Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja - Okocimski Brzesko
Autor Wiadomość
Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:30   

QBANS napisał/a:
Mecz jak pisałem wcześniej ułożony- pytanie tylko po cholerę? Remis Brzesku nic nie daje, a nam psuję trochę. W sprzedaż meczy niech się bawią po rundzie zimowej- bo jeśli w rundzie nie przyjdzie sponsor to wtedy można się bawić w układanki. Sprzedawczyki- wkurzyli mnie strasznie.

Masz dowody? Jesli tak to do prokuratury.
[Profil] [PM] [E-mail]

najdi

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:51   

misiek sorry ale wymagać to my sobie możemy pamiętaj że piłkarze tez wymagają na pewno od klubu żeby zostały wyrównane wszystkie należności i widzisz jak jest. Najpierw wymagajmy coś od naszych działaczy bo nie widać ich pracy a za to widać prace i wielkie zaangażowanie piłkarzy. takie jest moje zdanie.
[Profil] [PM]

krochmal

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:59   

misiek - ja nigdy nie napisałem, że gramy o awans. Staram się patrzeć realistycznie na całą sprawę i uważam, że tutaj trener jest najmniej winny, Pewnie gdyby miał wszystkich zdrowych i w pełni sprawnych to mógłby wybierać a tak...
[Profil] [PM] [E-mail]

QBANS
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 21:06   

Nie jest też tak, że wszyscy piłkarze nie mają płacone- część, w tym trener mają sponsorów- i tu jest kicha- jeden ma kasę, a drugi nie- to jest wkurzające.

Wszystko okaże się w przerwie zimowej- jeśli będziemy w czubie z małą stratą do lidera- to może ktoś się zainteresuje i jakiś sponsor się znajdzie, jeśli się nie znajdzie, to wtedy część zawodników- w tym może i trener odejdą- a my będziemy walczyć o utrzymanie. Musimy uzbierać ile się da punktów i liczyć na cud.

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 21:35   

My jako kibice tez jestesmy sponsorami kupujac bilety i mysle, ze jednak mimo wszystko mamy prawo wymagac zarowno od dzialaczy, jak i od pilkarzy.
[Profil] [PM] [E-mail]

kibic_s_ns
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 22:21   

Szczególnie że to co dziś zobaczyliśmy było żenujące...wystarczy wspomnieć 3 podanie Szufryna bez rywali, planując podać na 5 metrów, w aut...Jak z Poniatową graliśmy słabo, tak dziś beznadziejnie. Mimo tego mieliśmy trochę sytuacji, w tym jedną bo cudownej akcji w pierwszej połowie (minimalne pudło Lewandowskiego po podaniu Piosika i "klepce" w środku boiska), do tego skutecznością nie grzeszył dziś nasz Piotrek Bania. Mimo wszystko zaangażowania bym naszym nie odmówił, z tym było ok - jednak cała masa nerwowości i niedokładności była widoczna...Mam nadzieje że nasi przebudzą się w Wysokim Mazowieckim i sprawią tam niespodziankę ;) Bo potencjał jest w nich spory, nawet na awans. Tylko znów tak kasa pewnie wszystko przekreśli...

[ Dodano: 2008-10-14, 22:22 ]
* 3 podanie z rzędu w aut - to do Szufryna...;)

normalny
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 22:24   

Byłem na tym meczu co ostatnio mi sie nie zdarzalo i jestem mile zaskoczony.Po pierwsze 1,5 tys ludzi w srodku tygodnia na meczu 3 ligowym to super wynik.pod tym wzgledem to bijemy juz cracovie bo u nich na ekstraklase ostatnio wieczorem w weekend bylo podobna ilosc a jednak dziela nas 2 klasy rozgrywkowe.kolejny plus to oprawa.mlyn moze nie liczny ale bardzo aktywny.na poczatku dziwilem sie ze slabo widoczna ta flaga Bianco Nerri ale potem po odpaleniu tych rac to super wyszlo naprawde.reszta flag tez super wyszla i nawet te sektorowki.tak ze podsumowywujac to frekwencja,oprawa i flagi na poziomie bardzo wysokim jak na 2 lige.trzeba bedzie czesciej chodzic na te mecze.szkoda tylk owyniku ale dobry i remis.pozdrawiam wszystkich kibicow

Dziekan
MDMA

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 22:31   

Widzę, że co niektórym się w głowach już "pierdoli", że się tak brzydko wyrażę. Jakie kupowanie , jakie dno??? A kim wy ku*** mać jesteście aby nazywać piłkarza dnem po jednym dwóch występach?? Pierdolenie na forum, które jest forum publicznym i póki co jedynym forum Sandecji, które czyta wiele osób czy też piłkarzy takich głupot powinno być z góry banowane. Trzymajcie pewien poziom dyskusji panowie...

Sprzedawanie, handlowanie meczami się skończyło o czym przekonała się Wieliczka. Jak chłopakom nie idzie to dopingować i trzymać za nich kciuki a jak nie to Wypierdalać do dziadów koło krytej i instrułować trenera jak ma dróżynę ustawiać :)
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 22:37   

Poleciało przed chwilą kilka wpisów. Pamiętajcie - trzymać fason, głupim pisaniem nie pomagacie piłkarzom, którzy czytają to forum. A za wyzywanie i używnie wulgaryzmów wobec kogokolwiek, następnym razem będzie ban.

