Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja - Sokół Aleksandrów Łódzki |
Autor |
Wiadomość |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 13:55
|
|
|
co tu wiele pisać, poprostu fantastyczny mecz Sandecji! Niesamowita metamorfoza zespołu, 2 tyg. temu słabiutko, a dziś to jakby grał zupełnie inny zespół, z kilku lig wyżej:).
Wszyscy zagrali na bardzo dobrym poziomie, szczególnie podobali się Mróz, Żyła, Skrzypek i Piosik (za bardzo udaną walkę w ataku, gdzie był osamotniony). Ogólnie nie było dziś słabych punktów.
QBANS napisał/a: | Było by z 6-0 gdyby nie Skrzypek. |
gdyby nie Skrzypek nie było by nawet tego 3:0. To świetny zawodnik, jak go nie lubisz za coś to zachowaj to dla siebie, a nie najeżdzaj na niego po znakomitym meczu, bo robisz się niewiarygodny w swoich tezach:) |
|
|
|
 |
Boczek_YG [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 14:04
|
|
|
na uwage zasługuje akcja , po której padła 1 braka , jak obrona Sokoła została zupełnie rozbita , a wszystkie podania były z " klepki " , coś pięknego . |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 14:06
|
|
|
kur** raz czlowiek nie pojdzie na mecz i prosze wygrana!:) ale ma gula , że nie mogłem być!!!! wrrrrrr |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 14:09
|
|
|
^^
zgadza się, a "klepali" między sobą Mróz ze Skrzypkiem, i ten ostatni wyłożył piłkę Żylę:),
piękna akcja,
druga też była nieczgo sobie, piękne dogranie Piosika do Lewandowskiego, kto podawał przy 3 bramce do Mroza? |
|
|
|
 |
QBANS [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 14:20
|
|
|
Tylko że Skrzypek nie miał sił w 2 połowie. Powinni go zmienić w 70 minucie. |
|
|
|
 |
Boczek_YG [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 14:21
|
|
|
ale najbardziej rozwaliła mi nadgarstki interwencja brakarza gości , który leżąc nie wiadomo jak wyciągną tą piłkę , którą wszyscy widzieli :] już w bramce. Tym meczem pokazali , że Sandecja jest jedną z NAJLEPSZYCH DRUŻYN W NASZEJ LIDZE ! No bo jak by nie było to : SANDECJA - Strat 4:2 - mecz z liderem , SANDECJA - Sokół 3:0 . Te wyniki o czymś świadczą . Gdyby była jeszcze lepsza sytuacja materialna w klubie , gwarantowane 1 miejsce ! |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 15:18
|
|
|
Sandecja jest spokojnie drużyną na awans z tej ligi ale nie awansuje a czemu dopowodzmy sobie sami
Brawo panowie za ambicje, czekamy teraz do piatku...oby nastała normalność |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 17:16
|
|
|
bardzo dobry mecz Skrzypka i przede wszystkim Mroza,który swoją bramką uwieńczył swą grę(jak dla mnie najlepszy zawodnik na boisku).Sokół dziś nie miał prawa wygrać, ale wiemy jak to czasem bywa z naszymi.Pod koniec meczu małe rozluźnienie,obrońca wybija piłkę z bramki odbijając od poprzeczki,pare niepotrzebnych zamieszań w polu karnym oraz niewykorzystanie kontrataku 5 na 3.Ale i tak bardzo dobry mecz Sandecji.Brawo panowie!!! |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 18:13
|
|
|
Bardzo dobry wynik i dobra gra , dobrze ze wygralismy z nimi 3-0 (w pierwszym meczu porazka 0-2) to moze miec na koniec sezonu duze znaczenie w tabeli w tak wyrownanej lidze... |
|
|
|
 |
Rancorn [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 20:05
|
|
|
Świetny mecz całej drużyny a w szczególności Skrzypka, Mroza i Lewandowskiego. Klepali sobie jak chcieli. Wynik mógł być dużo wyższy, to fakt, ale trzeba się cieszyć z pięknego zwycięstwa. Miejmy nadzieję, że chłopaki podtrzymają świetną formę i wygrają z OKS'em w przyszłym tygodniu. |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 20:32
|
|
|
Ten mecz pokazał że Sandecja ma naprawde duży potencjał i jest drużyną o bardzo wysokich umiejętnosciach. Trener wreszcie żyje na ławce no i warte zaznaczenia od dawna niebyło w sączu tak dobrego sędziowania. Teraz licze na wybór nowego prezesa który zrobi wszystko żeby w klubie pozostali wszyscy zawodnicy.Brawo za ten mecz! |
|
|
|
 |
toudiunio
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 00:03
|
|
|
wedlug mnie pomimo tego ze Piosik strzelil brame na 3-0 nie pokazal najwyzszej klasy w tym meczu, wiecej nic 50% jego podan nie doszlo tam gdzie je adresowal, zmarnowal przynajmniej 3 sytuacje stuprocentowe moja opinia jest taka... ale mecz mogl trwac jeszcze z 30 minut bo swietnie sie ogladalo ;) |
|
|
|
 |
krochmal

|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 07:29
|
|
|
toudiunio napisał/a: | wedlug mnie pomimo tego ze Piosik strzelil brame na 3-0 nie pokazal najwyzszej klasy w tym meczu, wiecej nic 50% jego podan nie doszlo tam gdzie je adresowal, zmarnowal przynajmniej 3 sytuacje stuprocentowe moja opinia jest taka... ale mecz mogl trwac jeszcze z 30 minut bo swietnie sie ogladalo ;) |
Z tego co się orientuję to na 3:0 strzelił Wojciech Mróz. |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 10:33
|
|
|
widzę ze moje post się komuś nie spodobał... ;/
Mecz ogólnie bardzo dobry, wynik też !!
na młynie parę osób to chyba chodzi dla lansu albo ćwiczyć mruczenie i plotki z kolegami... |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 13:35
|
|
|
toudiunio napisał/a: | wedlug mnie pomimo tego ze Piosik strzelil brame na 3-0 nie pokazal najwyzszej klasy w tym meczu, wiecej nic 50% jego podan nie doszlo tam gdzie je adresowal, zmarnowal przynajmniej 3 sytuacje stuprocentowe |
lol, jeśli nie jesteś w stanie zdiagnozować prawidłowo kto strzelił trzecią bramkę, wątpię żeby inne podane przez ciebie liczby miały cokolwiek wspólnego z prawdą, Piosik w tym meczu nie miał ani jeden stuprocentowej sytuacji, więc ciekawe jak mógł zmarnować trzy... hehe |
|
|
|
 |
|