdę, znaczy się przyjadę...

co do meczu to inne rozstrzygnięcie jak 3 pkt dla nas to będzie porażka, ale co ważniejsze trzeba je wybiegać i strzelić o jedną bramkę więcej niż przeciwnik, mimo że są nisko w tabeli na pewno będą walczyć, nie położą się na trawce, wydaje mi się że przełomowa może być bramka dla nas - wtedy przeciwnik może szybciej pęknąć....

no lać to już chyba nie będzie, tak jak dzisiaj
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 20:40   

KubaNS napisał/a:
Po dzisiejszych spotkaniach, moga podejsc do meczu z dystansem. Rywale polegli, nie odskocza ;)
A troszke powazniej. KSZO zremisowalo w Lomzy, co jest chyba jedna z wiekszych niespodzianek w tej rundzie jak do tej pory. Wieliczka polegla w Aleksandrowie, Wigry zgubily wszystkie punkty na wlasnym stadionie z Jeziorakiem. Jutro Pelikan podejmie Start Otwock.

W przypadku jutrzejszego zwyciestwa, zameldujemy sie na prawde w scislej czolowce ligi. Trzeba je jednak wywalczyc...

Nie bac sie pogody tylko na stadion marsz. Bez wyjatku. Jutrzejszy dzien zreszta ma byc duzo przyjemniejszy niz dzisiejszy. Na Kilinskiego na pewno.. :)

To, że Wieliczka poległa to mnie w sumie nie dziwi...nie zdziwi mnie również jak spręży się na Sandecję-co ma prawie zawsze miejsce:( jest to dla mnie naprawdę specyficzna drużyna i zastanawiam się czemu mają taki patent na Nas....starsi kibice pamietają zapewne zapewne jak Sandecja pomogła kiedyś Wieliczce jak byli w tarapatach...i od tego czasu jakoś dziwnie nie możemy z nimi wygrać.Ale ja tu już o meczu w Wieliczce a jutro trzeba mecz wygrać. Zapewne będzie ciężko jak w każdym meczu, ale myślę realnie 3 pkt są w Naszym zasięgu. Pogoda ma jutro byc ładna, więc zmiana terminu nie jest chyba przypadkowa:) Oby wszystko jutro było po stronie Sądeczan a nie górali tak jak niektórzy Nas określają!:) Kuba awansujemy do ścisłej czołówki to fakt, ale tylko na 5 miejsce;) jeśli wygramy;))) hehe nie ma innej opcji!!!:) pzdr
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Sob Paź 04, 2008 23:56   

Jutro ma byc 30 stopni vóda za free kiełbaski do tego "balkon" otwarty policji 0 albo nawet -1 piłkarze mają wygrac różnicą 10 bramek wiec cały Nowy Sącz tj 82.999 na mecz! :D
[Profil] [PM]

ERNESTO

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 10:31   

x_cite napisał/a:
To, że Wieliczka poległa to mnie w sumie nie dziwi...nie zdziwi mnie również jak spręży się na Sandecję-co ma prawie zawsze miejsce:( jest to dla mnie naprawdę specyficzna drużyna i zastanawiam się czemu mają taki patent na Nas....starsi kibice pamietają zapewne zapewne jak Sandecja pomogła kiedyś Wieliczce jak byli w tarapatach...i od tego czasu jakoś dziwnie nie możemy z nimi wygrać.Ale ja tu już o meczu w Wieliczce a jutro trzeba mecz wygrać. Zapewne będzie ciężko jak w każdym meczu, ale myślę realnie 3 pkt są w Naszym zasięgu. Pogoda ma jutro byc ładna, więc zmiana terminu nie jest chyba przypadkowa:) Oby wszystko jutro było po stronie Sądeczan a nie górali tak jak niektórzy Nas określają!:) Kuba awansujemy do ścisłej czołówki to fakt, ale tylko na 5 miejsce;) jeśli wygramy;))) hehe nie ma innej opcji!!!:) pzdr

Tia, oddalismy im mecz (0:2), a w nagrode w kolejnym sezonie dostalismy 0:4 ... no i pozniej to juz seria porazek w Wieliczce (chyba tylko 2 razy wywiezlismy stamtad remis) i remisow w Saczu ...

W przypadku wygranej (sadze, ze bedzie ciezko, ale obym sie mylil) bedziemy na 5 miejscu, ale ze strata 1 punktu do lidera, wiec scisk w czolowce robi sie nieziemski :)

Pzdr
[Profil] [PM]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 10:57   

Nie widzę innej możliwości jak tylko wygrać ten mecz. Układ meczy mamy bardzo korzystny i całkiem realne jest skończyć rundę na bardzo dobrym miejscu, nawet lidera. ;)) Myślę że nadal zostaniemy niepokonani u siebie i będzie 3:0 :))

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 11:36   

Dobra panowie koniec biadolenia ze pogoda ze tamto, swieci slonce WSZYSCY NA MECZ:)

szymon_YG
Young-Group '04

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 11:40   

na Radziu, chyba nie muszę przypominać na jaki sektor :))

[Profil] [PM]

Amigos1
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 12:17   

Bedzie Relacja Live czy nie bo jestem chory i niedan rady isc

internacionale

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 12:34   

Amigos1 napisał/a:
Bedzie Relacja Live czy nie bo jestem chory i niedan rady isc

Dzisiaj nie będzie relacji live....
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 14:51   

Niech ktos pisze jaki wynik na biezaco?Po prosbie!

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Stal Poniatowa
[ ZAMKNIĘTY ]