Odnośnie samego meczu. Od samego początku nam się nie ułożył. Szybko stracona bramka w 5. minucie pokrzyżowała plany i wprowadziła dużo nerwowości. Goście byli wyraźnie nastawieni na defensywę i murowanie swojej bramki. Groźni byli jedynie w kontratakach. Z takim rywalem nie gra się łatwo. Nie można zapominać że w sezonie rozgrywa się 34 spotkania i nie każde wychodzi. Tym razem się nie udało. A na oceny poczekajmy do końca (już nie napiszę że sezonu) rundy.
Ostatnio zmieniony przez internacionale Wto Paź 14, 2008 22:44, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

kibic_s_ns
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 22:41   

Zgadzam się z Dziekanem, jeden dziadek krzyknie "ustawiony mecz" i od razu powtarzają to całe masy...Bo nie wiem jakim innym argumentem można to podeprzeć...? Słabo grają->sprzedają mecz - śmieszne po prostu...

tomins
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 22:55   

no nie... Piekna była druga połowa. Az sie chciało ogladac... Napewno awansujemy z taka gra do 1 ligi to co gralismy w drugiej połowie...

[ Dodano: 2008-10-14, 22:59 ]
....

[ Dodano: 2008-10-14, 23:00 ]
internacionale napisał/a:
Poleciało przed chwilą kilka wpisów. Pamiętajcie - trzymać fason, głupim pisaniem nie pomagacie piłkarzom, którzy czytają to forum. A za wyzywanie i używnie wulgaryzmów wobec kogokolwiek, następnym razem będzie ban.

Odnośnie samego meczu. Od samego początku nam się nie ułożył. Szybko stracona bramka w 5. minucie pokrzyżowała plany i wprowadziła dużo nerwowości. Goście byli wyraźnie nastawieni na defensywę i murowanie swojej bramki. Groźni byli jedynie w kontratakach. Z takim rywalem nie gra się łatwo. Nie można zapominać że w sezonie rozgrywa się 34 spotkania i nie każde wychodzi. Tym razem się nie udało. A na oceny poczekajmy do końca (już nie napiszę że sezonu) rundy.

Pomyliłes jakies mecze... Bo ja widziałem cos idnego w drugiej połowie...

pero

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 23:36   

szkoda po prostu 2 pkt straconych znowu u siebie - podobnie jak z Poniatową wynik należy traktować jako porażkę... ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko grać dalej i robić swoje, wygrywa cała drużyna - podobnie przegrywa i remisuje - więc nie najeżdżajcie na tego czy tamtego - na pewno ktoś kto dzisiaj wychodzi na plac w koszulce Sandecji chcę dać z siebie wszystko ale życie takie czasami jest że nie wszystko jest tak jakbyśmy chcieli - jeżeli byłoby inaczej dziś gralibyśmy w LM i lali taką Barcę po dupie ile wejdzie...

co do dziadków to oni zawsze uchodzili za mędrców piłki a tak na prawdę gówno wiedzą o co w tym wszystkim chodzi, najłatwiej jest stwierdzić że mecz puszczony i takie tam... nie ma sensu polemizować - najpierw niech się nauczą szacunku dla piłkarzy....
[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Sro Paź 15, 2008 08:40   

Cytat:

Cytat:
Pomyliłes jakies mecze... Bo ja widziałem cos idnego w drugiej połowie...

Rozumiem że ty widziałeś coś innego:
- Od samego początku nam się nie ułożył wg Ciebie ułożył się

- Szybko stracona bramka w 5. minucie pokrzyżowała plany i wprowadziła dużo nerwowości wg Ciebie nie pokrzyżowała planów i uspokoiła piłkarzy

- Goście byli wyraźnie nastawieni na defensywę i murowanie swojej bramki wg Ciebie Okocimski grał piękny ofensywny futbol

- Groźni byli jedynie w kontratakach. wg Ciebie nie kontratakowali a bramkę strzelili wchodząc z piłką do bramki

- Z takim rywalem nie gra się łatwo wg Ciebie Grało się bardzo łatwo

- Nie można zapominać że w sezonie rozgrywa się 34 spotkania i nie każde wychodzi wg Ciebie wszystkie mecze w sezonie mają wyjść i kończyć się kilkubramkową przewagą

- Tym razem się nie udało wg Ciebie udało się !!

Ps. Napisz mi prosze co takiego innego widziałeś w drugiej połowie...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

x_cite

Wysłany: Sro Paź 15, 2008 09:55   

tomins napisał/a:
Pomyliłes jakies mecze... Bo ja widziałem cos IDNEGO w drugiej połowie...

Naucz się chłopie najpierw pisać poprawnie po polsku a potem cokolwiek komentuj!
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Sro Paź 15, 2008 10:32   

x_cite napisał/a:

Naucz się chłopie najpierw pisać poprawnie po polsku a potem cokolwiek komentuj!

Zwykła literówka. Pisać umie poprawnie :)

Strata punktów ze słabymi ekipami nie napawa optymizmem. Kto wie czy nie jest to zapowiedź kryzysu. Co biorąc pod uwagę sytuację w klubie, nie należy się dziwić. Trenera i zawodników zostawiłbym w spokoju. Swoje zrobili i nawet jeśli jakiś mecz przegrają to nic się nie dzieje. Póki nie ma poważnego sponsora to i nie ma co myśleć o awansie. Cieszyć się trzeba dobrym miejscem w tabeli i niezłą grą. Jakby w zimie kasa się pojawiła to zawodników można zatrzymać, załatwić ze dwa, trzy nowe nazwiska i walczyć o tą 1 ligę :)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Okocimski Brzesko
[ ZAMKNIĘTY ]