Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:36
Sandecja - Stal Poniatowa
Autor Wiadomość
spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 14:56   

chyba 0:0
masz 'relacje' na magazynpiłkarski

pzdr
[Profil] [PM]

rwp

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 15:19   

1-0 Skrzypek !
[Profil] [PM]

spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 15:21   

skąd wiesz?
[Profil] [PM]

dawidcx
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 15:50   

1:1 bramka dla gosci w 88min

krochmal

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 16:11   

Bramka dla gości po ewidentnym spalonym 3 zawodników !!!. Po golu zawodnik biegnie do sędziego i chce mu rękę uścisnąć. Poniatowa przez 60 min udawała, brała sędziego na krzyki i po tym leżała przez kilka minut. Po golu nagle zaczęli grać. Sędzie nie widzi fauli od tyłu na Piosiku czy Mrozie a za byle dotknięcie Jano dostaje kartkę.
W polskiej piłce nigdy nie będzie dobrze jak dalej będą sędziować tacy panowie.
[Profil] [PM] [E-mail]

kozik_wnb
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 16:20   

Ludzie ja już nie wiem:/ Czy takie coś łapie sie na spalonego czy nie? Bo normalnie mi cisnienie podnioslo na maksa!!:/

kolafy

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 16:21   

W sumie też na tą bramkę złożył się kiks któregoś z naszych obrońców ale nie co co już płakac nad rozlanym mlekiem tylko szkoda że tych 2 pkt. może nam tam na końcu do czegoś zabraknąc znając życie! ;/
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 16:27   

ehhh wiec powiem tak, najslabszy jak dotychczas mecz Sandecji ale przeciwnik tez slabiutki wiec trzeba takie mecze wygrywac nawet przy slabszej dyspozycji, niestety mamy z tym, nie pierwszy juz z reszta raz, problem.
Co do bramki to kiks nieziemski obroncy ktory jednak pilke dotknal wiec nie wiem czy spalony byl czy nie....wynik jak dla mnie sprawiedliwy bo niczego specjalnego nie pokazalismy
Trzeba teraz wygrac w Wieliczce:)

krochmal

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 16:32   

Oczywiście - to był zdecydowanie najsłabszy mecz w tej rundzie Sandecji u siebie. Ale nie może być tak, że sędziowie dają się nabierać jednej drużynie na sztuczki, krzyki i nie widzą fauli a drugą karzą za byle co.
Dla mnie wynik też sprawiedliwy bo pierwsza połowa była słabsza, druga lepsza ale to nie to co z np.Owockiem.
Skoro robimy prządki w PZPN to wg mnie powinno się zacząć robić porządki na niższych poziomach a potem u góry.
[Profil] [PM] [E-mail]

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 16:35   

Frajerstwo i tyle. Poniatowa w pierwszej polowie zaprezentowala sie calkiem niezle jak na druzyne z koncowki tabeli, ale w drugiej to juz bylo lezenie i gra na czas typowe dla takich druzyn. Bramka jak dla mnie ze spalonego - siedzialem akurat blizej tej bramki i widac bylo jak obrona Sandecji po stracie pilki wyszla do przodu i wtedy strzelec bramki zostal na spalonym. Ale sedziowie tradycyjnie slabi... Co jeszcze ? Wydaje mi sie, ze trener zrobil blad sciagajac z boiska Skrzypka i Banie, zastepujac ich niedoswiadczonym juniorem i Wanczykiem. Mysle, ze oni potrafiliby ta pilke z przodu przytrzymac, pograc nia i dotrwalibysmy do konca z 1:0. Swoja droga Sandecja zagrala dzis ponizej swoich mozliwosci i przede wszystkim troche zbyt statycznie - malo biegania, duzo niedokladnosci, czasem komiczne nieporozumienia. Tak jakby zlekcewazyli nieco rywala. No ale coz trzeba grac dalej - postarac sie o odrobienie strat w Wieliczce i walczyc dalej o czolowke. Lider (Start) niestety odskoczyl - wygral dzis 1:0 w Łowiczu.
[Profil] [PM] [E-mail]

kibic_s_ns
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 16:35   

Chyba najsłabszy mecz Sandecji w tym sezonie... Zero gry piłką, akcje szarpane i wynik sprawiedliwy niestety, nawet mimo dużego błędu sędziego przy bramce dla gości - spotkały się tego dnia 2 drużyny grające dziś baaardzo słabo :/ Szkoda, bo mogliśmy znacznie przybliżyć się do czołówki. Z drugiej strony taki zimny prysznic się naszym piłkarzom przyda, szczególnie przed ważnym meczem w Wieliczce. Układ najbliższych meczy jest nienajgorszy, sporo spotkań u siebie - szansa na pierwszą trójkę po rundzie wiosennej jest spora - tylko trzeba wrócić do naszego poziomu gry ze spotkań z Hetmanem czy Startem :) Warto też zaznaczyć sporą frekwencje i fajną atmosferę na trybunach - to dziś zdecydowanie na plus :)

ERNESTO

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 16:56   

no i potwierdzily sie moje slowa odnosnie grania z zespolami uznawanymi za te "slabsze". Na szczescie swiat nie konczy sie na Poniatowej. Mam nadzieje, ze wreszcie zostanie utarty nos Wieliczce, bo chyba najstarsi kibice nie pamietaja kiedy po raz ostatni z nimi wygralismy ...
[Profil] [PM]

Rancorn
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 17:09   

Bardzo szkoda tego zaprzepaszczonego zwycięstwa... Ogólnie mecz w wykonaniu Sandecji bardzo średni. Wydaje mi się, że najsłabszy w tym sezonie. Trzeba zmotywować się odpowiednio na Górnika Wieliczkę i złamać "czar" utrzymujący się na tamtejszym boisku. Mimo wszystko : NIC SIĘ NIE STAŁO ! SANDECJO NIC SIĘ NIE STAŁO !

Daroko

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 17:37   

atmosfera spoko tylko wynik h***** a
[Profil] [PM] [E-mail]

Fani Bianconeri
KKS SANDECJA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 18:18   

Doping zajebisty smuci ta bramka stracona w końcówce ale mówi się trudno z Wieliczka trzeba wygrać

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Stal Poniatowa
[ ZAMKNIĘTY ]